Vinn biljetter till Diggiloo

I samarbete med Krall Entertainment har 5 stycken utav er chansen att vinna 2 biljetter var till Diggiloo i valfri stad.

Tävlingens pris

Biljetter till Diggiloo i det gröna i valfri stad (två barn tom 14 år går in gratis tillsammans med vuxens biljett, gäller sittplats i det gröna.)

”Sveriges soligaste sommarturné Diggiloo är tillbaka för att återigen bjuda på tre timmar underhållning. Det blir härlig musik, massor av skratt och en stor dos kärlek precis som vanligt!

Om du gillar Diggiloo kommer du att älska 2019 års årgång. Det blir en sommar som bjuder på kära återseenden av efterfrågade favoriter. Jessica Andersson, eller ”mamma Diggiloo” som hon också kallas, är tillbaka och det är veteranen Magnus Carlsson också! Och inte kan vi väl åka ut på turné utan vår egen programledare och pappakropp David Lindgren? Mariette kunde inte heller hålla sig utan hoppar på världens bästa sommarjobb för andra sommaren i rad.

Vår 17:e turné är laddad med ännu fler stjärnor. John Lundvik, multitalangen som vunnit både Mellon och tagit SM-brons i 100 meter stafett, gör Diggiloo-debut liksom countrystjärnan Mimi Werner. De får dessutom sällskap av stjärnornas stjärna! Casper Janebrink tar med sig alla Arvingarna ut i gröngräset. Brolle som var med i Diggiloo redan 2009 gör äntligen comeback 10 år senare och lovar bjuda på lite rock’n’roll.

På humorsidan presenterar vi stolt världens mest berömda komiker som vuxit upp på en halländsk bondgård – Thomas Petersson!

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post, vilken stad du önskar gå i och ev bloggadress.

Hur många generationer är Diggiloo tänkt för?

För större chans att vinna:
– Dela tävlingen vidare offentligt på Instagram eller Facebook.

– Följ ungaforaldrar.se och diggiloo på Instagram.

– Gilla Unga Föräldrar och Diggiloo på Facebook.

Tävlingen pågår till och med den 23/5.

Kommentarer godkänns efter avslutad tävling, och tävlingen pågår parallellt även på vår Facebook och Instagram sida. 

Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna utses av Unga Föräldrar. Medarbetare och deras anhöriga får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnarna kommer att kontaktas efter tävlingen är avslutad och namnen publiceras även på Ungaforaldrar.se.

8 kommentarer på “Vinn biljetter till Diggiloo

 1. Mariah karlin skriver:

  Ja vill gärna vinna då de har blivit en sommar tradition att gå på diggelo. Dom riktar sig till ung som gammal vilket gör de till en sån fin familje fest. Går gärna i Vänersborg där jag har varit mina tidigare gånger. Ja tar med min ex make Kent Karlsson på detta äventyr då vi varit där tillsammans förr och fått en fantastisk dag/kväll.

 2. Åsa H skriver:

  Svaret = 3 generationer

  Klart man vill på konsert gå,
  och en riktigt trevlig stund få !
  Till Älvsbyn vill vi fara,
  och tillsammans hela familjen vara !
  Där kan man sitta bredvid forsen och höra,
  låta underhållningen oss förföra !
  Vi vill skratta och kanske sjunga med i kör !
  Diggiloogänget vet hur man gör !

 3. Jerker skriver:

  Diggiloo är till för alla generationer ♥️ Jag vill vinna för att många av min frus favoritartister är med, och jag vet att hon hade älskat att få se Diggiloo 🙂 Stockholm blir bra 🙂

 4. Anja L skriver:

  Diggiloo är för alla generationer! Fast de säger 3 generationer…Alla åldrar njuter och har lika skoj. Det vore en dröm att få uppleva Diggiloo i Borgholm. Skulle bli sommarens höjdpunkt för hela familjen. Viłl lyssna, sjunga med, dansa och bara njuta av sommaren och alla fantastiska artister. Är säker på att yngste sonen skulle mysa lika mycket som gammelmormor❤️

 5. annica skriver:

  3 st generationer
  Höga kusten
  En svensk sommar utan Diggiloo är som ett bröllop utan bubblor i glaset -Diggiloo ger en härlig lyckokänsla i kroppen som underlättar både i vardagen och på kalaset

 6. liselotte skriver:

  Vilken fantastisk tävling!
  Diggiloo är tänkt för 3 generationer, alltså hela familjen.
  Skulle vara så roligt att kunna gå på denna fantastiska förställning tillsammans med familjemedlemmar. Har många gånger tänkt att jag skulle vilja gå på Diggiloo men aldrig lyckats få till det, skulle vara så roligt att överraska min sambo med detta.
  Skulle jag ha den fantastiska turen att vinna, vill jag gå och kolla i Vänersborg.
  Följer Unga föräldrar och Diggiloo på facebook, liselotte andersson
  Har tyvärr ej instagram
  Liselotte

 7. Jenny skriver:

  Det är tänkt för hela familjen, alla tre generationer.
  Vi vill gärna se i Vårgårda den 7 juli.
  Jag gillar på instagram jennyorust FB Jenny Olsson
  Vi åker sällan på något kul tillsammans, vi vuxna åker om vartannat.
  Det vore trevligt att kunna gå hela familjen på samma evenemang, artisterna låter finemang!

 8. Peter skriver:

  Showen är som sagt till för hela familjen, ung som gammal -alltså fyra generationer om man har tur och har bra gener i familjen.
  Mixen av artister är väl genomtänkt och alla kan hitta sina favoriter.
  Finns många vackra platser i vårt land, men jag skulle gärna se showen i Stockholm eller Uppsala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.