Om Ungaforaldrar.se

Om Ungaforaldrar.se

Familjesiten Ungaforaldrar.se är Sveriges största sajt med målgruppen unga föräldrar.

Här hittar du allt för din familjesemester, utflykter med din familj, familjeaktiviteter och andra roliga aktiviteter samt massor av andra tips på nya produkter, recensioner och intervjuer med intressanta profiler.

Syftet bakom

Sajten startades hösten 2011, som ett projektarbete och UF-företag, men utvecklades sig snabbt vidare till en sajt som var här för att stanna. Vi valde att starta hemsidan för att fylla utrymmet av de vi själva saknade på marknaden, ett forum där unga föräldrar får möjlighet att känna igen sig i hur samhället ser och bemöter oss unga, och en plats där vi tillsammans kan samlas och sprida gemenskap och samhörighet.

Våra events

Vi bakom sajten ger även våra besökare möjlighet att träffa oss och andra unga föräldrar runt om i Sverige, via de event som vi arrangerar. Vårt mest populära och uppskattade event är Mammamingel som årligen arrangeras i Norrköping.

Om vårt bloggnätverk

Vi driver även ett mycket uppskattat och populärt bloggnätverk. Som anmäld får man inbjudningar till spännande event, VIP-kvällar, press releases, exklusiva tävlingar osv. som vi arrangerar runt om i Sverige.

Läs gärna vår PR & Policy.

Kommentarer är inaktiverade.