Presentation av mig själv: Karolina Nilsson.

Karolina2

Hej,

Mitt namn är Karolina Nilsson och jag är Unga Föräldrars nya mat & bak skribent. Jag är en go och glad tjej som ursprungligen är från Malmö men i dag är bosatt i Sundbyberg, Stockholm. Mitt stora intresse här i livet, förutom att resa, är att baka och dekorera bakverk. Det första riktiga intresset för att dekorera och baka kom för drygt fyra år sedan när jag tog mig an att göra min första tårta med sugarpaste.

Sedan dess har jag varit fast och nu är jag skribent här och kommer försöka bjuda er läsare  på lätta men lite roliga recept som kan förgylla vardagen lite.

/Karolina ”Kakolina”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.