”Kim Wilde Greatest Hits Tour”

Just nu är Kim Wilde på turne i Holland och Belgien. Men snart kommer den kända idolen från 80-talet till i Sverige och Norge. Det blir spelningar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Karlstad, Kristianstad, Borås, Norrköping och Oslo.

Engelska popartisten Kim Wilde slog igenom stort med sin debut singel ”Kids in America” 1981. Samma år 1981, fick Kim Wilde priset Årets Rockbjörnen för rollen som bästa kvinnliga sångerska i Sverige. Sedan dess har popstjärnan sålt mer än 10 miljoner album och 20 miljoner singlar under sin långa och framgångsrika karriär.

Alla hennes hitlåtar från 1981 till 2020 kommer att avverkas. Det kommer att bli en unik nostalgitripp tillbaka till 80-talet. Spelningarna kommer att innehålla såväl nya som gamla hits, bland annat klassiker som ”Kids in America”, ”Hangin’ On” och ”You Came”. Det kommer att bjudas på förstklassig ljud- och ljusshow under konserterna och den visuella upplevelsen kommer att vara stark.

För att boka och se konserten i Norrköping har vi ett fint erbjudande till er läsare på 25% rabatt. Konserten äger rum den 8 december i Flygeln i Norrköping.

För att utnyttja erbjudandet, boka nedan.

Observera att det endast finns ståplats-biljetter till denna konsert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.