Escape House i Västerås

Vårt team på escapehouse

Gillar du utmaningar?

Escape House i Västerås har flera olika banor om du söker efter lite utmaning.

Dessa 5 banor är The Bunker, The Space station, The Asylum, Dungeons the king och Dungeons the emperor. Escape House passar utmärkt att besöka en regnig dag eller när ni som familj eller kompisgäng vill utmana varandra i ett lag. Är det du som är snabbtänkt eller är det du den som sliter dig i håret?

Du och dina medspelare stängas in i ett okänt rum fyllt med gåtfulla ledtrådar och föremål och du måste ta dig ut innan tiden tar slut. Samla alla era tankegångar i temat för att hitta lösningen. Använd rummets resurser för att bryta er ut till friheten. Det är lätt att hitta hit eftersom Escape House ligger nära centralstationen.

The Bunker på Escape House i Västerås

”Ert spaningsuppdrag har tagit en vända åt det värsta och ni befinner er nu på fel sida av linjen. Er radio har förstörts och ni måste nu laga den för att kunna skicka en signal så att ni kan ta er säkert förbi ingenmanslandet. Ni har hittat en bunker som kanske har svaret på ert problem, men hinner ni lösa det innan fienden kommer?”

Vi har provat på The Bunker och den var inte så lätt kan man säga. Vågar du utmana vårt team? I sådana fall kommentera gärna hur det går för er.

För mer information eller för att boka din bana, besök Escape House.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.