Julkalender 2014 – lucka tjugofyra

24I samarbete med Barnklossar.se har nu en utav er chansen att vinna personliga namnklossar.

Tävlingens pris
Personliga namnklossar
”Vitmålade klossar, 5*5cm. Bokstaven är vit och trycks på ett färgat desginark. Varje färg har ett svagt mönster i bakgrunden. Rosa, lila, blå, grön, turkos, svart och grå. Det finns även andra färger men då har de inget mönster. Ljuslila och grå har inget mönster i sig.”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vilket namn önskar du på dina personliga namnklossar?

Bonus chans: Följ gärna mmmajanilson på Instagram.

Tävlingen pågår till och med den 25/12, kl. 00:00.

39 kommentarer på “Julkalender 2014 – lucka tjugofyra

 1. Sandra - mamma till Milla & Molly skriver:

  1. Jag önskar få vinna klossar till min yngsta dotter MILLA.
  2. Följer på IG (@surrovich)

 2. Kristin Lönnsjö skriver:

  De är superfina! Behöver verkligen lite fina saker till bad rummet. Jag vill gärna ha till min yngsta dotter som är en månad. Hon heter Embla <3

 3. Camilla ahl skriver:

  Dom skulle få pryda hyllan där minnessakerna
  över vår ängel Mollie som lämnade oss i v 41+2

 4. Malin Sjögren skriver:

  Önskar namnet pyttis på klossarna. Skulle placera dom i dotterns rum. Att jag vill ha det namnet är för att vår lilla sessa hetat pyttis sedan dagen vi fick veta hon var i magen. Så även innan vi visste det var en hon var hon vår pyttis 🙂
  Jag vill vinna för att dottern rum skulle bli extra fint med de där klossarna på hyllan och för att hon även skulle älska leka med dom 🙂

 5. Jag är gärna med och tävlar. Skulle vilja ha namnet FELIX i blått/grönt på klossarna.
  Följer på instagram annakarlsson_75

  Har även delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/12/23/lucka-24-hos-unga-foraldrar-2512/

 6. liselotte skriver:

  Jag önskar namnet Hugo på klossarna. Mitt barnbarn heter det och han tycker det är väldigt roligt med bokstäver just nu.

 7. Jag skulle vilja vinna namnklossar till min blivande 1-åring Ellion.
  Detta hade blivit en perfekt födelsedagspresent från hans storebröder. Namnklossar gör en hel del känner jag, de är snygga att ha, man leker med dem och förbättrar motoriken och man lär sig sitt namn!

 8. Daniel Olausson skriver:

  Viktor skulle det stå.
  Han kan bygga och leka med dessa här,
  Eller så står de fina på hyllan som de är.

 9. Jeanette skriver:

  Jag skulle vilja ha namnet Saga. Vi får en liten nästa månad och det hade blivit en sådan fin inredningsdetalj och så småningom leksak till liten!

 10. Mirjam skriver:

  Jag är gärna med och tävlar! Skulle vilja ha namnet Adrian på klossarna om jag vann. Tror han skulle tycka om att leka och bygga med dessa och de är ju dessutom riktigt fina att bara ha framme på bordet! 🙂
  Ha det bra!

 11. Åh, jag äääälskar ju såna här klossar! Jag köpte såna till barnens ena kusin i julklapp och jag skulle verkligen verkligen vilja ha såna till Jennifer också! Jag skulle bli världens gladaste om jag vann 🙂 Isåfall skulle det vara med namnet Jennifer på, om jag har turen att vinna.

  Jag följer redan henne på Instagram i namn mamabeatrice.

  Så nu hoppas jag så oerhört mycket!

 12. Mari skriver:

  jag önskar namnet Thea. Och det ska min kompis få till hennes lilla som jag saknar så mycket. de har flyttat ifrån oss, dvs 30mil från oss. och jag saknar att umgås med dem. och jag tror de kommer bli glada om thea får dessa, speciellt thea själv.

 13. Anna skriver:

  ELSA – till min andra dotter.
  Varför jag vill vinna?
  För att Elsa har inga egna leksaker – får bara leka med det storasyster plockar fram och bestämmer!

 14. Maria Byland skriver:

  Jag skulle vilja att det står JULIA och en prinsesskrona.
  Blev av med hennes doppresenter vid ett inbrott och försöker kompensera dessa minnena med andra.
  /Maria

 15. Madeleine skriver:

  Det skulle stå Ossian på dem. Min alldeles fantastiska underbara son som betyder allt för mig.

 16. luckysafir skriver:

  namnklossar är ju coolt. det vill vi ha

 17. Jenny Sjöberg skriver:

  Jag skulle vilja ha ISA♥ på klossar – vår halvårsgamla lilla älskling!

 18. Christine Carlström skriver:

  Till min lille Jakob önskar jag vinna dessa klossar. Har sett dem och funderar på att skaffa dem till honom som doppresent. Otroligt fina och roliga för både inredning och lek.

 19. Maja skriver:

  Malva skulle det stå på mina klossar ♥

 20. Sandra Almstrand skriver:

  Åå vill vinna så himla himla gärna! När jag så tävlingen och av alla namn så var det Sigrid! Våran lilla dotter som fyller sex månader den 27dec heter Sigrid Ella och namnklosarna och den lilla tavlan var så underbart söta! Hon har ett tomt rum nu med en tavla och lite möbler men hon har inte så många personliga saker och dessa små klossarna och tavlan skulle vara en sådan fin tillskott till hennes rum och skulle ge så mycket värme och glädje!

 21. Johanna Kenas skriver:

  Håller tummarna för namnet LUDVIG<3

 22. Erika skriver:

  Jag skulle vilja vinna klossar med namnet Nathalie på. Hon fyller två år idag och förtjänar det allra finaste. Dessa skulle passa så himla bra i hennes rum 🙂

 23. Annica L skriver:

  Dottern skulle älska att få ha klossar med ditt namn.

 24. Camilla Waxin skriver:

  Underbara klossar, på det skulle en söt liten flickas namn få stå på. Greta 🙂

 25. Maria Karlsson skriver:

  Då den kommande bebisen ännu inte är född så skulle jag önska klossar med ordet ”älskad” på 🙂
  Oavsett om det är en pojke eller flicka och oavsett namn så kommer klossarna garanterat bli uppskattade hos de fina föräldrarna 😀
  Kram!

 26. Anna Sixtensson skriver:

  Har precis tapetserat barnrummet, men skulle verkligen behöva lite snygg inredning så att det inte känns så tomt därinne. Skulle vilja ha namnet William.

 27. Caroline Rydell skriver:

  Sådana här saker har jag inte råd att köpa, sånt här måste jag lyckas vinna om jag ska ha något utöver det vanliga. Minelle är min lilla dotters namn.

 28. Johanna skriver:

  Jag skulle vilja ha namnet Maria på klossarna. Min mamma har just nu ett nytt kontor på BVC som hon vill fylla med roliga saker för att barnen ska trivas därinne. Det här vore en rolig ide för att visa att det är hennes rum som barnen säkert uppskattar mer än en tråkig skylt 🙂
  GOD JUL!

 29. Joanna D skriver:

  Jag skulle vilja ha SAMUEL på klossarna =) Tror min pojke hade blivit jätteglad, han håller precis på att lära sig att flytta på saker från ett ställe till ett annat!

 30. Jonna Tiensuu skriver:

  Vill vinna klossar med namn Albin. De dkulle sonen få ha i sitt nya rum.

 31. Emelie skriver:

  Jag vill gärna vinna de fina klossarna med namnet Maja som är min lilla prinsessa 🙂

 32. Anna skriver:

  EMMA!

 33. Maud Lindberg skriver:

  ANJA! Fint med klossarna. God jul.

 34. MariaM skriver:

  Jacob skulle jag vilja ha, namnet min yngsta son bär! Han hade blivit toppenglad över att få något med sitt eget namn på, eftersom det mesta är ärvt från storebror eller äldre kusiner!

  Mvh Maria

 35. Karin skriver:

  Jag skulle önska klossar med namnet ASTON eftersom vi har ganska så tätt mellan barnen och de bokstavsklossar vi köpte till storebror fortfarande är ”hans”. Särskilt som han just är inne i fasen att träna på bokstäverna. Då vore det perfekt med några få och väldigt utvalda bokstavklossar som lillebror kunde få börja att öva med.

  Jag följer mmmajanilson på Instagram.

 36. Johan Karlsson skriver:

  Morris har precis firat en underbar jul med några perfekta presenter levererade av jultomten. Nu är det bara några veckor tills hans födelsedag och presentidéerna hos hans mamma och pappa är väl inte direkt jättemånga. Det vore skoj att få lite hjälp på traven.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.