Glassfestivalen

Glasstopp-2
Den 21-22 mars har Glassfestivalen premiär och arrangeras första året tillsammans med Lakritsfestivalen. Glassfestivalen är en publik festival för alla som älskar glass – ung som gammal, inbitna glassgourmander, barnfamiljer och alla däremellan. Under två dagar vill vi ge besökarna chansen att fullständigt frossa i allt som har med glass att göra – prova nya smaker, hitta nya spännande glassproducenter och delta i roliga aktiviteter!

Denna festival är också ett unikt tillfälle för aktiva i branschen att mötas under samma tak och få inspiration, nya idéer eller bara ha trevligt tillsammans. Vårt mål är att göra Glassfestivalen till ett årligt evenemang, uppmärksamma glassen som njutningsmedel och lyfta glassverige till nya nivåer!

Plats: Annexet vid Ericsson vid Ericsson Globe i Stockholm
Öppet: Lördag 21 mars kl. 10-19 och söndag 22 mars kl. 11-18
Entré: 135 kr/dag (inkl. Axs avgifter).
Barn under 10 år går gratis i målsmans sällskap.
Vi bjuder på garderobsavgiften.

Biljetter till Glassfestivalen köper du till Lakritsfestivalen. Jodå, det är faktiskt så det funkar. Så här första året har vi valt att slå våra påsar ihop med Lakritsfestivalen som går av stapeln för sjunde året i rad. Din biljett till Lakritsfestivalen gäller därmed som entré även till Glassfestivalen. Två festivaler i en!

För mer information besök: Glassfestivalen.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.