Wonder Woman (2017)

Den efterlängtade kommande of-age berättelse med världens största hjältar släpps i augusti 2017.

Hon kommer att bli en av världens största hjältar: Wonder Woman. Men först är hon Diana, prinsessa av Amazonas. Och hennes kamp har just börjat. .

Diana längtar efter att visa sig för sina legendariska krigarsystrar. Men när tillfälle slutligen kommer, så kastar hon bort sin chans till ära och bryter Amazon lagstiftning trots att hon riskerar att hamna i fångenskap för att rädda en vanlig dödlig. Ännu värre är Alia Keralis inte är en vanlig flicka, och med denna enda modig handling kan Diana har dömt världen.

Alia ville bara fly från sin överbeskyddande bror ut till sjöss. Hon vet inte om att hon jagas. När en bomb detonerar ombord på hennes skepp, räddades Alia av en mystisk flicka med extraordinär styrka och tvingas konfrontera en hemsk sanning: Alia är en Warbringer – en direkt ättling till den ökända Helen of Troy, ödesbestämd att åstadkomma en ålder av blodsutgjutelse och elände.

Tillsammans kommer Diana och Alia möta en armé av fiender – dödliga och gudomliga – fast beslutna att antingen förstöra eller inneha Warbringer. Om de har något hopp om att lyckas rädda både deras världar, så måste de stå sida vid sida mot strömmen av krig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.