Vinn presentkort hos Bokus.com

header_logo_1.0

Nu har två stycken vinnare chansen att ett varsitt presentkort värde 100:- hos Bokus.com.

Tävlingens pris
Presentkort värde 100:-/st hos Bokus.com.

Bokus.com – nyheter dygnet runt!

Fortare än du hinner slå upp sidan i en bok, har en ny kommit på bokus.com. Och innan du vet ordet av kommer nästa. Och nästa… Så fortsätter det dygnet runt. Bokus.com är bokhandeln som alltid är vaken och som har nyheterna i samma sekund som de släpps. Här får de sällskap av miljoner andra böcker. Ändå hittar du enkelt och utan omvägar boken du söker. Det är på bokus.com det händer. Och det händer dygnet runt. Finns boken, finns den hos oss.

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan nedan och motivera varför just du ska vinna ett presentkort hos Bokus.com, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vilken år startade vår hemsida Unga Föräldrar?

Tävlingen pågår till och med den 31 januari 2014.

26 kommentarer på “Vinn presentkort hos Bokus.com

 1. Ola M skriver:

  Jag är med!

  2011 startade eran härliga hemsida Unga föräldrar

 2. Johanna Mårtensson skriver:

  Klart att jag är med och tävlar..

  2011 är året då hemsidan startade.

 3. […] TÄVLA HOS UNGA FÖRÄLDRAR […]

 4. Hösten 2011 startade den.

  Jag är gärna med. Perfekt med presentkort på Bokus nu när jag måste pendla 3 timmar om dagen.
  Har tipsat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/01/04/bokus-311/

 5. annika skriver:

  2011 startade unga föräldrar
  På flyget, på bussen, i soffan, i sängen
  när det är varmt eller kallt, jag kan läsa överallt
  det är det som är poängen

 6. Åsa skriver:

  2011 🙂
  En läslus som jag
  läser såklart gärna en bra bok varje dag.

 7. Malin Svensk Björck skriver:

  Hej!
  Den startade 2011 🙂
  Jag skulle vilja vinna för den här eländiga vintern gör inte att jag som kroniskt sjuk mår bättre precis.
  Det råa vädret som är här i mellan Sverige nu, är hemskt när mam har värk i kroppen.
  Så det har blivit och kommer fortsätta bli, mycket tid i säng och soffa med böcker. Gillar inte att slökika på tv utan väljer hellre en film då och då. Men böcker älskar jag !♥
  Ha en underbar helg!
  Mvh
  Malin

 8. Anna Lundqvist skriver:

  2011
  Vill vinna eftersom jag älskar böcker och verkligen brinner för att hitta nya härliga romaner/deckare osv att läsa

 9. Den perfekta tävlingen för en sån boknerd som jag. Jag skulle gå under om jag inte får läsa, jag kan inte komma ihåg sist jag inte läste en enda rad under en dag men det är flera år sen. För mig är böcker nästan lika viktig som syre.
  Hemsidan startade 2011

 10. Linda Öhlin skriver:

  Det startade 2011.
  Hade köpt Astrid Lindgren böcker till dottern en klockren investering till barn bokhyllan, till hennes fantasi och till alla mysiga hemmakvällar i soffan. Det hade varit en fröjd att tillsammans höra om Lotta som visst kan cykla, om Emil som hissar upp Ida i flaggstången och Pippi som minsann kan lyfta sin häst som är stor trots att han heter l lillagubben.

 11. jag är med, den startade 2011. Jag vill vinna eftersom att jag börjar plugga nu i januari, och behöver köpa en massa böcker. Det är ju så himla dyrt så ett presentkort som gör det lite billigare hade inte suttit fel!

 12. Jenny skriver:

  Jag köper oftast min kurslitteratur från bokus då de oftast har bäst priser, men trots det slutar det ändå på en väldigt hög summa. Snart är det dags för en ny termin och nya böcker behöver inhandlas, så det här presentkortet skulle verkligen komma till nytta nu.
  svar: 2011

 13. Matilda skriver:

  Är med 🙂

  Svar: 2011

  Vill vinna så att jag kan köpa några roliga böcker till min bokslukare till tvååring! Många av hans böcker börjar blir för ”barnsliga” för honom så bokhyllan behöver fyllas på med lite nytt 🙂

  Kram Matilda

 14. Ullan skriver:

  2011

  Man kan aldrig få för många böcker till sina barn 🙂

 15. Hej,
  jag är gärna med i denna tävling 🙂 läser en hel del böcker så vore kul med nåt nytt!
  Eran hemsida startades 2011 🙂

 16. Jossi skriver:

  Jag är med, skulle vara ett välbehövligt bidrag i dessa tider som innebär inköp av ny studentlitteratur. Och svaret på frågan är år 2011. 🙂

 17. Jasminka skriver:

  Unga föräldrar startades hösten 2011.

  Jag skulle ge presentkortet till min dotter som verkligen är en riktig bokmal. Jag vet hur dyra böcker är, speciellt inbundna och ett presentkort skulle vara till stor hjälp. Biblioteket ett underbart ställe som hon verkligen använt till 100 %, men det räcker inte alltid eftersom vi bor i en liten stad där biblioteket inte är så stort och utbudet av böckerna då inte heller är så stort. Att hon hela tiden tjatar om att få beställa böcker från t.ex Adlibris eller Bokus kan verkligen bli irriterande efter ett tag.

 18. Tyra Strömberg skriver:

  Eran hemsida startade 2011! 🙂
  Jag skulle vilja vinna, eftersom att läsa är det mest avslappnande och mest underhållande saken man kan göra nu när vintern inte bjuder på vidare mycket snö, och jag precis kollat klart på min favorit TV serie 😉
  Kram.

 19. Madeleine skriver:

  Jag är självklart med och tävlar, svaret på frågan är hösten 2011 startades Unga föräldrar.
  Jag vill vinna presentkortet för att jag är besatt av att läsa böcker, jag vill så gärna köpa tre böcker som är ganska dyra och jag har verkligen inte råd med det. Skulle va toppen om jag vann presentkortet och kunna köpa böckerna som jag så gärna vilja ha! Jag håller tummarna 🙂

  Kram/ Madde

 20. Caroline skriver:

  Hemsidan startades hösten 2011 🙂

  Jag skulle vilja vinna för att bokrean börjar närma sig vilket innebär att jag – som studerande – kan köpa fler böcker (till förmånligare pris) att gosa ner mig med i en fåtölj och mysig filt! 🙂

  Håller alla tummar och tår! 🙂

 21. Erika skriver:

  Svar: 2011
  Jag älskar Bokus och beställer ofta därifrån!
  Ett presentkort hade varit perfekt då jag sneglat på ett par böcker till mig själv men hela tiden fått prioritera annat. Med nydiagnostiserad MS som verkar vara svårbehandlad går det mesta av pengarna till dyra mediciner och hjälpmedel då jag under julhelgen hade ett svårt skov som gjorde mig rullstolsbunden i en dryg vecka. Att få muntra upp mig själv med en bok hade varit så underbart!

 22. liselotte skriver:

  Jag är gärna med och tävlar. Svaret är 2011 och jag vill gärna vinna för jag unnar mig inte att köpa böcker, utan försöker låna de jag behöver, men det är fantastiskt roligt att äga lite böcker också. Mvh Liselotte

 23. Camilla skriver:

  Jag är så gärna med och svaret är 2011! Jag borde vinna då jag som student är i behov av böcker, men pengarna räcker inte till. Därför ger jag även ett rim:

  En bok eller två,
  är underbart och så,
  kan göra dig smart & rar,
  om jag presentkortet snart har! 🙂

 24. Annika skriver:

  Jag vill hemskt gärna vara med och tävla! Har älskat böcker så länge jag kan minnas, gillar verkligen att läsa och har alltid uppmuntrats till det av mina föräldrar. Mest blir det att låna böcker, är trogen stamkund på bibblan men det skulle vara toppenkul att få köpa något och försöka bredda mitt egna bibliotek 🙂
  Unga föräldrar startades hösten 2011.

 25. Sara H skriver:

  Svar 2011. Jag vill super vinna så jag kan köpa en av mina studieböcker. När man är studentspex är plånboken inte stor. Plus att jag är två barn mamma och ny opererat med gips på foten så behövs den här vinsten.

 26. JoHaNNa skriver:

  jag är med 🙂 svaret är 2011.

  jag skulle så gärna vilja vinna så jag äntligen skulle kunna köpa en riktig LCHF bok. ex. denna – http://www.bokus.com/bok/9789174015966/lattlagad-lchf-100-enkla-och-snabba-ratter/. tyvärr är ekonomin väldigt tajt nu, så har fått skjutit upp inköp av LCHF bok i framtiden. men vore kul att få en nu redan, har ingen inspo till mer matlagning och jag vill jue lyckas gå ner mer i vikt. jag fyller 30 i mars så vore en fin extra födelsedags present till mej själv 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.