Vinn Isadoras höst-look Coffee&Poerty

Sidobanner_AutumnMakeupNu har en utav er chansen att vinna IsaDoras höst-look Coffee&Poerty.

Tävlingens pris
IsaDoras höst-look Coffee&Poerty.
Härlig mörk höstfärg av IsaDora Wonder Nail- Black Coffee. Ögonskuggan Eye Shadow Quartet i en varm snygg färgkombination. Det storsäljande stiftet Perfect Moisture Lipstick i en fin beige färg som passar de flesta. Nyheten Smoky eye liner som skapar en snygg intensiv look till alla fester!”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna smink kitet, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vilket land kommer Isadora ifrån?

Tävlingen pågår till och med den 8/9.

 

5 kommentarer på “Vinn Isadoras höst-look Coffee&Poerty

 1. Sandra Edinge skriver:

  Åh jag skulle verkligen vilja vinna detta för att ge bort till min älskade mamma! Dessa färger är hennes favoriter och de klär henne väldigt bra. Hon har hjälpt mig så mycket och unnar sig själv aldrig något, därför vill jag kunna ge tillbaka något. Speciellt nu då hon fyller år den 22 september 🙂

  Jag kan stolt meddela att IsaDora ursprungligen kommer från Sverige.

 2. liselotte skriver:

  Jag är jättegärna med och tävlar om detta fina kit. Svaret är Sverige, och jag skulle bli så glad om jag vinner detta. Ögonskuggorna är precis i min färgskala, och jag som aldrig använder läppstift tycker att detta ser jättefint ut och vill verkligen testa det och se om fungerar för mig. Inte ofta man unnar sig själv sådant här, så det skulle verkligen kännas lyxigt att få hem hela det här kitet. Håller tummar och tår, Liselotte

 3. jennifer Thorsén skriver:

  Isadora kommer från Sverige
  Skulle va kul att vinna lite vardagslyx då ja som ensamstående och för tillfället arbetslös mamma aldrig unnar mig själv något

 4. Desirée Larsen skriver:

  Svar: Från Malmö, Sverige.

  Detta är verkligen underbara färger – perfekta höstfärger. Håller tummarna för att bli extra snygg nu till hösten =)

  //Desirée
  larsensliv@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.