Vinn familjespelet Komma Lika


Nu har en utav er chansen att vinna en familjeupplaga av spelet Komma Lika.

Tävlingens pris
Spelet Komma Lika i familjeupplaga
”Se mönstret i vardagen!

Komma Lika spelas i vardagen och kylskåpet är spelplanen.

Varje gång du gör något för det gemensamma hushållet; till exempel diskar, byter glödlampa, ringer hyresvärden eller tankar bilen, får du poäng i form av trekantiga magneter i olika storlek. Tillsammans bygger deltagarna i hushållet upp ett fint mönster med varsin färg. När spelperioden är slut så är det förhoppningsvis balans mellan färgerna.

Läs mer om spelet och dess instruktioner eller köp spelet på Kommalika.se. ”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vem tror du gör mest i ditt hushåll, berätta gärna varför?

Om ni vill får ni gärna följa oss ungaforaldrar_official på Instagram alternativt gilla Unga Föräldrar på Facebook.

Tävlingen pågår till och med den 27/3. 

7 kommentarer på “Vinn familjespelet Komma Lika

 1. Mathilda Eriksson skriver:

  Hemma hos oss är det jag som gör mest. Ensamstående trebarnsmamma så det är inte så konstigt att det mesta hamnar på mig. Det här spelet skulle kunna få barnen mer delaktiga och jag skulle bli avlastad, finns ju faktiskt en hel del saker dom kan göra men jag gör av bara farten…

 2. Annette Andersson skriver:

  Vi gör olika men olika av olika saker. Så det fördelar sig ut efter intresse och kunskap. I ett hushåll finns det många olika sysslor olika ork varje dag. Ta hand om varandra och vårda varandra så orkar man mer. ❤

 3. Maud Lindberg skriver:

  Hej! Här hemma är det jag som fixar och donar! Ibland vill man ha hjälp. Men det är för det mesta roligt! När jag tröttnat åker jag och tränar!

 4. Mathilda Eriksson skriver:

  Hej!
  Nyfiken, vem var det som vann?

 5. ann-sof texen skriver:

  jag vill vinna spelet till mej kommer spela med mina kompisar

 6. ann-sof texen skriver:

  jag vill vinna familje spelet till mej kommer spela med mina vänner

 7. ann-sofi texén skriver:

  jag vill vinna spelet till mej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.