Vinn familjespel till hela familjen!

I samarbete med Egmont Kärnan har en utav er chansen att vinna Bamse Jätte Memo och Se vad jag Kan!

Tävlingens pris
”Bamse Jätte Memo” och ”Se vad jag kan!”

”Egmont Kärnan skapar spel, pussel, pysselprodukter, aktivitetsböcker, mjukdjur, barnböcker och mycket mer. Kärnan bildades redan 1946 i Helsingborg men har fortfarande barnasinnet kvar!

De fokuserar på kreativitet, kvalitet och innovation. Deras produkter kan du garanterat hitta i leksaksbutiker och bokhandlare runt om i landet. Sedan i början på 80-talet har de tillverkat sällskapsspel och den klassiska Kärnan-logotypen återfinns på många spel för både barn och vuxna. Det är inom flera produktkategorier, såsom målar- och pysselböcker, är de marknadsledande.

Bamse Jätte Memo
MEMO med jättestora brickor spelar man bäst på golvet. Det är ett spel med enkla och tydliga bilder som passar den yngsta spelaren. Här får man både röra på sig, träna minnet, bildsinnet och lära sig att vänta på sin tur. Både roligt och lärorikt! Ett spel för 2 eller fler spelare, med rekommenderad ålder från 2 år.

Se vad jag kan
I spelet ”Se Vad Jag Kan” får barnen lära sig om årstider, veckodagar, färger, former, siffror, bokstäver, klockan, mm på ett roligt sätt!

Kasta tärningarna och låt grodan hoppa till rätt näckrosblad i dammen där du får en fråga. Svarar du rätt får din groda hoppa fram två blad. Den som först får sin groda i mål vinner spelet! Ett både kul och pedagogiskt barnspel där barnen lär sig något nytt varje gång de spelar. Ett spel med 2-4 spelare, och en rekommenderad ålder från 4 år.”

Så här tävlar du
Skriv en motivering till varför just du och din familj ska vinna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

För större chans att vinna:

– Följ Unga Föräldrar och Egmont på Facebook.

Tävlingen pågår till och med den 6/6.

11 kommentarer på “Vinn familjespel till hela familjen!

 1. Cissi skriver:

  Jag skulle så gärna vilja vinna dessa spel till mina tjejer. Det väntar ett låååångt sommarlov framför oss som till stor del kommer spenderas på hemmaplan. Vore toppen att vinna dessa roliga spel till tjejerna som vi kan spela under eventuella regniga dagar, eller i skuggan under de soligare 🙂

  Facebook: Cecilia Eriksson

 2. MariaM skriver:

  Detta hade varit en fin vinst för många härliga spelkvällar! Bamsememot hade passat bästa vännens tvillingar perfekt och ”se vad jag kan” hade yngsta sonen älskat. Vi ska förhoppningsvis träffas mycket i sommar, jag och bästa vännen, så dessa spela hade varit perfekt så vi har som passar alla barnen!

  Gillar på fb, Maria Mattson.

  Mvh
  Maria

 3. Anja L skriver:

  Vore helt underbar underhållning för hela familjen. Vi ska på veckolånga fotbollscuper i sommar och vill gärna njuta skratta och ha skoj tillsammans på lediga stunder. Skapa vår egen semester med mys och skratt. Skapa härliga minnen. Låta minstingen visa. Samt många härliga spelstunder i sommarens kollektiv och tält semester. Perfekt storlek att ta med. Skönt att slippa batterier och sladdar… Härlig sommar. Följer på Instagram Anja Lennartsson samt på fb

 4. Christina Frisberg skriver:

  Klart jag tar chansen att vinna lite spännande spel till sommarns lata dagar på landet med barnbarnen 🙂 självklart har jag delat vidare tävlingen 🙂

 5. Anette Malmborg skriver:

  Sååå roligt jag och mina barnbarn skulle ha, om jag skulle ha turen på min sida. Både stora och små kan vara med och spela.

 6. Anna skriver:

  När Emma fick en lillebror, döpte hon honom till Bamse. Är det inte självklart att han ska växa upp med Bamse då?

 7. Anna L skriver:

  Hoppas på lite somrig underhållning under tältsemestern med de små!

 8. ann-sof texen skriver:

  jag vill vinna spelen till mej kommer att spela med mina kompisar

 9. ann-sofi texén skriver:

  jag vill vinna spelen till mej kommer spela med mina vänner

 10. Ann-sofi skriver:

  Jag vill vinnarspelet till mej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.