Vinn biobiljetter till filmen Teenage Mutant Ninja Turtles

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES
Nu har tre utav er chansen att vinna två biljetter var till bio filmen Teenage Mutant Ninja Turtles, biopremiär den 8 augusti.

Tävlingens pris
2 biljetter var till bio filmen Teenage Mutant Ninja Turtles .
”Staden behöver hjältar. Mörkret har lagt sig över staden. Shredder och hans onda Fotklan har kopplat ett järngrepp kring polisen och politikerna. Framtiden ser mörk ut tills fyra utstötta bröder reser sig från kloakerna och upptäcker sitt öde som Teenage Mutant Ninja Turtles. Tillsammans med den orädda reportern April O´Neil och hennes konstant skämtande fotograf Vern Fenwick måste Turtles rädda staden från Shredders djävulska planer.

Baserad på Teenage Mutant Ninja Turtles-figurerna som skapades av Peter Laird och Kevin Eastman.”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan nedan och motivera varför just du ska vinna biljetterna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vad heter det fyra Mutant Ninja Turtles bröderna?

Tävlingen pågår till och med den 15 augusti. 

11 kommentarer på “Vinn biobiljetter till filmen Teenage Mutant Ninja Turtles

 1. Patrik Axelsson skriver:

  Leonardo, Raphael, Donatello och Michelangelo

  Dessa fyra sköldpaddor är mina söners stora hjältar just nu. Det mesta här hemma handlar om Turtles och jag gillade dem själv som liten. Dock skulle det vara roligt att få uppleva en vuxenversion av dem 🙂 Håller tummarna!

 2. Emelie skriver:

  Donatello michelangelo Leonardo raphael

  Varför vinna biljetter är för att jag älskar turtles man såg det jätte ofta sen barndomen 🙂 så roligt om jag hade fått vinna, då jag blev super glad faktiskt när jag såg att den skulle på bio. Oså som min ekonomi ser ut nu, kommer jag inte ha råd med den. Så hoppas hoppas hoppas verkligen 🙂

 3. Tina Hansson skriver:

  Michelangelo, Leonardo, Raphael och Donatello!

  Jag har fem barn mellan 6 och 19 år och dom har alla haft Turtles som sina idoler någon gång i livet – vissa av dem är mitt uppe i sin beundran. Dessa ”paddor” är något som definitivt förenar syskonen, trots åldersskillnaden! 🙂

 4. Tessan Lundin skriver:

  Svaret är: Donatello, Michelalgelo, Leonardo och Raphael.
  Jag skulle så gärna vilja vinna dessa biljetter till min son och mig. Dels var jag på premiären när den gick när jag var liten. Ett minne för livet, var med min 10 år äldre kysin i Örebro.
  Min son är ett fan av dom.
  Dessutom behöver vi verkligen något kul att göra ihop då hans pappa och jag håller på att separera.

  Hoppas hoppas hoppas verkligen att jag har lite tur att vinna!

  Mvh Tessan Lundin

 5. Emma Gustafsson skriver:

  Svar: Michelangelo, Donatello, Leonardo och Raphael
  Motivering: TMNT är nostalgi för mig men min kille ser ofta serien med barnen som numera älskar sköldpaddorna:)
  Vill bjuda min kille på bio o en film han skulle älska se:)

 6. Helena skriver:

  Raphael, Donatello, Michelangelo, Leonardo 🙂 Jag själv hade Donatello som favorit när jag var yngre, skulle vara roligt att se dem på bio. Och att få bjuda med mitt barn på filmen. Ja det skulle bli en överraskning. En myskväll för bara oss. Mor och dotter.

 7. Christian Karlsson skriver:

  Donatello, Rafael, Michelangelo och Leonardo. Osäker på stavningen men tror det är så

 8. Christian Karlsson skriver:

  Donatello, rafael, Michelangelo och leonardo. Glömde skriva motivering förut. skulle vara jätte kul o gå se den nya filmen på bio då man växte upp med dom här roliga figurerna. Christian Karlsson, christiankarlsson89@hotmail.com

 9. Erik Kaakinen skriver:

  Leonardo , Donatello , Michelangelo och Raphael , jag har alltid tyckt om Turtles redan som liten , och har alltid velat få en ordentlig ny film av dem att se då de gamla versionerna är dåligt gjorda , därför vore det en dröm som kom sann ifall man fick gå o se den nu när den faktiskt har kommit dessutom är det ännu en Miachel Bay film :3

 10. Jessica Olofsson skriver:

  Donatello, Leonardo, Michelangelo och Raphael.
  Vill vinna för att bli som dessa sköldpaddor; ja inte mutant men i allafall tonåring igen. Det var alldeles för länge sedan som man fick vara det och då var dessa en favorit.

 11. Jessica skriver:

  Donatello, Rafael, Michelangelo och Leonardo heter dom. Jag skulle gärna vilja se filmen. För Megan Fox är en av mina stora favoriter. Och turtles älskade jag när jag var liten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.