Vinn biobiljetter till filmen Sex Tape

1138130 - SEX TAPE
Nu har tre utav er chansen att vinna två biljetter var till bio filmen Sex Tape, biopremiär den 25 juli.

Tävlingens pris
2 biljetter var till bio filmen Sex Tape.
”Jay (Jason Segel) och Annie (Cameron Diaz) är ett gift par som visserligen fortfarande älskar varandra, men tio års äktenskap och två barn har tagit död på passionen. För att vinna tillbaks den bestämmer de sig för att göra en sexvideo med sig själva i huvudrollerna då de under en tretimmars maratonsession försöker testa sig igenom varje position som finns.

Det som till en början kändes som en bra idé, känns mindre lyckad då deras sexfilm råkar hamna i offentlighetens ljus. För att återfå den beger de sig ut på en kväll fylld av vilda äventyr – bland annat en jakt på ledtrådar, lassokast efter vänner och en blåsning av Annies chef – allt för att återerövra deras film, deras rykte, deras förstånd och främst av allt – deras äktenskap.”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan nedan och motivera varför just du ska vinna biljetterna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Cameron Diaz och Jason Segel har spelat in ytterligare en film tillsammans, vad heter den?

Tävlingen pågår till och med den  7 augusti. 

8 kommentarer på “Vinn biobiljetter till filmen Sex Tape

 1. Sebastian bardun skriver:

  Bad teacher

 2. Patrik Axelsson skriver:

  De spelade tillsammans i Bad Teacher

  Jag skulle ta med min fru på en härlig och romantisk kväll, med tre relativt små barn tappar man lätt bort varandra i vardagen. En kväll på tu man hand händer alldeles för sällan och skulle vara toppen!

 3. Caroline Lundin skriver:

  Filmen innan denna med Cameron och Jason heter Bad Teacher.
  Jag och min man firar 1 årig bröllopsdag den 31 Augusti , det vore mysigt att bara få spendera ett par timmar ihop med lite god mat och en film medans våra tre barn får stanna hemma med barnvakt, det skulle bli en fin ettårsdag med min man.

 4. Sandra Edinge skriver:

  Åh jag tycker Jason Segal är så otroligt rolig! Jag skulle vilja vinna så att jag kan ta med sambon ut på en mysig biokväll och för en gångs skull göra något roligt tillsammans 😛
  Filmen de båda varit med i tidigare heter Bad Teacher.
  Håller tummarna 🙂

 5. Erik Kaakinen skriver:

  Den tidigare filmen heter Bad Teacher , jag skulle vilja biobiljetterna till mig o min flickvän då vi båda älskar sådana filmer och inte har sett denna ännu , själv är jag även ett stort How I Met Your Mother fan så vore otroligt kul att få se Jason Segels nya filmhit ^^

 6. Elin Karlsson skriver:

  Bad Teacher , Jag skulle vilja vinna biobiljetterna så att jag och min pojkvän kan göra något mysigt och romantiskt innan skolan och allt slit börjar 😀

 7. Rickard skriver:

  Bad Teacher heter den andra filmen med Cameron Diaz och Jason Segel.

  Känns som att filmen handlar om mig och frugan – med andra ord ett gift par som visserligen fortfarande älskar varandra, men flera års äktenskap och två barn har tagit död på passionen.
  Hade varit roligt att få gå och se denna film med min älskade fru, kanske passionen föds på nytt =)

  Hoppas på tur!
  //Rickard – mail: murg7@hotmail.com

 8. Desirée Larsen skriver:

  Åh, den här filmen skulle jag vilja se med min underbara mamma – den skulle garanterat genererat en del goda och pinsamma skratt *ler*

  Bad Teacher – svaret på frågan.

  Desirée – larsensliv@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.