Vinn biobiljetter och produkter ifrån The Boxtrolls

10653313_868921673120045_7237747780530191258_n
Nu har tre utav er chansen att vinna biobiljetter och produkter ifrån filmen The Boxtrolls, biopremiär den 12 september.

Tävlingens pris
1:a pris: Ryggsäck, pennskrin och 2 biobiljetter
2-3:e pris 2 st biobiljetter/per vinnare

”THE BOXTROLLS är en komisk saga som utspelar sig i staden Cheesebridge, en förnäm stad där invånarna är besatta av välstånd, klass och de starkast doftande ostarna de kan få tag på.

Under stadens idylliska gator bor boxtrollen, ondskefulla monster som kryper ut ur kloakerna på nätterna och stjäl det invånarna i Cheesebridge håller allra kärast: deras barn och deras ost. Åtminstone är det så legenden lyder. I verkligheten är dock boxtrollen ett älskvärt och knasigt underjordiskt folk som bär omkring på sina kartonger som sköldpaddor bär sina skal.

När Boxtrollen blir måltavla för den livsfarliga skadedjursbekämparen Arhibald Snatcher (Oscarbelönade Ben Kingsley), som ser utrotandet av trollen som en biljett in i Cheesebridge-sociteten, står allt hopp till deras adopterade hjälte Eggs.”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna biljetterna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Skaparna av The Boxtrolls ligger även bakom ytterligare två kända filmer. Vilka är dessa filmer?

Tävlingen pågår till och med den  24/9. 

6 kommentarer på “Vinn biobiljetter och produkter ifrån The Boxtrolls

 1. jennifer Thorsén skriver:

  Svar: coraline och paranorman 🙂
  Skulle vilja dra med min älskade syster på den här filmen! Hon stöttar alltid mig i vått och torrt så vore kul o få ge henne en upplevelse

 2. Lottiz skriver:

  Svar: Coraline och ParaNorman är två andra filmer de skapat.

  Jag skulle vilja vinna för att få ta med ett av barnen på bio. Är så mysigt att få gå med barnen på bio och allra mysigaste är när man får ta med bara ett barn och ge det all sin fulla uppmärksamhet. Som en av fyra syskon är det inte alltid lätt att få mamma- och pappatid på egen hand, men om jag vinner har vi en godtagbar anledning att ge en av dem det. Tror denna skulle passa någon av sönerna.

  Håller tummarna.

 3. Fröken M skriver:

  Svar: Coraline och ParaNorman

  Jag skulle ta med mig Viggo på bio !
  Den här hösten kommer bli lite ”rörig” hemma hos oss med flytt och dagisbyte.
  Som barn hamnar man ofta lite i kläm när mamma och pappa har massor av annat som måste fixas med ( packa, rensa, röja osv ) så därför skulle jag vilja överraska honom med en stund – bara han och jag.
  Bio, mys och massor av popcorn är hans favorit så jag håller tummarna för tur !

  Kram

 4. Jessica Sundberg skriver:

  Coraline och ParaNorman.
  Jag skulle faktiskt vilja ge biobiljetterna till min pappa och be honom ta med mina barn på bio. Han träffar dom alltför sällan (någonsin??) utan att jag är med typ på födelsedagsfika etc och skulle på detta sätt ge honom en knuff i ryggen åt rätt håll! Både barnen och pappa älskar att gå på bio så det här skulle vara toppen för dom!

 5. niina skriver:

  Svarar coraline och paranorman 🙂
  Hoppas vinna så JAG kan gå med min son som är 5 år gammal.
  Det har varit jobbigt då vi är mitt i en vårdnadstvist och vill gärna skämma bort honom så han får något roligt att tänka på. Han är världens sötaste kille och pga min ekonomi har jag inte råd att unna honom något sånt här. Skulle vara toppen!

 6. Linnea skriver:

  Svaret är ; Coraline och spegelns hemlighet och Paranorman.

  Jag skulle vilja vinna för att ta med min son på bio, detta skulle bli andra gången han får gå på bio.
  Att titta på film är lite av våran kvälls grej, det är avkopplande och vi brukar oftast mysa ner oss i soffan under varsin filt och mumsa på något gott (på helgen) , innan det är dags att krypa ner i sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.