Villervalla vår/sommarkollektion 2023

Villervalla är en stor favorit hos oss och många barnfamiljer. I årets vår/sommarkollektion bjuder de på en färgsprakande kollektion med allt från motiv av glassiga glassar och färgglada papegojor. Ni hittar även deras härliga havsmotiv, mängder med dinosaurier och safari djur. Givetvis finns även det klassiska ränderna i en härlig färgskala!

Villervalla bjuder kort och gott precis som alltid på en kollektion som passar alla barn. Deras kläder går utmärkt att mixa och matcha, och finns från nyfödd till 12 år, i regnbågens alla färger. Kläderna designas och tillverkas för att passa alla barn och företaget är mån om att kläderna ska vara prisvärda.

För Villervalla är det även väldigt viktigt att alla deras plagg är fria från skadliga kemikalier. Större delen av deras sortiment består av ekologiska och Öko-tex certifierade kläder. Det tycker vi är riktigt bra!

Ett tips från oss till er är att även kika in Villervallas vuxenkollektion. Perfekt när man har äldre barn (eller själv som vuxen) vill matcha och se fina och färgglada ut tillsammans i sommar.

För att köpa eller se mer bilder besök Villervallas webbplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.