Två höstnyheter hos Santa Maria

szyknwl9hnzgcizexjvjGillar ni kryddor till maten? Santa Marias exklusiva kryddkvarnar, Extra Fine Selection of Spices, består av de allra finaste, utvalda kryddorna av högsta kvalitet. Höstens nyheter utgörs av två blandningar som noggrant satts samman av Santa Marias smakspecialister för att lyfta säsongens matlagning. 

Bakom nyheterna Scandinavian Forest och Coriander & Chili står Santa Marias smakkreatör Andrea Lembke som bland annat inspirerats av skog och mark. Hon berättar med glädje att de har tagit fram Coriander & Chili till alla som älskar asiatisk matlagning, och att det är något hon själv har saknat i deras utbud. Kryddan är utvecklad och passar bra till asiatisk mat med kyckling, fisk, skaldjur, nudlar och sallader.

När det kommer till Scandinavian Forest berättar Andrea att målet var att skapa en spännande fusion mellan typiskt skandinaviska smaker som enbär och svamp ihop med härliga, aromatiska kryddor såsom rosépeppar och korianderfrö.

Scandinavian Forest
Scandinavian Forest är en blandning av enbär, rostad vitlök, svamp, morot, rosépeppar, korianderfrö, lagerblad och örter. Passar till vilt, mörkt kött, svamp och rotfrukter

Coriander & Chili
Coriander & Chili är varsamt mixad chili, koriander, lime, vitlök och citrongräs. Passar till kyckling, fisk, skaldjur, nudelrätter och sallader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.