Tommee Tippee Sangenic blöjhink

sangenic_TT._V370183276_Nu är det 2 månader sedan min lilla flicka föddes och jag har använt min Tommee Tippee Sangenic blöjhink flitigt vill jag lova. Några hundra blöjor är redan bytta på denna korta tiden och under denna tiden så har jag använt mig av två olika blöjhinkar, en helt vanlig blöjhink (ett sopkärl med lock) och Tommee Tippee Sangenic blöjhink. Detta har jag gjort för att verkligen kunna utvärdera skillnaden mellan blöjhinkara. Med den vanliga blöjhinken så har det gått väldigt smidigt att kasta blöjorna, som ni förstår så är det bara att lyfta på locket och kasta blöjan. Men problemet med den vanliga blöjhinken är den otrevliga lukten. Det är just problemet med lukten från blöjhinken som Tommee Tippee Sangenic blöjhink utvecklats speciellt för. Varje blöja packas in individuellt för att minimera oönskad lukt.

Om jag ska betygsätta Tommee Tippee Sangenic blöjhink så får den betyget 7/10 av mig. Blöjhinken från Tommee Tippee är ett väldigt prisvärt alternativ till de blöjhinkar som är designade att minska oönskad lukt. Det är en stor behållare som rymmer ganska många blöjor, och plastfilmen som omsluter blöjorna har räckt förvånansvärt länge. Dessutom, viktigast av allt, det luktar knappt något när man öppnar hinken för att kasta blöjan.

Det som drar ner betyget är att det tyvärr är ganska krångligt att tömma hinken. Det luktar väldigt illa trots att påsarna är individuellt inpackade. Det är även krångligt och klumpigt att få av plastfilmen när man ska tömma hinken. Men i stort så kan jag rekommendera Tommee Tippee Sangenic blöjhink för den som vill ha en stor blöjhink som är relativt luktfri och dessutom väldigt prisvärd.

Av: Sandra Edinge
12037958_10153800544301807_7739482026430385705_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.