Tävla om fribiljetter till Baby & Barn mässan

8512795730_3b6f004535_b

Nu har 12 stycken utav er chansen att vinna en varsin fribiljett till Baby & Barn mässan i Göteborg på Svenska Mässan den 28-30 mars 2014.

Tävlingens pris
Fribiljetter till Baby & Barn mässan i Göteborg
Baby & Barn är en familjefest med barnens bästa i fokus. Här möts besökare, leverantörer, talare och artister under trevliga former för att utbyta erfarenheter och ha en trevlig helg tillsammans. På mässan finns över 100 utställare, scenprogram för både stora och små, aktiviteter för barnen, caféer, restauranger, shopping och mycket annat.

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan nedan och motivera varför just du ska vinna en fribiljett till Baby & Barn mässan i Göteborg, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Nämn tre stycken utställare som är med på Baby & Barn mässan 2014?

Tävlingen pågår till och med den 25 mars.

17 kommentarer på “Tävla om fribiljetter till Baby & Barn mässan

 1. MariaM skriver:

  Svar: 3 av utställarna är: Friends, Alfons Åbergs kulturhus och Geggamoja. Jag hoppas på tur för jag har i flera år suktat efter att gå på denna mässa, men det har aldrig blivit så. Det skulle vara så roligt att få gå runt och känna och klämma på alla fina barngrejor som jag skulle vilja ha til mina fina söner 🙂

  Mvh Maria

  • Silvia skriver:

   House of Lola , Lillugglans BVC Och Lundmyr Of Sweden .

   Jag älskar den här barnmässan, jag var där när jag var gravid och när mitt barn var 6 månader, ett och halv år och nu två och halv år, alltid med honom och förfarande tycker jag att vi har det jätteroligt där, det finns alltid någonting 🙂

   Silvia Sanchez
   Bailley@gmail.com

 2. Silvia Sanchez skriver:

  House of Lola , Lillugglans BVC Och Lundmyr Of Sweden .

  Jag älskar den här barnmässan, jag var där när jag var gravid och när mitt barn var 6 månader, ett och halv år och nu två och halv år, alltid med honom och förfarande tycker jag att vi har det jätteroligt där, det finns alltid någonting 🙂

  Silvia Sanchez
  Bailley@gmail.com

 3. Johan skriver:

  Utställare: NTF, Nova Star, Vi Föräldrar
  Då jag bor bara ett stenkast från Svenska Mässan och dessutom är föräldraledig för tillfället vore det perfekt att få ta med sönerna på lite äventyr. Inspiration för pappa, skojigheter (och antagligen) ballonger för de unga herrarna:-) Bättre kan vi inte spendera en fredag!

 4. Vi väntar tillökning i slutet av april, så vi skulle vilja gå på mässan för att få inspiration och idéer till vad vi behöver till bebis och barnkammare. Hoppas såklart även på att hitta en hel del bra erbjudanden på plats!

  Magplasket, Urban Bambino och Trygg-Hansa kommer att vara på plats.

  Johanna
  rosabubbla@icloud.com
  http://rosabubbla.blogspot.com

 5. Desirée Larsen skriver:

  Svar: Meandi, Polarn & Pyret och Spojl är tre av många, många utställare

  Jag ÄLSKAR Baby & Barn-mässan – behöver jag säga mer än så?! Skulle bli otroligt glad över inträdesbiljett till mässan då det alltid kostar så mycket att gå där inne *ler*

  Desirée Larsen
  larsensliv@gmail.com
  larsensliv.se

 6. Annelie skriver:

  Svar: Vi föräldrar, Polarn Pyret, BRIS

  Efter 7 års kämpande med att få ett barn kom vårt mirakel äntligen i November. Nu vill jag så gärna ansluta mig till alla andra föräldrar äntligen!
  Hoppas!!!

  mvh
  Annelie

 7. liselotte skriver:

  Jag är gärna med och tävlar. Jag, min dotter och hennes son brukar besöka Baby & Barnmässan, i år är jag tyvärr bortrest men skulle vara perfekt att vinna en biljett till min dotter. Då kan hon besöka mässan med sin son, alltid skönt att slippa betala inträde, då man får tänka på varje krona när man är ensamstående mamma. Tre utställare är Nova star, Meandi och crescent. Mvh Liselotte

 8. Ana Kokol skriver:

  Bambino mam ab, Vi Föräldrar, Babyproffsen Kungsbacka
  är tre utställare som jag skulle vilja träffa på mässan. jag ska bli gudmor till sommaren och behöver köpa lite saker till mitt blivande gudbarn och skaffa lite inspiration.
  håller tummar och tår och hoppas på en biljett!

 9. Hans Möller skriver:

  Ergobaby, Geggamoja, Olie finns med på mässan.

  Jag ska dit och kolla på lite presenter till min brorsdotter som fyller ett år 29 mars. Ska köpa lite leksaker och kläder. Älskar att shoppa kläder till barn!! Därför vill jag vinna en biljett eller två 🙂
  Tack på förhand//Hans

 10. Maria Jäverfelt skriver:

  Tre av utställarna är Vi föräldrar, NTF väst, universeum AB.
  Vill så gärna se vad årets mässa har att erbjuda och det hade varit en perfekt utflykt för mig och min fyra underbara barn. Som ensamstående mamma gäller det att ha koll på budgeten och med en gratis inträdesbiljett kunde barnen få pengar över att handla nåt bra och kul för.

 11. Magplasket, Urban Bambino och Babyproffsen i Kungsbacka kommer dit.

 12. Geggamoja, Acrilex, Polarn & Pyret

  Motivering: För att jag vill ta chansen att på detta vis känna att jag kan gå på mässan två dagar i rad 🙂 Jag vill ju inte bara stressa över alla montrar och företag, jag vill ha tid att prata med alla och även umgås med alla de underbara bloggare som är på plats. Jag vill ha tid att strosa lite, fika en stund, skratta och ha trevligt – så som en mässdag ska vara 😉

 13. Sandra skriver:

  Åh, jag vill väldigt gärna vinna biljetter till mässan!

  Tre utställare som är med:
  Loppi
  Alfons Åbergs Kulturhus
  Liandlo

  Den sista tiden har jag gjort en hel del med min dotter Fanny 8 år. Många gånger är det äldsta barnet som blir lite åsidosatt, men jag har faktiskt aldrig gjort något speciellt med Nova! Hon är nu 3½ år, perfekt ålder att ta med till mässan! Hon skulle älska att gå med mig på mässan och upptäcka allt roligt!

  Hoppas på tur!

  Ha en fin dag!
  Kramar!

  //Sandra Skoog
  sandra77skoog@gmail.com
  http://www.ettlivvidhavet.se

 14. Elisabeth Carlsson skriver:

  – Polarn & Pyret AB
  – NTF Väst
  – Geggamoja AB

  Veckan efter mässan börjar liten på förskola! Åhh liten blir stor, så här snabbt har aldrig tiden gått..! Mässan hade varit perfekt att köpa det sista inför starten på 🙂

 15. Karin Danielsson skriver:

  Vi föräldrar
  Zillstar
  Åbybadet

  Jag skulle vilja vinna en biljett så att jag kan överraska min gravida kompis och bjuda henne på mässan. Hon väntar sitt första barn och fullkomligt älskar allt som har med bebisar att göra för tillfället, vilket är förståeligt:-)

 16. Jenny Olsson skriver:

  Jag är verkligen supersen med att tävla, men önskar mig verkligen biljetter till på fredag!
  Ännu har ingen bebis kommit ut,så jag hoppas att jag kan besöka mässan innan!

  Cresent
  Barnens Bibliotek
  Alfons Åbergs Kulturhus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.