Tävla om biljetter till Brännvik i Kikarn

Brännvin_i_Kikarn_Maner
Nu har fyra utav er chansen att vinna fyra biljetter var till smygpremiären av Brännvin i Kikarn på Lisebergsteatern tors 2 okt 19.30.

Tävlingens pris
16 biljetter alá 4 stycken till varje vinnare till smygpremiären av Brännvin i Kikarn på Lisebergsteatern tors 2 okt 19.30.

”Bröderna Bert och Holger ska sälja sitt föräldrahem. Holger har dragit på sig lite skulder och är i behov av pengar. Därför har han bett sin bror att gå med på att sälja, det är ju ingen som bor där ändå nu när pappan har gått bort.

Bert, som är mer lyckad i livet och driver pappans gamla företag säger ja till detta. Det är nämligen så att företaget inte går så bra och han är också i stort behov av pengar. Hans plan är dock att ta hela summan själv och lämna sin bror utan. Holgers fru, Stina, börjar ana att något är lurt. Hade det inte varit för det att hon och Bert tillbringat en natt tillsammans, och att han nu har en hållhake på henne, så hade det varit lättare att sätta åt honom.”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna biljetterna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vilken bokstav har Dag-Otto svårt att uttala?

1. R
X. E
2. S

Tävlingen pågår till och med den 20/9.

4 kommentarer på “Tävla om biljetter till Brännvik i Kikarn

 1. liselotte skriver:

  Jag är gärna med och tävlar. Svaret är 1. bokstaven R. Vill gärna vinna för det skulle vara fantastiskt kul att komma iväg med min sambo på något roligt, och dessutom väldigt passande när det är på Lisebergsteatern, nära där vi bor. Mvh Liselotte

 2. Desirée Larsen skriver:

  Åh, min mormor skulle bli så otroligt glad om jag bjöd med henne på detta! Jag håller tummarna otroligt mycket =)

  Rätt svar är 1.R. Dag-Otto har svårt att uttala R

  Desirée Larsen
  larsensliv@gmail.com

 3. Yvonne skriver:

  Svar: Bokstaven R (1.R)

  En kväll med skratt och senare kramp i käken på grund av att man skrattat så mycket, är precis vad jag skulle behöva. Håller tummarna!
  //Yvonne

 4. Svar: 1. R
  Jag fyller 35 i slutet av september och firar 5-årig bröllopsdag i början av oktober, det vore kul att få fira så här tillsammans med någon man håller kär. En kväll upplagd för stoj o skratt – så underbart det hade vart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.