Tävla med dejtingkung

SF bio

Vi på redaktionen har inlett ett spännande samarbete med dejtingkung.se till er läsare. Dejtingkung sprider inspiration och erfarenheter om nätdejting samt svenska dejtingsidor på nätet, vad man ska tänka på och mycket mer.

Nu har en utav er chansen att vinna två biobiljetter till valfri film.

Tävlingens pris
2 biobiljetter till valfri film

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan nedan och motivera varför just du ska vinna det här priset, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Dela med dig av dina egna erfarenheter/synpunkter om nätdejting.

Tävlingen pågår till och med midnatt söndagen den 22/3.

31 kommentarer på “Tävla med dejtingkung

 1. Jag har aldrig provat nätdejting så kan inte dela med mig från mig själv men skulle kunna tänka mig att det kan vara spännande och pirrigt att gå via en sån sida. Nåt som lyser upp vardagen för personen. 🙂

 2. Två styck väldigt trötta småbarnspäron var det här,
  som önskar sig egentid och allt det där 😉

  Jag träffade faktiskt min sambo genom nätdejting! Vi är inne på vårt sjunde år tillsammans och har nu två fina pojkar 🙂 Jag tycker att det är ett bra sätt att upptäcka nya människor på, men man får såklart vara lite mer försiktig än ”irl” för det finnns säkert många knäppgökar där ute. Ett sätt som alla andra att träffa någon på! Och ganska vanligt nu för tiden så tycker inte att man behöver skämmas eller så över att man nätdejtar 🙂

  Kram Matilda

 3. Jenny skriver:

  Nu kilar jag stadigt men tycker absolut att nätdejting är toppen!
  När man har fast jobb, familj och samma vänner som man
  Alltid haft är det ju svårt att finna kärleken!
  Mer och mer händer ju på internet nu för tiden så det är givetvis ett perfekt ställe att träffa nya människor!

 4. Sara Källström skriver:

  En nätdejting med en annan…till en annan. .ledde till mannen jag har idag!
  Vi har nu 3 barn och tiden bara försvinner…
  Vi stretar och jobbar varje dag.
  Nu vill vi på bio gå och äntligen se en bra film, bara vi två!
  Romantik på hög nivå!
  Hoppas!! Mvh Sara

 5. Eva Flood skriver:

  Sonen träffade sitt livs kärlek på nätet och nu i april firar de 10års jubileum,så det kan lyckas.
  Hoppas vinna biljetter då jag ska passa deras 2 flickor när de ska fira med hotellvistelse,och då ska väl även vi göra nått kul.

 6. Pierre Sandström skriver:

  På nätet fanns en flicka jag nu i sex år hållit kär. Det är värt att fira med ett mysigt biobesök

 7. Anna L skriver:

  Kärleken hittar sina egna världar och vägar och hur romantiskt är det inte att skriva till varandra.

  Jag vill unna mig och min käreste en barnfri biodejt.

 8. sofia österström skriver:

  Att jag o min kära man kan få en kväll tillsammans i biomörkret

 9. Claudia Kerttu skriver:

  Jag vet flera som lyckats träffa sina kärlekar via nätdejting. Var , när, hur ärinte lika viktigt som att man har möjlighet att träffa någon om man vill ha tvåsamhet. Det sunda förnuftet får man alltid ha med sig i alla nya möten. Jag skulle gärna gå på bio med min filmtokiga dotter, då det var ett tag sen vi hade möjlighet att umgås!

 10. Millah skriver:

  Jag har själv aldrig nätdejtat men känner flera som har gjort det och det är både dåliga och bra erfarenheter av det. Känner man för att nätdejtat så tycker jag absolut att man ska göra det. Man vet aldrig vars sin stora kärlek kan finnas❤
  Jag kan int minnas sist jag gick på bio och det skulle betyda så mycket att vinna.
  Unna sig lite egen tid med syrran, utan barn… Fixa barnvakt, käka nå gott och sedan ha en mysig bio kväll!
  Hoppas verkligen på tur

 11. Anna skriver:

  Hej!
  Jag träffade min man på nätet för 10 år sedan. Så det funkar. Men idag skulle jag nog inte våga – idag känns nätet som ett bra gömställe för konstiga människor 🙁
  Jag skulle vilja vinna eftersom jag aldrig har varit på bio med mannen. Alltså aldrig. Vi har varit på teater och sånt istället.

 12. Maud Lindberg skriver:

  Hej! Har ingen kommentar om Dejting Men jag har hittat skolkamrater och vänner.Jag har hittat vänner som jag inte har tagit kontakt med ännu. Men ska nog göra det! Efter många år.
  Men jag träffade min man 1971 i vår stad. Och en fin Biosalong har vi och 3 barn 6 barnbarn. Kram Maud

 13. Anna Lundqvist skriver:

  Jag har ingen erfarenhet själv men systersonen o hans fru träffades via nätdejting. De är nu gifta o nyblivna tvåbarnsföräldrar

 14. Frida skriver:

  Hej hej,

  Jag var väldigt skeptisk på nätdejting men efter att ha varit singel i många år kände jag att nu var jag redo att träffa någon. Jag försökte först på krogen och det gick inge vidare men så tipsade kompisarna mig om nätdejting.

  Och visst ville jag ge upp till en början för det kändes att folk var desperata, måste hitta någon NUUUU! Men efter att ha gått på några dejter så träffade jag en underbar kille som jag firar 1 år tillsammans med nu i slutet av maj så det fungerar <3

  Vinner jag så är det honom jag vill gå med 😀
  Hälsningar Frida

 15. Marie Krantz skriver:

  Hej !

  Jag har erfarenhet av mötesplatsen. Men det gäller att man är ganska aktiv då är det lättare att träffa någon. Sedan är jag nog av den gamla sorten som gärna vill träffas som man gjorde förr .Sedan är jag inte så där jätte duktig på dator och och nätet.
  Bio däremot är alltid trevligt & skoj. Sonen har önskemål just nu om flera filmer han vill se .Så bio biljtter skulle vi bli glada över . / Marie

 16. Lisa skriver:

  Även nätdejting har sina positiva som negativ sidor. Har några vänner som har testat på det en bra period och för de flesta har det slutat med en så kallade dejt i alla fall. Registrerade mig själv på en dejtingsida förra året och tycker personligt inte att man ska utesluta denna metoden av att träffa någon eftersom det blir allt mer accepterat jämfört med hur det var tidigare i alla fall.

 17. Linnea skriver:

  Jag har både bra och dåliga erfarenheter av nät dejting, träffade mitt ex på en dejtingsida men det visade sig ju senare att han var en riktig douchebag.
  Har man tur så hittar man rätt.
  Har man inte så kam man i alla fall ha turen att hitta kompisar.

  Varför jag vill vinna dessa biobiljetter?
  Jag ska faktiskt på dejt (från nätet) nästa helg och vi pratar om att gå ut och äta och gå på bio.
  Då skulle dessa biobiljetter sitta fint.
  För vem säger att det måste vara killen som bjuder?
  Nej, om jag vinner dessa så tänker jag minsann överraska och bjuda honom 🙂

  Ha en fin helg!
  Kram Linnea

 18. MariaM skriver:

  Jag träffade min fina man när vi gick i skolan tillsammans, så någon nätdejting har jag inte provat på. Dock har mannens kusin träffat sin fru på nätet och de är nu gifta och har två fina barn!
  Hade gärna vunnit och gått på bio själva, medan barnen får leka hos farmor. En välbehövlig paus efter en tung höst och vinter utan sol och med massa sjukdomar.

  Mvh Maria

 19. Nathalié skriver:

  Jag träffade min pojkvän genom nätdejting :). Så jag tycker det är perfekt! Bra att lära känna någon lite mer innan Man träffas och kunna upptäcka vad man har gemensamt.

  Hade velat bjuda ut honom på bio, vi behöver en dejt då vi båda varit så upptagna senaste tiden. Vore mysigt med en helkväll tillsammans igen 🙂

  Mvh
  Nathalié
  Yarp.blogg@gmail.com

 20. Carola Erdestål skriver:

  Godkväll !

  Den erfarenhet jag har av när nätdejting är den som mina singel kompisar berättat och visat för mig. Tycker det verkar vara ett bra sätt att träffa någon på. Sedan finns det ju säkert både för och nackdelar. Men bra att det finns olika möjligheter och olika sajter. Bio besök är alltid trevligt och välkommet. Finns så mycket bra filmer att se nu.En helt annan upplevelse att se en film på bio och det gillar både jag och barnen mycket . / Carola

 21. Anita Söllwander skriver:

  Jag har själv ingen erfarenhet av nätdejting,men min dotters kompis hittade sin kille på detta sätt och idag så är de gifta och har två barn. Så absolut att det kan fungera om man bara hittar den rätta.Jag skulle överraska min rätta med ett biobesök, utan vardag och stök, sitta i mörkret och mysa,hålla i handen och rysa!

 22. Åh, biobiljetter må vara en enkel vinst, men för mig och mannen skulle de kunna betyda massa lycka… kanske en barnfri biodejt på tu man hand 😀 <3

  Nätdejting = me like! 2005 mötte jag prinsarnas prinsar på lunarstorm, och det är fortfarande vi 😀

 23. Gunilla skriver:

  Träffade min kärlek via nätdejting för ca elva år sedan, då hette det nog Hi5 som inte finns kvar längre! Själv tror jag på nätdejting om man har samma mål. Jobbar man åtta till fem så är det självklart svårt att ”lära känna” fler människor därför tycker jag att liknande hemsidor i alla fall är ett bra komplement. Bio biljetterna rädda nog våra Påsk 🙂

 24. Daphne skriver:

  Jag tycker att nätdejting är det bästa sättet att lära känna någon utan att känna någon press på att allt ska gå fort. Jag träffade min nuvarande partner genom internet. Vi pratade med varandra i ungefär ett halvår innan vi träffades och när vi väl träffades så kändes allt bara helt rätt! 3 år senare är jag lika minst lika kär som dagen vi träffades.

 25. Anna skriver:

  det vore ett härligt avbrott i vardagen för mig och min lilla son, vi har inte råd att göra något som kostar pengar då jag numera är arbetslös efter att ha blivit ensamstående.

  jag har träffat båda mina partners via nätdejting kan man säga, den första via aftonbladets chatt och den andra genom att jag lärde känna hans dåvarande tjej via lunarstorm, och en tid efter att de gått isär många år senare så ”träffade” jag honom (som är pappa till min son) via MSN messenger som jag då loggade in på enbart för att skriva till honom och höra hur läget var, sen gick det som det gick 🙂

 26. Min erfarenhet är att folk är oärliga om t.ex. yrke och utbildning. Förr eller senare så kommer sanningen fram, så var är poängen? Fotografierna man kan se som profilbilder kan vara 10 år gamla så när man ska dejta person i fråga så känner man inte igen vederbörande. Många skriver om alla sina aktiviteter och påhittade aktiviteter så man börjar undra om det är en tävling i ”vem gör mest”. Har de överhuvudtaget tid att dejta? Jag tror att många bara är med för att boosta sitt eget självförtroende. Jag har hittat kärleken ett tillfälle via nätdejting men numera tror jag mer på IRL-möten. Attraktion och kemi måste stämma och jag har tröttnat på att lägga tid och energi på en massa kaffedrickande med män som inte alls är som dom beskrivit sig – men kanske som de önskar att vara? Nätdejting funkar nog bra för de som förälskar sig i själva förälskelsen och inte i personen, och den kategorin tillhör jag inte.
  Glada vårhälsningar och hopp om biobesök/Jenny-Anne

 27. Christina Frisberg skriver:

  Klart jag vill vara med!! 🙂
  Jag har ingen erfarenhet alls från nätdating för jag är gift sedan urminnes tider, men vore jag singel och jag hade svårt att hitta den rätta så skulle jag nog prova!! 🙂
  Jag vill såklart ta med kära mannen in i biomörkret om just jag skulle vinna, för det är flera år sedan vi var på bio tillsammans 🙂
  skickar vårvarma kramar från Norrköping till Åby!! 🙂

 28. Nelly Söder skriver:

  Träffade min kille via en dejtingsajt och vi har varit ihop nu snart i lite över 2 år och förlovning på G mot våren:) Hade varit kul att gå på Bio med min älskade kille som blir min Fästmö snart =) Nätdejting fungerar om båda partnerna har samma mål i livet – kan jag lova!

 29. Marie Sjölin skriver:

  Jag har varit med om att det har visat sig vara en annan person i verkligheten än den det är på foto på nätdejtingen! Mitt tips är att vara försiktig! Personligen inget mera för mig men har som sagt var provat!
  Vill numera träffa personen in real life så man hör rösten och ser personen och ögonkontakt!

 30. Desiree skriver:

  Jag träffade min make genom nätdejting – så min erfarenhet är mycket positiv =D

  Vill så gärna gå och se Fast and The Furious 7 med maken så denna vinst vore fantastisk!

 31. Linnea skriver:

  Vem vann? <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.