Streetfoodkedjan Bastard Burgers

Hamburgaren London på streetfoodkedjan Bastard Burgers i Norrköping.

Rötter i Norrland, inspiration från New York och nu restauranger över halva Sverige. Bastard Burgers är en snabbt växande streetfoodkedja som etablerat 40 restauranger på fyra år. Tillväxten bara fortsätter och under 2021 är planen att ta sig vidare till Norge, Finland och New York.

Bastard Burgers serverar prisbelönta hamburgare och ett av Sveriges största veganska utbud. Restaurangkedjan är stor och växer snabbt, men säger själva att de vägrar tappa personlighet eller bli basic. Kort sagt Bastard Burgers är stället för dig som gillar musik, graffiti, streetwear och riktigt bra streetfood. Streetfoodkedjan Bastard Burgers restaurangmiljö erbjuder även klistermärken på borden, svengelska och härliga influenser från USA.

Under vårt besök kunde vi snabbt konstatera att streetfoodkedjan är extremt populär. Det är inte svårt att förstå med tanke på restaurangkedjans grymma burgare. Det här är verkligen platsen man kommer till för att käka prisbelönta burgare och testa något nytt. De vi under vårt besök kom att uppskatta lite extra var restaurangkedjans grymma collabs. Allt för att skapa unika burgare, dippar, hot sauces, craft sodas och öl.

De som kom att bli ett litet minus är streetfoodkedjans långa väntetider. Vi fick vänta upp emot en halvtimme innan vår beställning anlände. Det blev lite av en besvikelse, särskilt då vi var extremt hungriga vid vårt besök. Ett annat minus är de höga priserna – som inte riktigt är anpassade efter den lilla plånboken. Men i sin helhet gillar vi ändå Bastard Burgers och deras unika koncept.

De må inte vara en streetfoodkedja man besöker varje dag, men när väl ett besök sker – då går man absolut inte därifrån missnöjd.

Hamburgaren The Double Yankee på streetfoodkedjan Bastard Burgers i Norrköping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.