Samlingsplatsen för alla som planerar barnkalas

ImageProxy (1)
Kalas ska vara enkelt och kul att ordna! Många föräldrar tycker att barnkalas kul men också ett stressmoment. Dels är det svårt att hitta idéer som passar barnet, bostaden och plånboken, men också att det är svårt och jobbigt att arrangera kalaset och få till alla moment som behövs för att det ska bli lyckat.
Kalasdags.se är den självklara samlingsplatsen för alla de som planerar barnkalas och vill hitta inspiration och nya idéer. Tanken är föräldrar och barn lätt och smidigt ska hitta massvis av nya kalasidéer, hitta vad som finns i närområdet, inspireras av våra kalasteman och hitta kalasfixare i vårt register över folk och företag som kan hjälpa till med kalaset.
Vi som kläckt idén och startat Kalasdags.se heter Rebecca Byron Lohk och Mia Althoff och vi tycker själva att vi är en bra kombination. Vi har gedigen kunskap och stor erfarenhet av att driva företag, bygga och underhålla webbplatser. Vi har ett brett kontaktnät som spänner över många områden och nischer. Tillsammans har vi dessutom 6 barn och otaliga barnkalas, både som arrangör och besökare, bakom oss. Det är kanske den största tillgången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.