Sagojul på Kolmården

Sagojul på KolmårdenNu är det snart dags för premiären av Sagojul på Kolmården, närmare bestämt den 2 december. Under tre adventshelger flyttar julen in i djurparken och välkomnar gästerna till en magisk värld där julsagan blir på riktigt.

Här får tomtar och troll liv i vinterskogen och på avstånd hörs toner av julkör och bjällerklang. Skådespel, underhållning, julmarknad, dofter och hundratusentals ljus sätter stämningen. Självklart har Bamse och hans vänner gjort extra fint och sagogranen glimmar ikapp med ett julvackert Småköping. I Barnens Lantgård har självaste jultomten flyttat in och alla som vill får lämna önskelistor och krama tomten.

Vi själva på redaktionen kan allt annat än att vänta, och kommer stå redo under premiär helgen tillsammans med vårt nätverk med bloggande föräldrar och deras barn. Står du inte med i vårt nätverk ännu, så är du varmt välkommen att skriva in dig. För mer information om vårt nätverk, se här!

Arrangemanget är en del av visionen att göra Kolmården tillgänglig under alla årstider. Sagojul på Kolmården kommer att hålla öppet fredag till söndag under 2:e-4:e advent och förhoppningen är att välkomna ca 30 000 gäster under dessa dagar. Även Vildmarkshotellet följer parkens koncept och kommer att skapa julmagi för hotellgästerna under öppetdagarna.

För mer information om Sagojul på Kolmården besök Kolmårdens Djurpark.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.