Rockabilly klänningar och retro kläder till midsommar


Idén till Jetsettrends uppkom genom en längre vistelse i Las Vegas, USA under åren 2005-2006. Det var där ägarna bakom förstod hur denna subkultur inte bara var en fluga, utan att det var så mycket större. Här samlades folk från hela världen och temat var Rockabilly, retro och 50 tal. Elvis hade sitt första framträdande här år 1956, och det var även här han gifte sig med sin Pricilla Presley år 1967.

Under den ett år långa vistelsen i Las Vegas med alla intryck av dess kultur så lades grundidén till Jetsettrend. Vid hemkosten drygt ett år senare startades Jetsettrends upp i modemeckat London. För det var i London det rätta modet fanns och så är det än idag, att det mesta av sortimentet kommer från England.

Sedan oktober 2014 är dock Jetsettrend ett helsvenskt företag, som säljer noggrant utvalda rockabilly 50-60 tals och riktiga kvalitets klänningar. Här finns även andra produkter som är inspirerade av 50-talet och dess härliga feminina mode. Produkterna är i mycket bra kvalitet och passar utmärkt såväl till studenten, rockabillyträffen och/eller andra festliga tillfällen.

Vi på redaktionen fick möjligheten att prova en varsin klänning. Vi valde ut H&R Klänning Singoalla Blue Teadress 50 tal Rockabilly respektive Anja by Jetsettrend Klänning 50 tal Audrey Vit lila Blommor Retro. Valet av klänning var inte alls det lättaste med tanke på de stora utbudet. Det är faktiskt en av alla anledningar till att vi rekommenderar Jetsettrend lite extra, ett annat stort plus är att de faktiskt finns kläder även i plus size storlekar.

Vi själva valde att använda våra klänningar på midsommarafton. Det var ett perfekt tillfälle att inviga dessa, och vi kände oss bägge riktigt somrigt fina. Komplimangerna flödande och självkänslan var på topp, trots en och annan regnskur enligt tradition alá midsommar.

Sedan klänningarna kom har det även hunnits visas upp på Arlanda flygplats. Där fortsatte komplimangerna flöda, och vi kan nu i efterhand konstatera att dessa klänningar kommer användas ofta. Vi suktar dessutom stort efter fler att växla i mellan, och har redan noterat att flera nyheter i webbutiken har tittat in sedan sist.

Är ni ute efter en fin sommarklänning? En klänning inför bröllopet, studentdagen eller kanske mammas 50 års fest? I så fall rekommenderar vi varmt ett besök inne hos Jetsettrend.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.