Presentation; Nina Kaakinen Andersson, matredaktör

nina

Hej alla glada läsare!

Mitt namn är Nina Kaakinen Andersson och tanken är att jag ska dela med mig lite av mina tips, tricks och recept när det gäller mat och hälsa.

Enligt mig hör mat och hälsa ihop. Äter man bra så mår man också bra. Detta har jag fått erfara de två senaste månaderna, då jag plockat bort socker, gluten och en del mejeriprodukter ur min kost samt slutat äta halvfabrikat. Min mage mår bättre och jag har även tappat i vikt.

Jag vill sprida mina erfarenheter kring mat och hälsa och även inspirera andra till att göra hälsosamma val. Jag har ingen utbildning kring detta och jag lär mig på vägen men jag hoppas ändå kunna ge råd och inspiration.

Recepten jag kommer dela med mig av är halvt paleo/halvt egen sunt förnuft. Paleo innebär att man går tillbaka till den kost människan hade innan jordbruket gjorde revolution och då människan samlade och jagade sin mat.

Med risk för att upprepa mig: jag hoppas att ni kommer inspireras av mina inlägg och artiklar och att ni kommer ha nytta av mina matrecept.

//Nina Kaakinen Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.