Överraska med Chokladogram.se

cho

Vi på redaktionen fick lagom till Alla hjärtans dag provsmaka en ask från Chokladogram.se.

Asken vi fick hem var en hjärtformad ask i rosa fylld med handgjorda Chokladpraliner och tryfflar från Prestat. Chokladasken innehåller både mörk och ljus choklad med sorter som Passionsfruktsfondant, mörk chokladtryffel, violcréme och svartvinbärsmarmelad. Ni finner även smaker som nougat, kaffe och karamell i denna ljuvligt fina ask.

Vi på redaktionen tyckte att den härliga asken med handgjord engelsk choklad innehöll något för alla smaker. Men två favoriter som vi alla gemensamt fastnade för lite extra var Dark Violet Créme och Milk Hazelnut Cluster. Vi uppskattade även att askens utformning som verkligen passar bra som gåva till en kär vän eller partner.

För att nämna något som kan vara till nackdel så innehåller chokladasken gluten, det är något som påverkar och gör att alla tyvärr inte kan äta den. Fördelen i det hela är dock att asken tydligt är märkt med bra innehållsförteckning.

Sammanfattat kan vi på redaktionen varmt rekommendera denna chokladask vidare. Vi tycker den passar utmärkt som gåva till din partner, din vän eller någon annan du håller kär.

Om du beställer hem denna eller någon annan ask hos Chokladogram.se får du snabb, smidig och enkel hemleverans direkt till dörren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.