Min dröm förverkligades

för
Så länge jag kan minnas har jag älskat att skriva. Känslan att se ord efter ord bilda mening efter mening är obetalbar för mig. En dröm för mig är och har därför alltid varit att få starta en egen hemsida för unga föräldrar, för jag minns när jag själv satt där som nybliven mamma vid 16 års ålder och bläddrade i tidningen Mama och funderade över om det här var vad de trodde jag ville läsa om.

I tidningen fanns artiklar om hur man renoverar sitt hus, hur man skulle hålla kärleken vid liv och hur man skulle hushålla i hemmet på bästa vis. För mig som var 16 år, bodde hemma och var ensamstående var det inte mycket som tilltalade. I stället saknade jag den där tidningen, den där platsen och det där forumet där andra unga precis som jag samlades. Men det fanns inte.

Tiden gick och så väl åren och när jag gick tredje året på gymnasiet, det var där och då jag verkligen insåg att det var dags att ta tag i den här idén och starta upp något själv. För även om jag nästan var 21 år var det mycket som var nytt för mig fortfarande, och jag insåg där och då att det inte egentligen inte var mig det hela handlade om, utan om alla unga föräldrar där ute i vårt avlånga land som saknar den där platsen och det där forumet.

Så bara några månader sedan var mitt projektarbete och UF-företag i gång, och jag njöt verkligen för fullt och utvecklades enormt utav att få jobba med mitt brinnande intresse. Så pass mycket att när det var dags att avveckla valde jag att fortsätta driva sajten vidare. Så här är vi i dag och jag kan inte annat än att skriva och berätta hur otroligt lycklig jag är som följde min dröm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.