Biljetterna är släppta till Harry Potter utställningen!

press05
Foto: Warner Bros. Pictures.

Sedan en tid tillbaka har biljetterna till Harry Potter: The Exhibition släppts. Europapremiären äger rum  i Norrköping där du får möjlighet att kliva in i den berömda trollkarlens magiska värld. Utställningen, som har upplevts av över 2,5 miljoner fans, gjorde sin världspremiär i Chicago i april 2009, och har gjort stopp i Boston, Toronto, Seattle, New York, Sydney, Singapore, Tokyo, Edmonton och kommer nu 2014 till Norrköping.

Utställningen kommer att visa scendekorer från filmernas mest populära platser, inklusive Gryffindors allrum och sovsalar, klassrummet för trolldrycker och örtlära och den Förbjudna skogen – som alla är fyllda med hundratals autentiska föremål, kostymer, och varelser som användes vid inspelningen av den storslagna filmserien.

På en interaktiv avdelning ska besökare kunna komma in i Quidditch-området och kasta en Quaffle, dra sina egna Mandrake i klassrummet för örtlära, och även uppleva ett återskapande av Hagrids stuga och sitta i hans stora fåtölj. Totalt är är utsällningen på cirka 1 400 kvadratmeter.

För biljetter och mer information besök: Harrypottertheexhibition.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.