Majskakor med säsongsmak av sommarfika

Majskakor med smak av Blåbär och Kanelbulle.

Finns det något bättre än svensk sommar? Inte mycket och de är vi inte ensamma om att tycka, för nu lanseras Friggs nya limited edition produkter. De nya produkterna består av två nya majskakor med säsongsmakerna Blåbär och Kanelbulle. Hur gott låter inte det?

De nya produkterna är tänkta som en hyllning till den svenska traditionen av fika och picknick. Med andra ord ett enkelt krispigt och gott fikaalternativ som dessutom är helt glutenfritt.

I samband med lanseringen av Majskakor Kanelbulle och Blåbär inleder dessutom Friggs ett samarbete med Naturarvet. Friggs och Naturarvets samarbete innebär att 50 öre per såld produkt skänks till Naturarvets viktiga arbete. Med andra ord är målet att de tillsammans ska bevara den biologiska mångfalden.

Friggs är som de flesta redan vet marknadsledande i kategorin majs-, ris-, lins- och kikärtskakor. De två nya säsongssmakerna blir således ett fint komplement till redan existerande produkter. Sammanfattningsvis innebär det att ni kommer att hitta de nya produkterna från vecka 19 i de flesta matbutikerna runt om i Sverige. Produkterna kommer att säljas under en begränsad period.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.