Löfbergs nya kapselmaskiner

Löfbergs

Design, funktion och kvalitet. Det är ledorden när Löfbergs lanserar ett nytt modellprogram för kapselmaskiner. Nu hoppas det familjeägda kafferosteriet få ännu fler att upptäcka hur enkelt det är att brygga en god kopp, varje gång!

– Vi har valt fyra läckra modeller så att alla kaffeälskare ska hitta sin favorit. Även om de har lite olika design fortsätter vi naturligtvis med maskiner som kan brygga espresso, bryggkaffe, varm choklad och te, säger Leif Sjöblom, marknadschef på Löfbergs.

De nya modellerna är Cyprea, Diadema, Picco och Venus. De säljs i livsmedelsbutiker, vitvaruhandeln och i Löfbergs webbshop. Alla maskiner i Löfbergs sortiment brygger med två olika tryck. Det gör att man med en enkel knapptryckning kan brygga en god kopp espresso, lungo, cappuccino, bryggkaffe, varm choklad eller te.

Caffitaly Cyprea
Liten, kompakt och lättplacerad. Enkelt att programmera egen koppstorlek för espresso, lungo och bryggkaffe. Munstycket är justerbart för mugg eller espressokopp. Vattentanken rymmer 1,2 liter och kapsellådan 8-10 använda kapslar.
Finns i tre stilrena färger: karbon, silver och röd.

Caffitaly Diadema
Stilren italiensk design. Enkel kontrollpanel för espresso, lungo och bryggkaffe. Vattentanken rymmer en liter och kapsellådan 8-10 använda kapslar.
Finns i två klassiska färger: vit och svart.

Caffitaly Picco
Kompakt, stilren och lättplacerad. Extremt enkel att använda med två knappar en för espresso/lungo och en för bryggkaffe/te. Hög effekt för snabb uppvärmning ger låg energiförbrukning. Vattentanken rymmer 0,9 liter.
Finns i sex läckra färger: Black Vulcano, White Snow, Red Fire, Blue Wave, Brown Bronze och Picco Purple Chrome .

Caffitaly Venus
Stilren design med robusta detaljer. Kontrollpanel med flervalsratt för enkel bryggning av espresso, lungo och bryggkaffe. Vattentanken rymmer en liter och kapsellådan 8-10 använda kapslar. Finns i tre snygga färger: vit/svart, vit/orange och vit/lila.

Vilken kapselmaskin är du mest sugen på ifrån Löfbergs? Vi på redaktionen suktar efter en Caffitaly Picco som vi tyckte var super snygg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.