Julkalender 2014 – lucka ett

11

I samarbete med Supernature.se har nu en utav er chansen att vinna ett litet Boosting-kit.

Tävlingens pris
Ett litet Boosting-kit ifrån Supernature.
Boosting-kitet ifrån Supernature består utav en shaker, Greens of Kamut och Rice Bran Solubles.

Greens of Kamut® är en källa till vitaminer, mineraler, aktiva enzymer och särskilt rik på superenzymen SOD. De nyttiga näringsämnena i kamut®gräset absorberas lätt och har en viktig roll i flera av kroppens processer och funktioner. Det beror bland annat på B-vitaminerna. Till exempel kan vitamin B6 i kamutgräs bidra till normal energiomsätning och till att minska trötthet och utmattning. Greens of Kamut® är också rikt på protein, klorofyll och enzymer. Denna näringsprofilen gör produkten idealisk både före, efter och under träning.

Ett näringsrikt komplement med mild, söt smak – perfekt i shaker, frukostflingor eller gröt. Innehåller ett brett spektrum av nyttiga näringsämnen, bland annat kraftfulla antioxidanter från E-vitaminer, vilket bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Rice Bran Solubles innehåller också kolin, B-vitaminer (inklusive naturligt folat) och ämnen, som t.ex. gammaoryzanol och betasitosterol. Den är rik på vitamin B6, vilket bidrar till nervsystemets normala funktion. Den är näringsrik, har mild, lite söt smak och är därför helt perfekt också för barn, gravida och kvinnor som ammar.”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vad skulle du helst vilja läsa mer om här på vår hemsida Unga Föräldrar?

Tävlingen pågår till och med den 1/12, kl. 00:00.

17 kommentarer på “Julkalender 2014 – lucka ett

 1. Malin Svensk Björck skriver:

  Hej!
  Mer krönikor och intervjuer skulle jag gilla 🙂
  Skulle verkligen behöva detta kit. Är sliten och nedsatt immunförsvar efter ett år med förluster och sorg. Behöver få igång energin igen och det här kitet verkar ju kunna det.
  Ha en härlig vecka!
  Mvh Malin

 2. Carola L skriver:

  Jag behöver kraft och energi och det finns det nog i detta paket.
  Jag läser gärna personliga porträtt på unga föräldrar.

 3. Josefin Haugen skriver:

  Jag skulle vilja läsa om mer personliga berättelser. Allt från underbara förlossningar till förlossningar som inte alls har gått dom det är tänkt. Sen skulle jag vilja läsa mer om vad som händer der med kroppen efter en förlossning och vad som kan hända efter.

  Varför jag vill vinna är pga att jag känner att kroppen behövermer energi. Snart har det gått ett år som mamma för första gången. Kroppen är inte den bästa så energi skulle verkligen behövas

 4. Christina Frisberg skriver:

  Jag vill läsa om det vardagliga livet, om inredning, uppfostran, om ekonomi, resor om måsten och drömmar, ja det vill säga allt mellan himmel och jord.

 5. Ulla A skriver:

  Jag vill läsa mer om miljötänk; hur man klär sitt barn giftfritt, hur man sorterar rätt etc.

  Denna vinst skulle verkligen passa mitt kommande nyårslöfte; att bli mer hälsosam. Håller tummarna!

  //Ulla A

 6. Maud Lindberg skriver:

  HEJ! Tycker att ni har ett brett utbud. Tips är alltid roligt vad man kan tillverka och om olika resmål. En bra sida har ni!

 7. Sandra Jörgensen skriver:

  Jag skulle gärna läsa mer om unga föräldrar som i en mer vuxen ålder skaffar syskon till barn man fick i ung ålder.
  Skulle även kunna tänka mig att läsa om äldre mammors syn på oss yngre mammor.
  Varför jag vill vinna just det här priset är för att det vore toppen för mig att få i mig mer vitaminer nu när vi planerar ett syskon till vår dotter!

 8. Maria Karlsson skriver:

  Härlig tävling, perfekt vinterboost 🙂
  Tycker det finns mycket bra här på hemsidan, men skulle kunna finnas exempel på lekar för barn i alla åldrar, kalas-teman och hur man enkelt kan fixa ekonomiska och roliga barnkalas. Sen så uppskattas alltid alla former av tips 🙂

 9. Marie Krantz skriver:

  Hejsan !

  Tycker att ni har ” fångat” upp många bra ämnen och ni skriver om mycket. Kanske ta upp och skriva lite om barnyoga lite mer om hälsa och motion för barn. Barnuppfostran och tankar kring det är av intresse. Aktiviter som man kan göra med barnen,resor m.m

  Hälsningar Marie

 10. Frida Elmgren skriver:

  Hej hej!

  Trött man nu är,
  skulle verkligen behöva pigga upp min atmosfär.
  Om detta en energikick ger,
  är det jag som ler 🙂

  Hälsningar Frida

 11. Catrin skriver:

  Det är roligt att läsa om berättelser från det riktiga livet 🙂

 12. MariaM skriver:

  En fin sida som redan har mycket smått o gott av varje, tycker jag! Själv brukar jag söka runt på pysseltips och roliga lekar som passar för mina små söner och mig. Och så undrar jag vilket spel jag ska ge dem i julklapp. Recensioner hade varit kul att få läsa!

 13. SoffiZ skriver:

  Jag tycker att sidan har ett bra utbud av många olika saker och kan inte riktigt komma på något på rak arm. Jag kanske skulle skriva recensioner isf.

  Jag pluggar just nu och pendlar tillochfrån skolan varje dag. Att vinna detta skulle göra mig piggare och inte lika trött. Det behövs verkligen nu i höstmörkret-

 14. Mari skriver:

  Jag skulle vilja läsa mer om olika reportage, hur det är hos olika familjer. Både de som har det ”normalt” och de som har det lite ”annorlunda”.
  om jag vann skulle jag tillsätta lite till frukost varje dag då jag är så dålig på just den fronten och det behövs äta då man jobbar en hel del.

 15. Johanna skriver:

  Olika tips är alltid bra! Fastän jag inte själv har barn tycker jag att man kan hitta allt möjligt intressant på sidan.
  Jag tycker om att testa på olika nya produkter som ska vara bra för hälsan och välmående. Oftast är de dock så dyra att jag som studerande måste välja bort sådant och lägga pengarna på viktigare saker. Skulle därför bli superglad av att vinna dessa! 🙂

 16. Jag har just upptäckt den här sidan. Väldigt mycket intressant men gärna mer lekar och pyssel för alla åldrar…

 17. Finns mkt bra på sidan men jag skulle vilja ha lite om att studera OCH vara ensamstående, och dessutom studera på plats 10 mil hemifrån. Hur man löser vardagen liksom 🙂

  Jag har nu varit sjuk i en jäkla förkylning i över en vecka så det där skulle jag verkligen behöva just nu. Vill hålla mig frisk resten av vintern så jag orkar presetera i skolan och hemma med barnen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.