Julkalender 2018 – Lucka 14

I samarbete med BookBeat.se har en utav er chansen att vinna 3 månaders fri prenumeration.

Tävlingens pris
3 månaders fri prenumeration 
”BookBeat är en digital prenumerationstjänst för ljud- och e-böcker där du för en månadsavgift på 149 kr kan lyssna och läsa så mycket du vill. Med familjekonto kan upp till fem personer dela på samma BookBeat-konto. För varje profil du lägger till betalar du endast 49 kr extra per månad. Du kommer enkelt igång genom att registrera dig på vår webbplats och kan därefter lägga till ytterligare profiler om du vill. Ladda därefter ner BookBeat-appen till din mobil eller surfplatta och börja lyssna. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Med vår streamingtjänst har du tillgång till tiotusentals böcker. Du väljer själv om du vill lyssna strömmat eller ladda hem böckerna till offlineläge. Att lyssna offline är perfekt när du är på resande fot och inte har tillgång till mobildata eller wifi.”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vilken bok ser du fram emot att få läsa mest ur BookBeats sortiment? (Se hemsidan!)

För större chans att vinna:
– Dela tävlingen vidare offentligt på Instagram eller Facebook.

– Följ ungaforaldrar.se och bookbeat på Instagram.

– Gilla Unga Föräldrar och BookBeatSE på Facebook.

Tävlingen pågår till och med den 16/12, kl. 23:59.

Kommentarer visas efter avslutad tävling.

12 kommentarer på “Julkalender 2018 – Lucka 14

 1. Sara H skriver:

  Å detta vill jag vinna. Jag följer er och Bookbeat på facebook. Det finns så mycket böcker som man vill lyssna och läsa. Plus att det som är så bra att det finns så mycket för alla i hela familjen. Böcker som jag ser fram emot att läsa mest är nog Harry Potter, Så lärde jag mig att älska min kropp, Ni vann aldrig : Så tog jag mig levande genom högstadiet , I bunkerläkarens våld, Samir & Viktor,

  God Jul och Gott nytt år.

 2. Charlotte LUndh skriver:

  Hjort och Rosenfeldts deckare! Jag har haft svårt att läsa under min tid med utmattningssyndrom, så det här vore perfekt!

 3. Nadia Walaf skriver:

  Häxan och Lazarus.

 4. Helena Hultin skriver:

  Allt eller inget av Simona Ahrnstedt ser jag fram emot att läsa i vinter när julledigheten drar igång så hade satt klorna i den direkt om jag vinner 🙂

 5. Camilla Wiklund skriver:

  Still me av Jojo Moyes, jag har läst hennes tidigare böcker och tycker att de verkligen berör. Lyssnar gärna på engelska böcker.
  Följer på instagram @lillakarlsbyn och på fb Camilla Wiklund

 6. Madeleine Leonnie Karlsson skriver:

  12 Rules for life av jordan b peterson.

  madeleine.leonnie@hotmail.com

 7. Anna L skriver:

  https://www.bookbeat.se/bok/vi-mot-er-46154

  Jag vill läsa Vi mot er av Fredrik Backman.

  Han har ett underbart sätt att fånga mitt intresse och att formulera sig fängslande. Det var med hans första bok jag äntligen kunde börja läsa igen efter att ha haft ett par års uppehåll från läsandet som jag älskar så mycket!

  @zemam på Instagram

  Anna Larsson på Facebook

 8. Elin Karlsson skriver:

  Den bok jag ser fram emot att läsa är fel sällskap av viveca sten (morden i sandhamn). Det som jag önskar mig mest i julklapp är en prenumeration på ljudböcker läsa är ett av mina största intressen mysa ner mig i soffan med en kopp te och en bra bok finns inget bättre ❤

 9. Stina Polvi skriver:

  Jag ljuger ibland…den har jag hört ska vara riktigt bra ❤️ Delar på FB.

 10. Mia Korch skriver:

  Alex Schulmans nya bok Bränn alla mina brev har jag längtat efter hela hösten, och det vore en perfekt kvällslyssning när barnen somnat och jag viker tvätt och pysslar här hemma!

  Följer på instagram som @morsan.mia och på facebook!

 11. Pierre S skriver:

  https://www.bookbeat.se/bok/factfulness-76516

  Vill lära mig mer om han sätta att tänka och förklara såra saker på ett enklare och mer lättillgängligt sätt. Fakta som alla kan förstå!

 12. Mari B skriver:

  Någon spännande deckare. Eller Camillas ”nya” häxan.
  Jag vill vinna detta då det finns så mycket att läsa men orken för att läsa finns inte riktigt men att lyssna skulle fungera. Kan man lyssna på väg till jobbet, när man ska varva ner inför sänggående, osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.