Julkalender 2017 – lucka 23

I samarbete med Lookfantastic.se har en utav er chansen att vinna en Lookfantastic Beauty Box.

Tävlingens pris
 Lookfantastic Beauty Box för december ”Beauty in Wonderland”.

”Lookfantastic Beauty Box är en skönhetsbox med 6 skönhetsprodukter som du får hem varje månad. Innehållet är en överraskning och består av en blandning av nya spännande produkter och klassiska favoriter. Du kan välja mellan 1, 3, 6 eller 12 månaders prenumeration. En perfekt treat till dig själv varje månad eller att ge bort som present till någon som älskar skönhet.

Beauty Boxen för december heter ”Beauty in Wonderland”, precis som vår populära adventskalender 2017, och innehåller 6 fantastiska skönhetsprodukter. Denna skönhetsbox är värd 695 SEK. Brittiska ELLE medföljer även med boxen.

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

I vilket land är Lookfantastic baserat?

För större chans att vinna:
– Dela tävlingen vidare offentligt på Instagram eller Facebook.

– Följ ungaforaldrar.se och lookfantastic_se på Instagram.

– Gilla Unga Föräldrar och Lookfantastic på Facebook.

Tävlingen pågår till och med den 24/12, kl. 00:00.

33 kommentarer på “Julkalender 2017 – lucka 23

 1. Svar: Storbritannien Motivering: Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och har utmanat min ångest som jag plågats av sedan 12 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara av så jag tycker att jag är värd en liten present
  FÖLJER PÅ FACEBOOK: Madeleine Jonasson
  FÖLJER PÅ INSTAGRAM: madelad83
  DELAT PÅ INSTAGRAM: madelad83

 2. Angelica Hallin skriver:

  Lookfantastic är baserat i England.

  Denna box vore en perfekt julklapp till mig själv, som flerbarnsmamma som arbetar mer än heltid har jag sällan tid att ”ta hand” om mig själv, jag är glad bara jag hinner raka benen någon gång ibland, lyx för mig är att upptäcka att jag faktiskt hann måla mascara på båda ögonen innan jobbet. Jag är så otroligt tacksam för min familj och mitt jobb, ibland önskar jag bara att någon kunde kidnappa mig o låsa in mig på ett spa över en helg, bara så att huden får bli ordentligt varm och ren. Skulle kännas riktigt uppiggande med en box av total skönhet. Helt underbart!

  Följer på instagram @angelicahallin

 3. Emmy skriver:

  Storbritannien! Som mamma till två små flickor på 4 och snart 3 år är det väldigt sällan jag unnar mig själv något. Barnen prioriteras ju såklart, precis som det ska vara <3 men skulle vara otroligt härligt att bara få skämma bort sig själv lite! Vi mammor är ju tyvärr inte alltid så bra på det <3

 4. Christine Carlström skriver:

  I Storbritannien!

  Att få skämma bort sig själv med denna box vore en lyx och dröm. Som föräldraledig tvåbarnsmamma finns inte mycket lyx och överraskningar till en själv. Att få en gåva som ger extra lyx och energi till vardagen vore en dröm för mig.

 5. Emelie Sandström skriver:

  Gillar och följer överallt
  Dom är baserade i Storbritannien
  Som ensamstående på heltid finns inte mkt tid för shopping och smink är jag ganska okunnig på. Men denna boxen hade varit en fantastisk vinst för då hade jag kunnat lära mig mer och slippa se ut som en trött zombie! Haha. Håller tummar o tår att tomten ser hur snäll jag varit i år!!

 6. Jessica Sundberg skriver:

  Jag har aldrig testat denna box förut och är supernyfiken. Skulle vara underbart att få chansen att testa!

 7. Tingeling skriver:

  Storbritannien 🙂

  Behöver verkligen uppdatera mitt smink, hade varit toppen tills nästa skoltermin börjar med lite nya produkter som ger mitt liv lite glamour och en guldkant

 8. Malin skriver:

  Svar: Storbritannien.
  Motivering: Skulle vara kul att få prova på lite olika produkter och kanske kan man hitta någon ny favorit.

 9. Anja Lennartsson skriver:

  Storbritannien.
  Vilka lyckliga tjejer både jag och min fina tonåring skulle bli om vi vann. Testa nya fina produkter vi annars bara skulle drömma om. Håller tummar och tår

 10. Marianne skriver:

  Storbritanien.
  Vore kul att testa lite nya saker som man inte gör annars.

 11. Ozzie skriver:

  Storbritanien

  Älskar att klä granen och slå in paket.
  Vad de innehåller, är det bara jag som vet.
  Man får teckningar ritade till sig som tack.
  Fint absolut, men jag har redan ett multipack.
  Vore så trevligt med en lyxig gåva.
  Vill också på julnatten, knappt kunna sova.
  Tomten har de senaste åren missat mig.
  Jag är ju också, i hjärtat, en liten tjej.
  Men jag klagar inte. Får kopussar då och då.
  Så är det när man är ensamstående med sina änglar små.

 12. Åsa H skriver:

  Svaret = Storbritannien

  Jag kollade på nätet och fann,
  att denna boxen vann !
  Hade högsta betyg och ingen dålig kritik,
  ja, den verkar vara ganska unik !
  En spännande ny innovation,
  med vilken jag vill ha en närmare relation !
  Så hjälp från tub eller burk,
  ur ungdomens källa vill jag ha en slurk !

 13. Maud Lindberg skriver:

  Storbritanien. är svaret hoppas få prova något nytt ser så bra ut och bra när jag läser om det!

 14. Jessica skriver:

  Storbritannien!

  Jag vill vinna för att testa om jag vill prenumerera på boxen 🙂 Produkterna verkar bra!

 15. Mari B skriver:

  Storbritannien.
  Att få testa spännande skönhetsprodukter skulle vara roligt att få testa på och efter denna jul med all mat som ska fixas och allt annat som ska roddas så tycker jag att jag förtjänar att skämma bort mig själv.

 16. Linnea H skriver:

  Storbritannien.

  Jag önskar mig en box fylld med lyx och elegans,
  kanske är det hudvård, smink eller färg till ögonfrans,
  allt jag vet är att jag kommer att bli mycket nöjd,
  med boxen som för hela kroppen är en riktig fröjd!

 17. Hanna karlsson skriver:

  Storbritannien.
  För att jag just nu skulle behöva lite lyx för mig själv. Då det händer en massa hela tiden och de är kaos så skulle det vara underbart.

 18. Christina Frisberg skriver:

  SVAR: Storbritanien 🙂
  Jag gillar & följer sidorna på FB & Instagram 🙂
  Detta skulle vara en helt galet efterlängtad julklapp till mig själv för nu har jag burit hem julklappar till alla familjemedlemmar så armarna är långa som babianarmar 😉 & plånboken är tom så det ekar om man öppnar den men det är ju så roligt att ge bort presentler & klappar men jag gillar ju faktiskt att få paket också, jag är ju löjligt förtjust i överraskningar & paket 🙂 <3

 19. Henrik skriver:

  Storbritanien.

  Det jävligaste är att jag och min fru och mina barn inte har fått fira jul ihop förra året och så blir det även i år. Förra året dog min far en dag innan julafton och nu har min mamma fått lungcancer. Det fick jag veta igår. Ikväll åker jag upp till Norrland för att vara med henne. Min fru blir hemma med barnen. Jag tycker det är skitjobbigt men såklart jag vill vara med min mamma om det är hennes sista jul. Börjar få väldigt sorgliga associationer till julen nu. Jag vill hemskt gärna vinna det här till min fru. Hon förtjänar det när hon blir ensam jul efter jul.

  Följer er och dem på FB

 20. Annika Nilsson skriver:

  Svar: Storbritannien
  Är blek som ett lik, i akut behov av kosmetik!

 21. Caroline L skriver:

  Svar: Storbritannien
  Att testa nya överraskningar är alltid spännande. Det tycker även min mamma som jag skulle dela vinsten med.
  God Jul! ⚘

 22. Elin skriver:

  Lookfantastic är baserat i Storbritannien.
  Älskar att prova nya grejer och vem vill inte vara skönhet? 😉
  Skämmer sällan bort mig själv med skönhetsprodukter och det skulle vara en riktig lyx att få öppna överraskningsboxen och upptäcka nya favoriter.

 23. Angelica Hallin skriver:

  Lookfantastic är baserat i England.
  Denna box vore en perfekt julklapp till mig själv, som flerbarnsmamma som arbetar mer än heltid har jag sällan tid att ”ta hand” om mig själv, jag är glad bara jag hinner raka benen någon gång ibland, lyx för mig är att upptäcka att jag faktiskt hann måla mascara på båda ögonen innan jobbet. Jag är så otroligt tacksam för min familj och mitt jobb, ibland önskar jag bara att någon kunde kidnappa mig o låsa in mig på ett spa över en helg, bara så att huden får bli ordentligt varm och ren. Skulle kännas riktigt uppiggande med en box av total skönhet. Helt underbart!
  Följer på instagram @angelicahallin

 24. MariaM skriver:

  I Storbritannien. Skulle verkligen behöva lite uppiffning i mitt liv, detta hade varit en härlig box till det!

 25. Heléna skriver:

  I Storbritannien
  Jag unnar mig aldrig nånting, köper jag något är det till barnen. Skulle man få något sånt här skulle det ju vara en enorm lyx som jag verkligen verkligen skulle behöva!

 26. Tatiana skriver:

  I Storbritannien

  Gladast det blir jag vill jag lova,
  om jag vann denna lyxiga gåva.
  Att få stråla fint under julen,
  rimma en rad och lita på turen.
  Ögonen vackra måla,
  och på nyårsaftonen skåla.
  Nu önskar jag så hårt jag bara kan,
  att Look fantastics beauty box till mig fann!

 27. Camilla W skriver:

  Storbritannien
  En sådan lyxig vinst vill jag ge till min syster, som har genomgått både operation och cellgiftsbehandling och forsätter med strålning efter julhelgen. Hon behöver verkligen mer lyx i livet! Följer på fb som Camilla Wiklund och instagram som lillakarlsbyn

 28. Anna Berglund skriver:

  Svaret är Sverige.
  Älskar överraskningar o boxar på posten är bland det roligaste jag vet. Som ensamstående mamma är der inte direkt att jag unnar mig själv något och nytt smink och skönhetsprodukter prioriteras absolut inte. Hade därför varit så roligt att få vinna detta.
  Delar här https://www.facebook.com/anna.blund.5/posts/378945652558097

  Följer o gillar på fb o insta. Anna H Berglund/Annaberglund70

 29. Becky skriver:

  Svar är Storbritannien
  Delat på Instagram som @sjevernasvetlost

 30. Sara B skriver:

  Hej! Storbritannien är Rätt svar 🙂
  Jag älskar överraskningar, de än här känslan då man inte vet man kommer få. Att sakta få öppna är halva nöjet, så jag skulle verkligen älska denna vinst.. innehållet skulle både vara en överraskning plus att jag får behålla det! Kung! 🙂 följer på insta (sara_bengtssons) och Facebook (Sara Bengtsson)

 31. Becky skriver:

  Ska försöka igen med kommentaren!
  Svar är Storbritannien
  Delat på Instagram @sjevernasvetlost

 32. Belinda skriver:

  Mitt svar: Storbritannien

  Gillar på facebook och instagram!

  Matlagning och bakning av allt sött, nu när julafton är slut är mamma väldigt trött.
  Men ännu är inte kalasen i juletider slut, förväntningarna på mamma är i full gång och mamma skulle behöva en paus akut.
  Grå och glåmig med en taskig utväxt blondering.
  Hela min kropp är i akut behov av en renovering.
  Jag ser vackra kvinnor i magasin och undrar över deras hemlighet,
  sunkig som jag lovade att jag aldrig skulle bli, är nu realitet.
  Men så var det någon härom dagen som viskade och sa,
  att det är denna skönhetsbox jag måste ha!

 33. Anna skriver:

  Svar: Storbritannien.

  Eftersom jag är beautyholic, skulle jag vikja vinna den här luckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.