Julkalender 2017 – Lucka 22

I samarbete med Jellybelly.se har två utav er chansen att vinna produkter från Jelly Belly.

Tävlingens pris
Produkter från Jelly Belly 
Första pris: Ett halvt kilo Jelly Belly-godisar, 20 sorters Jelly Belly i snygg presentförpackning, Jelly Belly – BeanBoozled Spinner Giftbox.
Andra pris: 20 sorters Jelly Belly i snygg presentförpackning och Jelly Belly – BeanBoozled Spinner Giftbox.

”Upptäck smakresan av världens mest kända geléböna. Jelly Belly bönorna har utökat smakupplevelserna till att bli den största kollektionen på hela jorden, varje enskild böna är en delikat njutning för dina smaklökar.

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vad är skillnaden på Sport Beans®-bönor och andra gelébönor?

För större chans att vinna:
– Dela tävlingen vidare offentligt på Instagram eller Facebook.

– Följ ungaforaldrar.se och Jellybelly_se på Instagram.

– Gilla Unga Föräldrar och Jelly Belly på Facebook.

Tävlingen pågår till och med den 24/12, kl. 00:00.

11 kommentarer på “Julkalender 2017 – Lucka 22

 1. Charlotte Lundh skriver:

  Sport Beans är speciellt framtagna för en bättre idrottsprestation. ger en enkel och lättsmält påfyllning av kolhydrater som tankar kroppen med energi. Elektrolyternas natrium och kalium för kroppens vätskebalans samt B1, B2, B3 och Vitamin-C för extra energi, ämnesomsättning och god hälsa.

  Mina barn älskar Jelly Beans och de skulle bli överlyckliga över den här vinsten. Och jag blir glad om de är glada!

 2. Helena i Uppsala skriver:

  Sportbönor är vetenskapligt formulerade för sportprestanda och ger kolhydrater för energi, elektrolyter för att upprätthålla vätskebalans och vitaminer för att förbränna kolhydrater och fett och skydda muskler mot oxidativ skada. De är tillverkade av naturlig råvaror.

  Godis gillar jag men borde inte men dessa vågar jag äta med gott samvete.

 3. Mathilda Eriksson skriver:

  Sportbeans kan hjälpa kroppen med bla vätskebalansen. De har vitaminer och en vetenskapligt formulerad sportprestanda. Jag vill så gärna vinna då detta är ett spel barnen länge önskat men som ensamstående mamma är det inte alltid man kan ge dem vad de önslar sig… håller tummarna att jag kan det genom vinst hos dig!

 4. Jenny Bergman skriver:

  Sportbeans är mer lik sportdrycker, håller vätskebalansen och innehåller vitaminer för att hjälpa till med att förbränna kolhydrater. Som nyttigheter i en liten böna! De är vetenskapligt framtagna för att ge prestanda.

 5. Tingeling skriver:

  Sportbeans innehåller vitaminer för att hjälpa till med förbränning av kolhydrater och vätskebalansen i kroppen. Den är vetenskapligt framtagen för att sportprestanda. Medans andra gelebönar är socker och innehåller inget nyttigt alls

  • Tingeling skriver:

   Glömde ju motivera ^^ men gelebönor är ju bästa godiset, enkelt att slänga med sig lite i en ziplock påse, har alltid med mig ett gäng i väskan då min mamma ofta får blodsockerfall och då kan behöva nått sött

 6. Anja Lennartsson skriver:

  Vilket roligt godis som bi gärna vill testa, om. Bi vinner ska en lördag festa. Sportbeans innehåller vitaminer och förbränner kolhydrater

 7. Maud Lindberg skriver:

  Sportbeans innehåller vitaminer och förbränner kolhydrater och är nyttigare godis

 8. Mari B skriver:

  Den ger påfyllning av kolhydrater.
  Jag vill vinna detta då jag är rätt så seg har inte testat dessa små godis-bönor än. Jag tror det inte är något för mig, men denna vinst kommer troligtvis dra mig in i detta bön-träsk. De ser så fina ut, färgglatt vilket jag gillar.

 9. Becky skriver:

  Hörde så många fina rekommendationer för Jellybelly men aldrig fick smaka!Nu har jag chansen!Delat på Instagram som @sjevernasvetlost

 10. Becky skriver:

  Ska försöka skicka svaret igen,står på inväntar granskning!

  Hörde så många fina rekommendationer för Jellybelly men aldrig fick smaka!Nu har jag chansen!Delat på Instagram som @sjevernasvetlost

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.