Julkalender 2016 – lucka 7

Lucka 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dagens lucka har vi två vinnare som har chansen att vinna en helårsprenumeration på tidningen Yoga World eller Hälsa & Fitness.

Tävlingens pris
En helårsprenumeration på tidningen Yoga World eller Hälsa & Fitness.
En vinnare av helårsprenumeration på tidningen Yoga World
Yoga World är ett yoga- och livsstilsmagasin, som är till för att inspirera och skänka energi till såväl blivande som fullfjädrade yogis. Med Yoga World vill vi ge våra läsare ett mer aktivt och tillfredsställande liv, och fokuserar på både de mentala och fysiska aspekterna av yoga. Vi tar avstamp i tusenåriga yogatraditioner, men har samtidigt fokus på vad som händer i yogavärlden NU, med blicken riktad in i framtiden. 

En vinnare av helårsprenumeration på tidningen Hälsa & Fitness
Hälsa & Fitness växer mest och snabbast! Med sina inspirerande artiklar och effektiva träningstips är den idag en av Sveriges i särklass populäraste tidningar för kvinnor som är måna om sin hälsa och som vill hålla sig i form.”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vilken tidning vill du helst vinna – Yoga World eller Hälsa & Fitness?

För större chans att vinna:
– Dela tävlingen vidare offentligt på Instagram eller Facebook.

– Följ ungaforaldrar_official på Instagram.

– Gilla Unga Föräldrar på Facebook.

Tävlingen pågår till och med den 18/12, kl. 23:59.

19 kommentarer på “Julkalender 2016 – lucka 7

 1. Tina skriver:

  Skulle gärna vilja vinna hälsa och fitness. Jag älskar att träna och längtar tills jag kommer igång igen efter denna graviditet. Hoppas kunna lösa denna tidning och få inspiration och tips.
  Delar på fb och gillar er där, Tina Carlström.

 2. Anja L skriver:

  Hälsa & Fitness vore toppen för mamma som 2017 tänker trimma kroppen. Nytt år nya mål. Säkert behövs det bra vägledning som tidningen kan ge. Härlig inspiration.

 3. Marianne skriver:

  Yoga World vill jag vinna. Yoga verkar vara en så skön träningsform som skulle passa mig.

 4. Marianne skriver:

  Yoga World vill jag vinna. Yoga verkar vara en träningsform som skulle passa mig.

 5. Anetth Stegervall skriver:

  Har precis börjat träna på allvar med pop pilates, att läsa och lära sig mer om hälsa skulle vara bra 🙂

  Önskar mig hälsa och fitness

 6. Mari B skriver:

  Jag skulle vilja vinna Hälsa & Fitness. Om jag vann skulle jag få inspiration utav tidningen att gå ner i vikt vilket behövs.

 7. jag är med och tävlar här också!

  Svar: Hälsa & Fitness om jag vinner! 😛

  *Hur är det lyckat, jag som börjat träna för 1 månad sen nu kommit iugång och så uppstår denna tävling. Om jag vinnner skulle jag ju få en ännu bättre fortsättning i min tränings gång. Jag håller verkligen tummar och tårna för min tur ska falla sig in =)

  *Hotmail: hjorth90@live.se

  /LIllemmish

 8. jag är med och tävlar här också!

  Svar: Hälsa & Fitness om jag vinner! 😛

  *Hur är det lyckat, jag som börjat träna för 1 månad sen nu kommit iugång och så uppstår denna tävling. Om jag vinnner skulle jag ju få en ännu bättre fortsättning i min tränings gång. Jag håller verkligen tummar och tårna för min tur ska falla sig in =)

  *Hotmail: hjorth90@live.se

 9. Jenny L skriver:

  Vill vinna Hälsa & Fitness. Behöver verkligen få en spark ”där bak” för att sätta igång och prioritera mig själv! Det vore ju helt underbart att få ha denna tidning som inspiration!

 10. Caroline L skriver:

  Jag vill vinna Hälsa & fitness. Behöver inspiration eftersom jag är en slö typ 😉

 11. Pernilla Wamsjö skriver:

  Hej,
  klart jag vill va med i utlottningen 🙂 Tänk vad lyxigt med en julklapp som räcker ett helt år. Eftersom jag anmält mig till en Yogakurs som startar i januari vore det ju toppen att vinna en årsprenumeration på Yoga World för att få ännu mera inspiration. Jag delar tävlingen offentligt på facebook (Pernilla Wamsjö) https://www.facebook.com/pernilla.wamsjo/posts/10208351853249876 Jag följer er på Instagram sedan tidigare @Nillwa men ni har inte presenterat er kalender där så jag vet inte vilken bild ni vill att jag delar ? Vore nog bra om ni la ut en bild på er kalender där 😉

 12. Lydia Sleyman skriver:

  Jag skulle vilja vinna tidningen Hälsa & Fitness för att jag är intresserad av hälsa och träning och vill må bra och ta hand om min hälsa och få goda råd samt inspiration.

 13. Malin skriver:

  Jag skulle helst vilja vinna tidningen Yoga World för jag vill komma igång med yogan! Jag är gravid just nu och har hört att gravidyoga är super, och sedan tidigare så har jag en yogamatta men den har tyvärr inte använts på många år. Så att få lite inspiration med tidningen skulle vara super för att komma igång! 🙂

 14. Sara Bengtsson skriver:

  Det var svårt. Jag skulle kunna tänka mig båda. Egentligen är nog Hälsa och fitness den jag vanligen skulle ha valt, men jag skulle vilja börja Yoga så därför väljer jag den tidningen. Det kanske är sparken i rumpan som får mig att ta tag i träningen igen + att våga testa ngt nytt!
  Delar tävlingen på fb under samma namn som här 🙂

 15. Joakim H skriver:

  Hade valt ”Hälsa & Fitness” för mig och frun att läsa och inspireras av! Bra spark i baken att komma igång ordentligt igen nu när barnen ÄNTLIGEN är friska igen! (Vinterkräksjukan… Tre dagars feber… höstblåsor…och förkylning på det)

 16. Jenny skriver:

  Jag skulle gärna vinna Hälsa & Fitness för att fortsätta på mitt fina spår mot ett hälsosammare jag 😀

 17. Anna skriver:

  Tidningen Yoga passar mig bäst!

 18. Ana Kokol skriver:

  Hälsa och Fitness, då jag håller på att nå min målvikt innan nästa jul när jag fyller 40 år.
  Följare sedan länge på både face och instagram.

 19. Anna L skriver:

  Yogaword för att inspirera
  och min yoga optimera

  Anan larsson FB
  @zemam instgram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.