Julkalender 2016 – lucka 16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I samarbete med Trind nagelvård har en utav er chansen att vinna en Velvets hands och en Strong and sparkling set tillsammans med necessär.

Tävlingens pris

 • En Velvets hand värde 375:-
 • Strong and sparkling set tillsammans med necessär värde 495:-

”Trind Cosmetics är ett Nederländskt företag med över 25 års erfarenhet av naturlig hand- och nagelvård. Trinds produkter ger dig en synbar förbättring av dina naglar, nagelband och händer. Dina naglar görs starkare och vackrare utan att störa nagelns naturliga struktur.

Tack vare vår mångåriga erfarenhet, omfattande forskning och fortlöpande kontakt med våra kunder har vi blivit experter inom vård av händer och den naturliga nageln. Trind har möjlighet att erbjuda lämpliga och effektiva lösningar på olika nagelproblem.”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Beskriv hur du ska måla dina naglar nu till jul respektive nyår?

För större chans att vinna:
– Dela tävlingen vidare offentligt på Instagram eller Facebook.

– Följ ungaforaldrar_official och trindsverige på Instagram.

– Gilla Unga Föräldrar på Facebook.

Tävlingen pågår till och med den 25/12, kl. 23:59.

16 kommentarer på “Julkalender 2016 – lucka 16

 1. Heléna skriver:

  På julafton ska jag bara ha vanligt genomskinligt för jag har för korta naglar för tillfället för att ha rött, en gick av häromdagen så mycket att det gör ont! Men på nyår vill jag ha silverglittrigt. Dom är i dåligt skick just nu, ledsna o går bara av och delar sig..

 2. Mari B skriver:

  Till jul är det självklart röda naglar med vita toppar. Något enkelt med andra ord. Till nyår ska det vara mycket glitter med en mörkbas såsom svart.

  • Mari B skriver:

   Om jag vann skulle nagellacken få mer än ett område. Jag skulle även använda de till att dekorera sonens podar (inslinpump) med så de blir lite mer roliga och dekorativa.

 3. Anetth Stegervall skriver:

  Målar små tomteluvor på mina naglar 🙂

  Hade jag vunnit detta hade det varit kul med massa nya färger att växla mellan

 4. Angelica Hallin skriver:

  Nagellack och kit som stärker och bevarar naglar är något som jag verkligen behöver. Eftersom jag jobbar endel med städ så behöver jag skydda naglarna. Och även om handskar används flitigt så är nagelvård ett måste Nu till Jul gick jag iväg till salong och fick röda fina naglar med glitter i samma kulör på ringfingrarna, det glänser så fina men snart är julen ett minne blott och nytt lack och nagelvård behövs.

 5. Caroline L skriver:

  Mina naglar är så pass korta att jag kör på genomskinligt lack i år.

 6. Ana Kokol skriver:

  Glittriga till båda högtiderna men röda och gröna till jul och guldiga och blåa till nyår, varannan nagel. Så det när jag var utomlands förra året och har gjort det iår. Följer på facebook som Ana Möller Kokol och insta @anakokol sedan länge.

 7. Carola L skriver:

  Eftersom vi haft mycket i stallet är naglarna korta, så det blev ett puderrosa lack nu i jul, till nyår blir det något glittrigt

  Gillar på FB Carola Lind

 8. Emmy skriver:

  jag skulle välja en enkel fransk manikyr men istället för vita tippar skulle jag ha glittriga! då jag har små barn var det länge sen jag fixade till naglarna lite extra. Nu fyller min sambo 40 om en månad så skulle vara superkul att fixa till naglarna lite extra! Följer och gillar som emmyklasen

 9. Christina Frisberg skriver:

  Fin lucka med finfina grejer för ömtåliga naglar som jag har 🙂 <3

  Har delat tävlingsinlägget offentligt 🙂

 10. Jag vill måla mina naglar i glittrigt lack nu till nyår, gärna i någon mörkare nyans. Hoppas på vinst.
  Jag har delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/25/lucka-16-unga-foraldrar-2512/

  Följer på FB, Anna Karlsson , följer på instagram: annakarlsson_75

  Har delat er tävling på FB och taggat er

 11. Jeanette skriver:

  Det blir genomskinligt nagellack med glitter i.

 12. Jenny skriver:

  Tyvärr hann jag aldrig måla mina naglar till jul, utan har bara använt Trinds stärkande lack.
  Jag har jobbat nätter hela julhelgen och gör så nu också, så tiden har varit knapp och jag har fokuserat på annat.
  Till nyår blir det nog ett dovt lila, kanske med silverglitter ovanpå. 🙂

  • Jenny skriver:

   Glömde motivera 🙂 Men jag vill vinna just för att jag behöver lite extra omvårdnad om mina naglar, och tycker de förtjänar det nu när jag jobbar 9 dagar i rad över jul och till nyårsafton 🙂

 13. marie lindberg skriver:

  röda naglar till julen och blir glittriga lila till nyår, har jag äran att vinna ska dotter och mamma fixa salong hemma och göra oss fina, mysigt… gillar och delar vidare

 14. Malin skriver:

  Till jul hann jag faktiskt inte med att fixa till naglarna, så jag tänkte göra ett nytt försök och göra de nyårsfina! Jag älskar glitter på nagellack, så jag ska måla på mängder med glitter så att mina naglar ser ut som små discobollar! Jag vill vinna för att jag denna höst och början på vintern haft otroliga problem med torra händer, naglar och nagelband. Oavsett vad jag gjort så har jag varit snustorr! Så jag skulle verkligen behöva några produkter som kan råda bot på det och hjälpa mina händer att bli lena och fina igen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.