Julkalender 2014 – lucka tre

3I dag har en utav er chansen att vinna en valfri canvas tavla i storleken måtten 50x60cm.

Tävlingens pris
En valfri canvas tavla i storleken måtten 50x60cm.
”Canvas tavlor förknippas oftast med flera synonymer så som; konst, design, heminredning, exklusiv miljö men egentligen så sätter de bara färg på vardagen hos allmänheten. Vi här på Unga Föräldrar redaktionen älskar canvas tavlor och flera utav oss har ett urval av dessa hemma hos oss. Vi varierar gärna motiv med allt ifrån personliga till det fina och lyxiga motiv som visar de bilder vi själv inte kunnat ta.”

Läs gärna mer på: fotopåcanvas.

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vilket motiv skulle du allra helst vilja framkalla?

Tävlingen pågår till och med den 3/12, kl. 00:00.

98 kommentarer på “Julkalender 2014 – lucka tre

 1. Maud Sundgren skriver:

  Jagbälskar tavlor, prints, kort & bilder, grafisk design & älskar att skapa dem då jag är hobbykortmakare sen många år tillbaka. Skulle bli så glad om jag fick trycka ett av mina egna motiv /bilder på canvas

 2. julianna fredriksson skriver:

  Hej!
  Jag skulle nog välja våra underbara katter att framkalla som
  motiv som man sen kan som minne när de går bort.

  Har aldrig haft en canvas tavla förut så det skulle vara trevligt med
  en sådan i vårat vardagsrum.

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 3. Linda Sundqvist skriver:

  Är nybliven mamma så en bild på guldklimpen skulle det bli. Sen skulle den skickas ner till Kos där farmor o farfar bor. Bättre present kan det nog inte bli.

 4. Emma Becker skriver:

  Jag skulle vilja ha en bild på min son som motiv.
  Vi har inte en enda tavla på väggarna, och en canvas på vår fina lilla gosse hängande på väggen skulle vara så fint att ha. Föreviga en bild på honom att ha att titta på i en livstid!

 5. Martina skriver:

  Jag skulle välja det finaste jag har, mina två barn. En härlig syskonbild full av glädje och kärlek. En tavla att alltid le åt närhelst man ser den 🙂

 6. Jennie skriver:

  Hej!

  Jag skulle helst vilja framkalla ett foto på mina barn. Jag har en bild tagen på samma plats som ett av mina favoritfoton från vårt bröllop togs på. Barnen står på exakt samma ställe som vi. 🙂 Det vore fint att hänga det bredvid bröllopsfotot. Just nu har vi inget alls på väggarna, eftersom vi bygger om. När det är klart vore det roligt att ha något nytt att hänga upp och vi har faktiskt inte haft någon förstoring av en syskonbild tidigare – bara foton på barnen var för sig.

  hälsningar
  /Jennie

 7. Jag vill gärna ha en tavla på min älskade katt som gått bort,
  så att få vinna denna lucka och tavla skulle verkligen sitta smort!

  MalinBelle(at)hotmail(dot)com

 8. Malin Svensk Björck skriver:

  Skulle vilja ta en vacker vinter bild med vår hund Bugatti. Han finns tyvärr inte mer då han somnade in pga sjukdom för 10 dagar sen.

 9. Caroline Olsson skriver:

  Jag hade valt o framkalla en bild på vår underbara dotter på 3 månader.
  En av dem tidigaste bilderna som symboliserar hur liten hon faktiskt var. Hon var prematur när hon föddes.
  Så hade det blivit en perfekt liten present från Lovisa till sin pappa och min sambo.

 10. Kristiina skriver:

  Hej!

  Jag är gärna med!

  Svar: Jag skulle vilja framkalla ett motiv på mina tre barn.

  Motivering: Genom att mina favoriter på väggen bära,
  så har jag dem alltid nära.
  Oavsett hur stora de blir ju,
  så är deras barndom här och nu.
  Att stoppa tiden en liten stund bara,
  detta skulle årets julklapp för mig vara.

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

 11. emma rudbeck skriver:

  Jag skulle helst vilja ta någon bild från då barnen var små.Det var ett par år sedan men det ska nog kunna gå o rota fram några fina bilder
  mvh
  emmar23@hotmail.com

 12. Sarah skriver:

  Jag skulle vilja framkalla en bild på en ensam gammal eka (liten rodbåt) i havet med de norska bergen bakom, en mycket vacker bild jag tog när jag var längst upp i Norge med min bror och far.
  Älskar den bilden, den är så ensam och vacker.

 13. anna andersson skriver:

  På våran fina dotter som snart är 1 år

 14. jennie svahn skriver:

  Jag skulle vilja framkalla den finaste bild på vår dotter.. en ögonsten som vi fick efter många år av försök.. o därför vill vi sätta denna fina på väggen!

 15. Caroline Lundin skriver:

  Jag skulle vilja ha ett härligt motiv av sommaren , glimten från havet , brunbrända barns ben , högt grönt gräs och en skymt i bakgrunden av våran husvagn . Den skulle hänga i sovrummet där drömmarna styr .
  Det låter väl alldeles för underbart 🙂
  // Caroline

 16. monica skriver:

  jag skulle vilja vinna en fin förstoring på min familj:)

 17. jenny olsson skriver:

  Jag hade velat ha med hela familjen! Hade kunnat funka när det u en sån stor tavla!
  Familjen består av 2vuxna 2 barn 2 hästar 1 hund &2katter

 18. Malin skriver:

  Skulle framkalla en bild på min dotter i aktion att ha i vår hall så alla får ett leende när dom kommer in till oss

 19. Johanna skriver:

  Håller tummarna för vinst! Skulle nog vilja ha ett snyggt familjefoto på väggen. Vi har så få foton av oss hela familjen, det blir mest att man fotar den andra föräldern och barnen.

 20. Ylva Olsson skriver:

  Om det går skulle jag vilja ha en gammal dia-bild på min mormor och hennes mamma när dom sitter i köket och dricker kaffe. tror att den kan vara från 40 el 50-talet.

 21. Maud Lindberg skriver:

  HEJ! En bild av mina 3 barn, de växer fort! Alltid FINT!

 22. Chanette Büchel skriver:

  Jag skulle framkalla en bild på hela familjen, jag och min man, vår son och våra två hundar! Hade varit perfekt på väggen ovanför trappan till övervåningen!

 23. jonas juhlin skriver:

  Jag hade valt ett vinterlandskap,för det är kanske den ända chansen att få se lite snö

 24. Angelique skriver:

  Skulle framkalla en tavla på vår son som är 8 månader. Att bli förälder
  för första gången är helt magisk och en sån otrolig kärlek.
  Tavlan skulle sitta bredvid vår säng, sen när han är utflugen ur hemmet har
  vi honom nära ändå.

 25. Annica L skriver:

  En bild på barnen som skulle få pryda vår kala vardagsrumsväg.

 26. Olivia Westlund skriver:

  Åh vilken kul tävling!
  Jag hade valt en bild på mig och min lillasyster. Min mamma har nämnt någon gång förut att hon vetat ha en canvas tavla med våra ansikten på över sin säng, så hade varit så roligt att överaska henne med det!

 27. Catrin skriver:

  Jag skulle framkalla en bild på vår son, eventuellt försöka ta en bra bild på hela familjen att framkalla. 🙂

 28. marie lindberg skriver:

  Hej

  Jag har en familjebild som vi nyligen tog, tror att det är enda kortet med hela familjen på, tror att vi skulle framkalla det och ge det en hedersplats i husets kärna 🙂

 29. Simone skoog skriver:

  Hej.

  Skulle vara så kul med ett motiv av dottern där hon har sitt charmiga skogstrolls leende och låta den sitta i hennes rum 🙂

 30. Carola skriver:

  Om jag vann skulle jag ge tavlan till min dotter och jag tror att hon skulle vilja ha sin älskade katt på en tavla ovanför sin säng.

 31. Anna skriver:

  Skulle vilja framkalla en fin bild på min lilla dotter och ge hennes storasyster i present. För hon bor en bit bort nu o saknaden är stor mellan systrarna… <3

 32. Anna skriver:

  Hej!
  I somras tog jag ett foto från mammas sommartugefönster. Min mammas favoritställe på jorden. Hon älskar dig, hon älskar att sitta vid sitt fönster och titta ut.
  Nu vill jag göra en canvas av fotot och ge henne. Den ska hon ha i lägenheten i stan. För att kunna drömma sig bort och ”titta ut”

 33. Sara Cronholm skriver:

  Jag skulle välja ett motiv med sonen och hans nyfödda lillasyster.

 34. Ina skriver:

  Jag skulle välja bilden där storebror håller sin lillebror för första gången. Han ser så stolt och glad ut så den skulle jag vilja föreviga så de kan hålla fast i syskonkärleken allt eftersom de växer upp.

 35. Louise skriver:

  Jag satt och kolla på canvastavlor senast igår, jag skulle vilja ge min mamma en fin tavla på hela familjen i julklapp.
  Sedan 2007 har jag min mamma väldigt nära, för just den sommaren drabbades hon av en hjärnblödning som kunde kostat henne livet..
  jag tycker hon förtjänar en fin tavla på oss barn, sambo och henne själv, och i just de kortet lyser de verkligen hur mycket vi älskar varandra 🙂

 36. Erica Hedlund skriver:

  bröllopsbild. Min make råkade två veckor efter bröllopet radera alla bilder då han formaterade om datorn. Vår fotograf hade lagt alla bilderna på datorn och hade ingen backup.
  Nu har vi bara släkt och vänners bilder och dem saknar kvalite för att förstora…

 37. eva skriver:

  Skulle vilja skapa en ”livsbild” av vår familj i form av ett hjärta, innehållande barn o man o hund o hem. Möjligheterna är oändliga med Canvas of Sweden och fantasi, och jag skulle verkligen vilja passa på nu 🙂

 38. Hej!
  Jag skulle vilja framkalla en bild på min familj 🙂

 39. Lottiz skriver:

  Jag skulle vilja framkalla en bild på en solnedgång, glasklart vatten och en svan. En rogivande magisk bild som jag skulle vilja ha i hemmet o stanna upp och titta på. Jag har massor av bilder liggandes i datorn om jag vann skulle iaf en av dem synas lite mer då jag fick en anledning att framkalla. Håller tummarna.

 40. Marie L Olsson skriver:

  Jag skulle vilja framkalla en bild på min son och mina syskonbarn tillsammans!
  Skulle nämligen bli den perfekta julklappen till lilla mamma 🙂

  Kram

 41. Anna skriver:

  Jag har fantastiska foton av franska gränder i mättade färger. Något sådant skulle jag vilja ha ovanför min lila soffa.

 42. Cecilia skriver:

  Jag skulle välja att framkalla en bild på min lilla son 🙂

 43. Ida Hultberg skriver:

  Canvas of Sweden har en massa fina bilder att välja på i sitt galleri och jag önskar vinna en stor fin tavla med jordgloben på. Jag är själv fotograf, men en sådan bild kan jag ju inte ta själv 🙂
  Tavlan skulle jag hänga i sovrummet, där alla tankar och livsfrågor snurrar om kvällarna.

 44. Anna Friberg skriver:

  En Bild från förra julen, min pappas sista jul (innan cancern besegrade honom), och första gången min dotter fick träffa tomten.

 45. Kristin Lönnsjö skriver:

  Jag skulle vilja ha en tavla på min lilla nyfödda tjej som bara är 11 dagar. De är ju så här små så kort tid och det är skönt att bli påmind om denna gosiga tiden nr barnen blivit större och trotsar som mest 😉

 46. Nathalie H. skriver:

  Jag skulle välja en bild av min pojkvän och mig. Jag har den snällaste och finaste pojkvännen i hela världen. Vet att han också skulle tycka om det!

 47. Annika Green skriver:

  Jag skulle vilja ha en canvas med min älskade son Ted på, som är 6 månader! Foton på familjen är det finaste man kan ha på väggarna!

 48. Linnea An skriver:

  Jag skulle helst vilja framkalla en bild av min man tillsammans med våran dotter och våra två katter, varav den ena föddes samma dag som vår dotter! Jag har en underbar bild på alla fyra (det är nästan omöjligt lyckas med det!) och den visar samspelet i familjen, bortsett från mig då som var fotograf, på ett fint sätt. Mammakatt ligger och gör rent kattungens päls och lilla dottern sitter i pappas knä och håller en hand om pappas näsa och den andra om kattungens svans. Det skulle passa in med resten av våran fotovägg med familjebilder.

 49. Lina skriver:

  Jag skulle vilja framkalla en bild på min familj i svart vitt 🙂 Håller tummarna.

  Missa inte min Julkalender heller

  http://blogg.loppi.se/liniz/2014/12/03/geggamoja-6/

 50. Tina Carlström skriver:

  Jag skulle vilja framkalla en bild på min son. Har länge funderat på att köpa en canvastavla men det har aldrig blivit av. Vore kul att ha en fin tavla i vårt sovrum.

 51. Agneta skriver:

  Jag skulle vilja ha en bild på vår stuga /stugmiljö.

 52. birgitta.emegård skriver:

  skulle vilja g min dotter en sådan fin tavla och hon får välja själv hur den skall se ut

 53. birgitta.emegård skriver:

  själv skulle jag vilja ha ett vinter motie

 54. Annica skriver:

  Skulle vilja framkalla bilder på min dotter och även bilder på bebisen som kommer nästa år.
  Det skulle bli så fint här hemma.

 55. kim johansson skriver:

  Jag skulle vilja ha en canvas tavla med min dotter som motiv. Jag älskar canvas tavlor och jag har en bild där min dotter ligger i massa löv som togs när hon var ca 8 mån, som verkligen skulle passa på en canvastavla.

 56. Johanna skriver:

  Jag skulle vilja framkalla en bild på mej och min pojkvän, har åker på utbyte nästa höst så då kan jag behöva en stor bild av oss att titta på. 🙂

 57. Sandra Petersson skriver:

  Hejsan!
  Jag skulle vilja framkalla en bild på mina svärföräldrar som jag tog i somras och ge dem i julklapp.

 58. Johanna Th skriver:

  Jah skulle vilja framkalla en släktbild jag tog i höstas och ge till min mormor i julklapp! 🙂

  Mvh Johanna Th

 59. Christine skriver:

  Jag skulle vilja ha en bild på mina två hundar. Har den perfekta bilden när de busar i snön men jag tar mig aldrig för att ordna en forstoring på bilden. En canvastavla med den bilden skulle verkligen göra sig i mitt vardagsrum! 🙂

 60. Hilda Andersson skriver:

  Jag skulle mest troligen vilja ha något snyggt abstrakt mönster.

 61. Joy Larsson skriver:

  Jag skulle framkalla en vacker bild från Lowestoft i England, där jag tillbringat min barndoms somrar. Ett fint och härligt minne!

 62. Petra Wingård skriver:

  Jag skulle vilja framkalla en bild på gravidmagen som pryder min kropp. En sådan här upplevelse är något jag bara kommer få en gång och skulle vara väldigt trevligt att få dekorera väggen med något som gör både mig och sambon glad <3

 63. Nilla skriver:

  Jag skulle framkalla en bild på mig och min allra bästa kompis där vi håller hand. Vi har hållit ihop sedan vi var spädbarn och för några år sedan tog vi en sådan fin bild då vi är på stranden, nerkletade i blålera och håller hand. Den bilden har jag länge önskat att ha som en stor tavla och hänga upp ovanför sängen.

 64. Hunor Thurman skriver:

  Hej, vi har två små döttrar och vi har lyckats ta ett kort som är helt underbart! Lilla Sigrid på fyra månader ligger i en liten korg och sover och storasyster Stella på två lutar sig fram och trycker sin panna mot Sigrids huvud, den bilden är helt underbar. Den utstrålar så mycket syskonkärlek och trygghet som en storasyster kan ge och då skulle jag vilja hänga varsin tavla i deras rum så att dom alltid påminns om vilken närhet syskon har!

 65. Alexandra skriver:

  jag skulle med stor sannolikhet välja en bild på mina barn när de kramas och pussas. har en som jag även har på mobilen som bakgrund. Varje gång jag ser den bilden så blir jag alldeles varm inombords och tacksam över att få vara mamma till dessa fina tjejer.

 66. Helena Lundvall skriver:

  Om jag vann skulle jag framkalla en underbar bild som jag har på min farmor och farfar och ge till dom. Farmor har alltid pratat om att det inte finns några bra bilder på henne och farfar tillsammans så när jag tog denna i somras blev jag överlycklig och skulle väldigt gärna vilja ge dom den som canvastavla så att dom kan sätta upp den hemma och se hur fina dom är tillsammans.

 67. Jag skulle framkalla ett motiv på hela familjen. När barnen varit små har vi tagit familjebilder och Robins bebisbild sitter ovanför vår säng. Nu fattas bara Jennifers bild så jag hoppas på tur! 🙂

 68. Erika skriver:

  Jag skulle framkalla en bild på mina barn, vackrare tavla än så kan man inte få 🙂

  Jag skulle vilja vinna detta så att jag kan sätta upp en tavla på vår nytapetserade vägg som gapar helt tomt.

 69. MariaM skriver:

  Jag skulle absolut göra en tavla med mina barn på! Underbart att ha på väggen, eller finaste julklappen till mormor o morfar!

  Mvh Maria

 70. Amanda skriver:

  Jag skulle framkallat en bild med mig och min bror att ge till min mamma i julklapp. Hon önskar alltid söta barn i julklapp, nu kan hon få det, fast året runt.

 71. Veronica Andersson skriver:

  Motivet vi kommer framkalla på tavlan blir helt enkelt detta!
  Vår son Elvin och döttrarna Ellen & Elvira.
  Det är så att vi har ingen komplett bild på våra älsklingar idag. Det vore verkligen underbart att få en bra tavla som vi år efter år kan minnas tillbaka på!

 72. Hanna Andersson skriver:

  Kan på vår lilla pojke, aldrig se mig mätt,
  därför skulle motivet av honom, kännas väldigt rätt!

 73. Desiree andersson skriver:

  Jag skulle framkalla en julbild på mina 3 pojkar❤️

 74. Jane Larsson skriver:

  Jag skulle vilja ha en vacker bild på mina barn, eller kanske rent av en familjebild. Den skulle min mormor och morfar få, dom sörjer så att vi inte kan träffas oftare än vad vi göra. Så jag vet att det skulle bli en enormt uppskattad gåva!

 75. Mari skriver:

  Jag skulle välja en bild på min katt i himlen. Jag hade henne halva mitt liv och betydde så otroligt mycket för mig. Har den perfekat bilden på henne. Hon är saknad än fast det gått tre år sedan hon dog. Hon dog medan jag höll hennes tass.

 76. Jag har en helt fantastisk bild på mina grabbar som jag skulle vilja framkalla och ha i vårt sovrum. Så sällan man får till en bra bild på båda två.

  har delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/12/03/lucka-3-hos-unga-foraldrar-312/

 77. Cecilia skriver:

  Hej. Jag skulle valt ett jättefint foto på vår underbara solstråle som alltid är glad. Våran fantastiska son på 5 månader. Det hade varit den perfekta julklappen till mig och min man.
  Mvh Cecilia Svensson
  ciccijohnsson@hotmail.com

 78. Stina skriver:

  Jag skulle vela ha någon bild på skogen eller någon annan naturbild, tycker de är så fina och ger en trevlig känsla i rummet med en sådan tavla.

 79. Kristina Berg skriver:

  Skulle vilja ha en härlig vinterbild på min son lekandes ute med rosiga kinder och bus i blicken.

 80. Maria Karlsson skriver:

  Härliga tävling, har länge letat efter den perfekta tavlan, och vad vore bättre än att få framkalla en själv!
  Skulle välja ett motiv från i somras då jag och min mamma var på Mallorca, det skulle vara den perfekta julklappen till henne, hon som är någon det alltid är lika svårt att köpa en present till 🙂

 81. Liie skriver:

  Jag vill vinna för att jag har länge velat ha ett foto på vår söta dvärgvädurskanin på väggen, har ett kort som skulle passa perfekt och smälta in så himla bra här hemma. Den söta vita kaninen ute i snön, uppsatt på en vitmålad vägg. Ja jag gillar vitt.. 😉

 82. Karin skriver:

  Jag skulle framkalla en bild vi tagit på en robot vår fyraåring byggt av skruvar och skrot han hittat på vägen till och från förskolan. Bilden är suverän både tack vare bakgrunden och det faktum att det är vår lille uppfinnare som står bakom den. Den skulle sen få hänga i vår hall och välkomna besökare hem till oss.

  Håller tummarna för att jag ska få överraska vår lille uppfinnare rejält:-)

 83. Anna L skriver:

  Å om jag vann så skulle jag vilja ha en Canvas av ett foto av min son och av min fina Mamma som nu är en ängel. Vi saknar henne så och det skulle vara ett fint minen att få ha.

 84. camilla blank skriver:

  Jag skulle vilja framkalla en bild på min lilla dotter som nu är 5 veckor gammal.

 85. Gabriella Wikström skriver:

  Jag skulle vilja framkalla en bild på mina barn, skulle passa fint på våra tomma och tråkiga väggar med en tavla som sprider glädje 😀

 86. Kim skriver:

  I mellandagarna ska barnen fotas hos en riktig fotograf. Det ska bli så fantastiskt kul och jag hoppas på att kunna göra en fin canvastavla av nåt av fotografierna!

 87. Maria skriver:

  Jag skulle vilja ha en bild på mig själv…..

 88. Caroline skriver:

  Drömmer om en härlig semesterbild som påminner oss om sol och värme och ljusare tider!

 89. Johan skriver:

  Familjens mellanvikten älskar rockar och vill helst av allt få en egen rocka. Då det inte riktigt är något som pappa bara kan gå in i en leksaksbutik och köpa skulle jag framkalla ett kort vi tagit på en av rockorna på Universeum i Göteborg. Tavlan skulle vi hänga inne i hans rum vilket skulle göra honom till en väldigt lycklig liten kille.

 90. Johan skriver:

  Grrr, vad autocorrect kan ställa till det ibland när man skriver… ”Familjens mellankille älskar rockor” skulle det vara.

 91. Maria skriver:

  Om jag vann så skulle jag vilja få framkallat en canvasbild på våran fina cockerspaniel hund Viggo, som gick bort hastigt och oväntat för ett och ett halvt år sen. Detta tog hårt på hela familjen och speciellt på min mamma som stod honom närmast. Därför så skulle jag vilja ge henne detta i julklapp <3

 92. Lisa Persson skriver:

  Jag skulle framkalla en bild på min underbara 6månaders dotter och min 5åriga bonusdotter.

  Väggen ovanför vår säng är tom och skulle behöva piffas upp med en vacker canvas

 93. Mattias Olofsson skriver:

  Jag har en dansande bild från min dotter under en kroatienresa
  hon och hennes bror dansade i gränderna och sjöng sig hesa!
  Kontrasten mellan hennes rosa klänning och gränden grå,
  är otroligt snygg att titta på!

 94. Nadia Walaf skriver:

  Jag har ett inramat stort foto på mig själv som liten. Det hade varit skoj att kunna hänga upp en bild av sambon som barn i hallen där mitt fota hänger. Ojojoj vad överraskad /och kanske sur) han hade blivit.

 95. Ingegerd skriver:

  Om jag skulle ha tur att denna tavla få
  Jag önskar så innerligt vinna
  Familjens katt skulle då hamna på
  För hon snart tyvärr måste försvinna

  Sjukdom plågar henne dag som natt
  Och fast än vi önskar att hon skulle få finnas
  Måste barnen ta farväl av sin katt
  Men en vacker tavla skulle hjälpa oss henne minnas

 96. Anneli skriver:

  Jag har en sån fin bild på min brorson 2 år som stolt sitter med båda sina lillsyrror i knäet…
  Han är så överväldigad att han inte vet om han ska skratta eller skrika 🙂 Han ser nästan lite smågalen ut. Han vet nog inte riktigt vad som händer! Tänk att få två lillsyrror på en och samma gång 🙂
  Underbar bild som jag älskar!

 97. Anette Carlsson skriver:

  Jag skulle vilja ha en bild på en sjöutsikt som betyder väldigt mycket för mig.

 98. Anna skriver:

  Jag vill faktiskt inte ha ett särskilt motiv, utan en canvas som just sprider färg i vardagsrummet. Lila!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.