Julkalender 2014 – lucka nitton

19

I samarbete med Apotekiashop.se har nu en utav er chansen att vinna ett ljus med ekmossa doft.

Tävlingens pris
Ett ljus med ekmossa doft.
”Våra doftljus består till 100% av soja-vax vilket ger en lång brinntid (ca 70 timmar). Soja-vaxet innebär även att ljusen brinner väldigt jämnt och i princip helt sotfritt. Bomullsveken är försiktigt doppad i bivax. Doftsammansättningarna är noggrant utvalda för att skapa diskreta och naturliga dofter du inte tröttnar på snabbt. Naturligtvis består doftsättningen endast av naturliga eteriska oljor från växtriket. Ljusen är individuellt förpackade i våra stilrena tygpåsar.

Ekmossa skördas från skogarna i södra Europa och används som elegant bas i flera olika parfymer. Doften är komplex: djupt skogig och lätt jordig med en viss bitterhet. Detta underbara doftljus ger ett lugn och en rofylldhet som lämpar sig utmärkt både för sovrum och vardagsrum.

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vad är din favorit produkt hos Apotekiashop.se?

Bonus chans: Gilla gärna Unga Föräldrar på Facebook.

Tävlingen pågår till och med den 25/12, kl. 00:00.

42 kommentarer på “Julkalender 2014 – lucka nitton

 1. laila skriver:

  ekmossa ar nått nytt… jag undrar hur det doftar. .. äh jag testar och softar. ..

 2. Mirjam skriver:

  Jag är med och tävlar! Denna tyckte jag verkade bra: http://www.apotekiashop.se/shop/product/citrongras-och-salvia-hudlotion-1?tm=startsida/hudlotions
  Nu runt vintern har jag så torra ben så en sån skulle verkligen behövas!
  Jag skulle vilja vinna eftersom jag aldrig testat ett sånt ljus tidigare! Jag älskar ljus och tycker att det är den bästa prydnaden, så vore jättekul om även detta kunde få pryda mitt rum. Dessutom är det ju framför allt mysigt nu när det är så mörkt ute! 🙂

 3. Maud Lindberg skriver:

  HEJ! Vore kul att Prova.

 4. Linda Sundqvist skriver:

  Min favorit är http://www.apotekiashop.se/shop/product/green-tea-milk-bath?tm=startsida/body-scrubs-badsalter

  Att såhär i juletider bara få sitta och mysa är underbart. Tyvärr är det något knas på ventilationen i vårt hyreshus så när vädret slår om får vi in alla grannars matos. Det kan lukta fruktansvärt illa ibland. Då skulle det vara bra att ha ett härligt doftljus som gör hemmet mysigt igen.

 5. Elin Jönsson skriver:

  Jag som älskar ljus och mys med lilla familjen skulle verkligen uppskatta lite nya ljus och härliga dofter!

 6. Camilla Sandmark skriver:

  Hej!
  Jag är gärna med och tävlar.
  Doftspridare skulle jag gärna prova!
  Gillar på fb.

 7. Anja skriver:

  Jasmin Klementin Hudlotion

 8. Åh, vad spännande det lät med ekmossa-doft!

  Även detta ljus med tomat-doft lät ju väldigt intressant så väljer det som favorit fast att jag ännu inte testat det: http://www.apotekiashop.se/shop/product/tomat-doftljus?tm=startsida/doftljus

  Gillar sedan tidigare på fejjan (Matilda Pettersson).
  Kram Matilda

 9. Anna skriver:

  Favoritprodukten är just sojaljusen! Bättre för miljön och bättre för hälsan!

 10. Frida Elmgren skriver:

  Hejsan,

  Det finns mycket spännande på Apotekiashop men Verbena Sugar Scrub fastnade jag för eftersom den även är bra för känslig hy http://www.apotekiashop.se/shop/product/verbena-sugar-scrub?tm=startsida/body-scrubs-badsalter.

  Trevlig helg!
  Hälsningar Frida

 11. Liie skriver:

  Den här tvålen verkar spännande, och vacker! http://www.apotekiashop.se/shop/product/kol-charcoal-flytande-tval?tm=startsida/flytande-tvalar

  Jag vill vinna för att denna doft lät som härlig nu till vintern, dessutom var ljuset fint, passar utmärkt för en som mig som vill ha enkla stilrena och praktiska prydnader.

  Gillar på fb sen tidigare (Liie Larsson)

 12. Gunnel skriver:

  En annan favorit hos Apotekiashop.se: http://www.apotekiashop.se/shop/product/doftspridare-cedertra?tm=startsida/doftspridare-i-rum-diffusers

  Motivering:
  Vår lilla lägenhet har inte mycket julpynt
  och mammalyx är i detta hem också sällsynt
  därför hoppas jag vinna detta ljuvliga ljus
  som skulle sprida julkänsla och doft i vårt hus.

 13. Jeanette skriver:

  Min favoritprodukt är Jasmin Klementin Flytande Tvål

 14. Carola L skriver:

  Löddrande Scrub med Bambu och Citrongräs verkar vara nått för mig!

  Gillar på FB (Carola Lind)

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag gillar doftljus!

 15. Pernilla Sirviö skriver:

  Soja ljusen är en höjdare, klar favorit!

 16. Maja skriver:

  Min favorit är faktiskt just detta doftljus som man kan vinna! Det är svårt att hitta naturliga doftljus, som dessutom är miljövänliga. Vill väldigt gärna vinna detta! 🙂

 17. Neda skriver:

  Något av de bästa med vintern är att få mysa ner sig i soffan med tända ljus tillsammans med bästa sambon. Vi har tyvärr inte hunnit köpa några ljus efter flytten, så ett doftljus med en underbar ekmossa doft. hoppas jag ska bli vårt första!
  Sojaljusen är min favoritprodukt!! Älskar ljus och stort PLUS att de är bra för miljön.
  Gillar Unga Föräldrar på FB sedan tidigare (Neda Sadat)

 18. Desirée Larsen skriver:

  Åh vilken underbar tävling! Jag är ju en riktig ekonörd och älskar giftfria och miljövänliga produkter. Dessa ljus av sojavax, bomullsveke och naturliga eteriska oljor är min absoluta favorit hos Apotekiashop.
  Jag är mycket för att tända ljus på kvällarna och denna vinst skulle passa perfekt som ljus att tända när vi flyttar in i vårt nya hus.

  Bonuschans: Gillar på Fb: Desirée Larsen

 19. Maria Karlsson skriver:

  Tycker denna tvål verkar en helt fantastisk doft och dem är utöver det väldigt snygga att ha framme på handfatet!
  http://www.apotekiashop.se/shop/product/apelsin-med-kanel-och-kaffe-fast-tval?tm=startsida/fasta-tvalar

  Pluggar för tillfället på univserisitet och bor inne i stan, ursprungligen så har jag bott i en lien by mitt ute i skogen, bland stora skogar, åkrar och mängder av djur. Allt för ofta längtar jag hem till denna miljö och mitt hem, hoppas att ett doftljus med ekmossadoft kan få mig att känna mig mer hemma 🙂

 20. Jag är gärna med och tävlar. Jag har börjat gilla hårda tvålar. Den med salvia, grönt te och citrongräs tror jag kan bli en favorit.

  har tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/12/19/lucka-19-hos-unga-foraldrar-2512/

 21. MariaM skriver:

  Jag älskar doftljus, så jag måste säga att det är min favorit i deras sortiment! Gillar redan er på fb, Maria Mattson. Mvh Maria

 22. Annika skriver:

  Har aldrig provat något från Apotekia, men efter att ha tittat runt är lavendel badsaltet väldigt lockande. Vill vinna för jag har något mörkt hörn här hemma som skulle behöva lysas upp och den doften låter verkligen som en dröm.

 23. julianna fredriksson skriver:

  Hej!
  Är gärna med.

  http://www.apotekiashop.se/shop/product/cedertra-doftljus?tm=startsida/doftljus Väljer detta ljus

  Vilken dröm det vore att få äga ett doftljus från Apotekiashop. Det är så fridfullt med tända ljus överallt hemma när mörket faller på. För när man känner doften sprida sig överallt så blir man lugn och avstressad.

  Gillar redan Unga Föräldrar på FB
  med namn Julianna Fredriksson

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2,com

 24. Jessika skriver:

  ”djupt skogig och lätt jordig med en viss bitterhet”
  – hade gärna öppnat Ekmossa Doftljus i mitt julpaket 😉

 25. Anette Carlsson skriver:

  Självklart gillar jag er på facebook. Jag gillar och delar tävlingen även därifrån.

  Jag älskar doftljus så det finns alltid många doftljus i mitt lilla hus. Jag tycker att de hemkänsla och lite av ett lyckorus.

  En produkt som jag gillar hos dem är Luddrande scrub med bambu.http://www.apotekiashop.se/shop/product/loddrande-scrub-med-bambu-och-citrongras?tm=startsida/body-scrubs-badsalter

 26. Pernilla W skriver:

  Hej,
  jag är gärna med och tävlar. Har ingen favorit då jag ännu inte testat dessa produkter. Just därför vore det extra kul att få vinna detta priset 🙂 Jag kikade runt på hemsidan och blev nyfiken på detta doftljus http://www.apotekiashop.se/shop/product/tobaksplanta-doftljus?tm=startsida/doftljus

 27. Hanna Fornhem skriver:

  Vad mycket fint det fanns. Jag blev väldigt nyfiken på den svarta koltvålen, både i fast och flytande form.

  Hoppas på tur! Jag har precis läst att sojavaxljus är miljövänliga så det vore roligt att få prova.

  Må gott!

 28. Lola Erdestål skriver:

  Hej !

  Har inte testat några av deras produkter . Men ser att dom hade en hel del.
  Tyckte deras badsalt dom hade lät spännande.
  Doftljus är alltid så trevligt ger en sådan härlig atmosfär .Det ger både värme ,härlig doft och massor av mys så ett sojavax ljus vore riktigt mysigt att få tända i mitt hus. / Lola

 29. Julia skriver:

  Doftspridare är någonting jag uppskattar i andra hem och skulle gärna prova själv

 30. liselotte skriver:

  Skulle vara jättekul att vinna, ljus kan man aldrig få för många av. Har aldrig testat något därifrån, men denna verkar bra http://www.apotekiashop.se/shop/product/lavendel-hudlotion-1?tm=startsida/hudlotions
  Gillar på facebook, liselotte andersson

 31. Joanna D skriver:

  Min favorit, eller favorit-to-be är nog dagens vinst, ekmossaljuset. Låter jättemysigt!
  Hoppas jag vinner för just nu luktar vårt hem bara kissochbajsblöja =)

 32. Ina skriver:

  Den flytande svarta koltvålen på glasflaska väckte mitt intresse.
  Ekmossa låter även det spännande. Som stressad tvåbarnsmamma kan jag behöva en stund på kvällen då jag kan ha en maxad avslappningsstund med en kopp te och tända ljus.

 33. Johanna skriver:

  Min favorit är ekmossa. Gillar att ta in naturen i hemmet och med det här doftljuset kan man verkligen få en känsla av skog inomhus. Just nu har jag fullt upp med tenta-p och heltidjobb och en lugn stund med härliga ljus kan veklingen få mig att slappna av.

  God jul!

 34. Christina Udd skriver:

  http://www.apotekiashop.se/shop/product/ekmossa-doftljus?tm=startsida/doftljus

  Detta är min favorit och precis vad man behöver,
  ett härligt doftljus att tända då mörkret faller över.
  Det sprider god väldoft och ljus,
  skapar mys och harmoni i varje hem och hus!
  Tänk om jag det får tända och lysa,
  då skulle god doft spridas och vi skulle verkligen få MYSA!
  För den ger verkligen mys och passion,
  och är även en otroligt vacker dekoration.
  Gillar, delar på fb och hoppas hjärtligt få vinna,
  då skulle jag bli en strålande glad kvinna!

  God Jul & Gott Nytt År!

 35. Sara A skriver:

  Min favorit är faktiskt just det här doftljuset med ekmossadoft, eller det med talldoft!
  Jag vill vinna för att jag älskar doftljus, går alltid omkring i affärer och luktar på alla, men tycker dom flesta luktar alldeles för sött och syntetiskt. Jag Vill ha mer naturlig doft på mina doftljus, men det är svårt att hitta, så det här låter verkligen perfekt!!

 36. Jag älskar doftljus, nu ska vi snart flytta och det vore helt perfekt med ett nytt doftljus som kan välkomna oss och gästerna i nya hemmet!
  Min favorit på sidan är denna tvålen http://www.apotekiashop.se/shop/product/grapefrukt-med-citrongras-och-havre?tm=startsida/fasta-tvalar Jag tror det luktar sjukt fräscht!

 37. Jerker Nilsson skriver:

  Deras tre olika flytande tvålar, som jag tycker är jättebra och luktar jättegott!

 38. Marie Krantz skriver:

  Hejsan !

  Har ej testat deras produkter. Så det var roligt att titta in på deras sida och se att dom hade massa härliga produkter. Så vore toppen att få prova ett spännande soja ljus som sprider ljuvlig doft.

 39. Sofie Altuntas skriver:

  Jag är gärna med <3
  Gillar redan på FB med namn Sofie Altuntas
  Favoriten blev:
  http://www.apotekiashop.se/shop/product/tall-doftljus?tm=startsida/doftljus

  Jag vill presentera mitt solljus, Ingvar min far,
  han är världens bästa pappa, så underbar,
  en kärlek så djup, fantastisk och villkorslös,
  har han stått ut med mig hans lilla vikingatös
  vihar bott långt ifrån varandra i många år,
  så saknaden är stor som ni kanske förstår,
  inte ofta jag honom med fina presenter kan skämma bort,
  speciellt ett härligt doftljus av bästa sort,
  så nu håller jag tummar och tår,
  att jag min far överraska får

 40. Elisabeth McCann skriver:

  En härlig lavendeltvål att lyxdusha i, blev min favorit:
  http://www.apotekiashop.se/shop/product/lavendel-flytande-tval?tm=startsida/flytande-tvalar

  Ekmossa doftar grönt, friskt och gott
  Passar i koja såväl som i slott
  Närhelst jag vill njuta av väldoft i mitt hus
  Vill jag kunna tända ett ekmossaljus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.