Julkalender 2014 – lucka nio

9

I samarbete med C3 Scandinavian Lifestyle har nu en utav er chansen att vinna en grötkokare.

Tävlingens pris
En grötkokare ifrån C3 Scandinavian Lifestyle
”C3 har ett brett utbud av produkter inom hem-och hushållsmarknaden. I vårt arbete tar vi hänsyn till funktion, design och kvalitet. C3 är i marknadsledare i Sverige inom perkolatorer. I vårt sortiment finner du bland annat kaffebryggare, våffeljärn, brödrostar och blenders. Vi har köksprodukter som supportar dina magiska ögonblick i vardagen.

Förbered enkelt din gröt och få en extra bra start på morgonen. C3 Grötkokare kan tillaga både gröt och ris till en perfekt konsistens då den har temperaturregulator med enknappsfunktion och en automatisk varmhållningsfunktion som håller gröten/riset varmt även efter det att tillagningen är klar. Lockets låsfunktion gör att maten behåller smak och konsistens på bästa sätt och  det uttagbara innerkärlet på 600 ml är lätt att rengöra och förhindrar gröten/riset fastnar. C3 grötkokare sparar tid genom att den ger dig möjligheten att göra något annat medan den exempelvis gör klar din frukostgröt på morgonen.”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vad äter du allra helst till frukost?

Bonus chans: Gilla gärna C3 Scandinavian Lifestyle och Unga Föräldrar på Facebook.

Tävlingen pågår till och med den 9/12, kl. 00:00.

51 kommentarer på “Julkalender 2014 – lucka nio

 1. Shirrin skriver:

  Älskar rostat bröd och juice till frukost. Ibland mannagrynsgröt med äppelmos och mjölk

 2. Min favorit frukost är kokta ägg på skogaholmsbröd gärna med kaviar. Sen älskar jag mannagrynsgröt med jordgubbssylt eller vid jul risgrynsgröt och en varm kopp thé.

  Jag skulle gärna vilja vinna pga att jag dagligen hör folk säga saker som ”varför kokar du inte din egen gröt” etc. Men dessvärre så tar det på tok för lång tid i en vanlig kastrull. Detta skulle vara en perfekt julklapp att unna mig och min familj.

  MVH Jessica

 3. Malin Svensk Björck skriver:

  Gillar båda sidorna på Facebook, Malin Svensk Björck.

  Vi brukar variera vår frukost mellan skivat kokt ägg på hårdbröd och havregrynsgröt.

  En sån här vore perfekt när vi ska göra vår gröt. Då skulle vi kunna utfodra vovvarna under tiden som vår gröt blir klar. Inte dumt alls

 4. Sonja skriver:

  Jag varvar mellan smörgåsar och havregrynsgröt. En morgon är jag sugen på mackor och den andra på gröt. 🙂

 5. Mirjam skriver:

  Jag är gärna med och tävlar! Jag äter alltid två portioner gröt toppat med nötter, banan och kanel till frukost! 🙂
  Jag skulle vilja vinna eftersom jag ofta har väldigt mycket att göra på morgon. Med denna skulle jag få lite mer tid eftersom jag inte behöver stå och passa gröten så att den inte bränner fast i kastrullen, vilket alltid händer när jag kokar gröt i mina kastruller. Sedan skulle jag slippa problemet att ingen kastrull är diskad, något som kan vara riktigt irriterande en tidig morgon haha!
  Håller tummarna nu, vore roligt med en ännu godare frukostgröt!

 6. jennie svahn skriver:

  Helst av allt vill jag ha gröt.. sorten spelar mindre roll. Men man står sig på det länge!
  En grötkokare är perfekta redskapet här… Då finns inga ursäkter för en bra start!

 7. Carola S skriver:

  om det för ovanlighetens skull faktiskt finns tid för frukost i lugn och ro, så vill jag gärna ha kaffe, juice, rostat bröd eller en tallrik risgrynsgröt eller mannagrynsgröt med lite smör och sirap.

 8. Christina Frisberg skriver:

  Ja jag som älskar gröt, detta vore väl makapären för mig!! 😉 jag gillar både mannagrynsgröt, risgrynsgröt, havregrynsgröt, Pauluns supergröt.
  Jag har gillat på fb för länge sedan och hoppas på turen 🙂

 9. Kristina Berg skriver:

  Till vardags äter jag smörgåsar och juice till frukost. Men min favoritfrukost är, nybakt bröd, juice, kaffe, frukt, gröt med bär, kokt ägg och gärna en pannkaka 🙂

 10. Desiree skriver:

  Havregrynsgröt, risgrynsgröt ellet hönökaka brukar min frukost bestå av. Risgrynsgröt är hela familjens favorit och vi håller därför tummarna för denna vinst! Vore ju dessutom toppen att kunna ägna mig mer åt det som ska ätas till och låta denna produkt ta hand om riskokningen när jag gör middag =)

  Gillar bägge sidorna på fb: Desirée

 11. Jerker Nilsson skriver:

  Gillar båda sidorna 🙂

  I vanliga fall blir det två mackor, te och hemgjord saft, svagt blandad. Men vinner jag den här så lär det bli gröt betydligt oftare 🙂

 12. Anja skriver:

  Gillar x 2 .
  Vi varvar risgrynsgrönt. Musli och flingor till barnen. Jag själv äter tyvärr oftast kaffe och en knäckemacka. har en son som älskar gröt över allt annat. När det är hans tur att önska fredagsmysmat blir det tomtegröt. Då får vi andra gilla läget och äta tomtegröt som fredagsgott….

 13. Annika Andersson skriver:

  Jag äter nästan alltid två mackor och en mugg te till frukost.
  Gröt äter jag helst på kvällen. 🙂

  Gillar såklart båda sidorna!

 14. Emelie åström skriver:

  Jag äter helst havregrynsgröt som mättar gott i magen,
  Och som gör att jag håller energinivån uppe under dagen!

 15. Camilla Sandmark skriver:

  Hej!
  Jag äter en väldigt varierad frukost. Tröttnar lätt på att äta samma sak varje dag så ibland blir det fil med musli, ibland youghurt med fruktbitar,ibland gröt av olika slag och ibland te med mackor och på helgerna lite mer en brunch än vanlig frukost. Oavsett vad jag äter har jag alltid färskpressad apelsinjuice och knäckemacka till!
  Den här finurliga mackapären skulle bli en fin-fin julklapp till min pappa som minsann äter gröt varje dag och har så gjort så länge jag kan minnas. Han muttrar ofta att kastrullen är bökig att göra ren så man får väl hoppas att han skulle slippa det om han har en sådan här istället!

 16. sara miller skriver:

  Skulle vara skönt att enkelt kunna göra lite gröt till alla på morgonen
  utan att det bränner fast i kastrullen.
  Mvh sara

 17. Anna L skriver:

  Svar: Gröt

  Tänk vilket nöje att starta sin dag
  med enkelt behag
  och få sin gröt perfekt och god
  om denna manick i köket stod

 18. Malin E skriver:

  Allra helst äter jag gröt till frukost. Då håller jag mig mätt fram till lunch. Dock tycker jag det är så tråkigt att dagligen stå vid spisen och koka gröten. Så det är inte ofta det blir som man vill, utan istället åker en macka eller filtallrik ner.
  Gillar redan på facebook (Malin Edström)

 19. Annica L skriver:

  Sonen är sämst på att äta,men han har en sak han gillar risgrynsgröt!
  Den här vore toppen att laga hans favoritmål med.

 20. Monika Johansson skriver:

  Havregrynsgröt med blåbärssylt och sojamjölk. Till det ett glas juice och en stor kopp kaffe.

 21. Maud skriver:

  oftast juice, kaffe och mackor, men oxå supergod risgrynsgröt

 22. Sandra Almstrand skriver:

  Ååååå En grötkokare är drömmen! Jag köpte risgröt för att koka hemma för min dotter på två och ett halv älskar gröt och leka med mjölken och gröten och bygga öar med gröten och kanelen som sedan äts upp. Tyvärr så säger min sambo när han såg att jag köpte risgröt att kastrullerna blir förstörda

 23. Eva Gustafsson skriver:

  Jag är en riktig tröttis på morgonen och latmask så blir oftast macka och juice. Hade gärna varierat mig och ätit annat om tiden och orken hade funnits där 🙂

 24. Anna skriver:

  Alla vill ha gröt. Helt klart. Men INGEN kokar gröten i det här huset. Helt klart – ja, jag upprepar mig – skulle grötkokaren bli bästa morgonleksaken!

  Favoritfrukost? Gröt, förstås. Men det blir bara den enda gången per år som man råkar bo på hotell som det serveras gröt…

 25. Per Hallberg skriver:

  Dagen startar med kaffe, ProViva, två rågbrödsmackor med ost, ett kokt ägg och gröt med lite honung på, sedan är man klar att möta verkligheten!

 26. Jag är ingen grötmänniska men barnen älskar det och grytorna blir härliga brända efteråt..
  Till frukost äter jag helst yoghurt med lite flingor i, en smörgås och mjölk! 🙂

 27. Lisa Persson skriver:

  Jag äter oftast hårdmacka med ost men tycker väldigt mycket om gröt men det är så besvärligt att koka så det där skulle va en bra grej.

  Gillar unga föräldrar på fb

 28. Mari skriver:

  allra helst till frukost äter jag mackor, och en filtallrik. Men gröt är ändå den största och bästa frukosten då man står sig länge på den.

 29. Linnea Jönsson skriver:

  Äter helst gröt. Havregrynsgröt på hösten och risgrynsgröt över jul! Mums!

 30. Carola L skriver:

  Gillar bägge på FB (Carola Lind)

  Helst äter jag frukost på hotell! Äggröra, bacon, croissanter, nutella, frukt, våfflor och hela köret!

 31. Alla verkar äta gröt, de gör inte jag…. varför? För att jag inte har tid att göra gröt på morgonen då man skall stå och röra och hålla på. Fick jag välja frukost (om den i stort sett stod serverad) så skulle jag välja mannagrynsgröt eller risgrynsgröt. Annars måste jag erkänna att en hederlig hotellfrukost är guld värt.

  Sonen däremot älskar gröt och vi får jämt köpa risgrynsgröt för att jag inte klarar av att göra sån. Med en grötkokare skulle sonen få gröt oftare och den skulle säkert vara godare än köpegröt.

  Gillar båda sidorna på FB, Anna Karlsson

  delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/12/09/lucka-9-hos-unga-foraldrar-912/

 32. Daniel Olausson skriver:

  Denna hade vart kanon hos och då barnen är mjölkprotein allergiker.
  Vi äter gröt varje dag och lagar det själv i kastrull.
  Lyx att slippa vara rädd att ha Lilltjejen på armen.

  Jag äter helst äggröra med bacon.
  Gillar på fb Daniel Olausson

 33. MariaM skriver:

  Både jag och barnen älskar gröt till frukost. I vanliga fall är det havregrynsgröt med äppelpuré eller lingonsylt, men nu runt jul kokar jag gärna risgrynsgröt. Det äter barnen helst både till frukost, lunch och middag

 34. MariaM skriver:

  en del av kommentaren försvann visst… I alla fall så skulle denna vinst bli välanvänd här hemma!

  Mvh Maria

 35. Johanna skriver:

  Jag är en periodare när det kommer till frukost. Just nu äter jag mannagrynsgröt till frukost, ibland havregrynsgröt och på sommaren oftast smoothie 🙂
  Den här grötkokaren skulle passa bra hemma hos oss, älskar exempelvis risgrynsgröt men det tar sådan till att tillaga och den här skulle underlätta betydligt.

  God jul!

 36. Linda skriver:

  Min frukost består alltid av gröt. Gröt gröt gröt. Tröttnar nog aldrig och äter alla sorter som finns! Just nu är jag inne i en period av fiberberikad havregrynsgröt toppad med linfrön. Det gör min krångelmage väldans glad 🙂 Detta hade verkligen varit en klapp för mig! 😀

 37. Erika skriver:

  Jag har gillat på FB, – Erika Alexandersson

  Jag är tyvärr väldigt dålig på att äta frukost, är för trött på morgonen för att orka men de dagar då jag äter är äggsmörgåsar en stor favorit 🙂

 38. julianna fredriksson skriver:

  Hej!
  Min frukost består mest av mannagrynsgröt
  med äppelmos, sen kaffe med smörgås.
  Jag brukar att ha som tradition att äta
  risgrynsgröt på julaftonsmorgon ”så gott”

  Wow denna grötkokare skulle man
  ha då skulle det bli gröt oftare
  här hemma.

  Gillar C3 Scandinavian Lifestyle och Unga Föräldrar på Facebook.

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

 39. Pernilla skriver:

  Gröt är favoriten till frukost vinter tid, på sommaren blir det mer fil och mackor till båda!

 40. Ina skriver:

  Jag äter antingen mackor, fil eller havregrynsgröt med mosad banan när jag har tid. Med två små här hemma vore det perfekt med en grötkokare för att skapa goda frukostvanor. Sonen är även tokig i ris så där skulle den oxå komma till stor nytta och sambon som påstår att han inte kan koka ris skulle inte ha något att skylla på mer. 🙂

 41. Jasmine skriver:

  Jag äter allra helst raw food-yoghurt gjord på banan, bär och avokado toppad med pumpakärnor och kokos. Men oftast blir det någonting enklare eftersom jag har tre små småttingar som ivrigt vill ha frukost och de äter helst ris-/mannagrynsgröt och smörgåsar. Min motivering till varför vi ska vinna är att jag är en ung 3-barnmamma med ett barn som har epilepsi, jag jobbar heltid och sambon heltidsstuderar. Denna maskin skulle kunna göra både riskok och grötkok enklare för vår familj och det skulle bli mer tid över till annat 🙂

 42. Jonna Tiensuu skriver:

  Denna vinst skulle passa mig utmärkt då jag är en riktig grötälskare men aldrog har tiden till att stå och göra iordning.
  Så i dagens läge är det macka och kräm som gäller.
  Tror sonen även skulle gilla att få gröt till frukost.

 43. Joanna Doweyko skriver:

  Känns inte så rimligt att övertyga sonen om att gröt är gott om jag inte äter gröt själv =) Denna verkar fiffig och tidseffektiv, en sån önskar jag mig!

 44. Jeanette skriver:

  Äggröra och bacon – smaskens!

 45. marie lindberg skriver:

  vi varvar på gröt, yoghurt och macka, lite beroende på dag och tid

 46. Lena E skriver:

  Gröt, äppelmos och mjölk.
  Då hela familjen älskar vår gröt skulle vi bli jublande glada över en riktig grötkokare.
  Antagligen skulle vi äta ännu mera av den goda gröten och oftare.

 47. Beno skriver:

  Kalkonskivor, rostad bröd, te/juice, äggröra, tomater, mortadella/salami. Finns detta är vi glada HELA DAGEN!^^

 48. Annie skriver:

  Mannagrynsgröt eller havregrynsgröt

  Här ett riktigt tråkigt, oinspirerande och jobbigt litet kök.
  Bara lite disk får det att se belamrat ut!

  Att vinna denna grötkokare skulle underlätta så mycket!

 49. Claudia Kerttu skriver:

  Dagens viktigaste mål, vilket mina barn har fått lära sig och nu inte heller kan vara utan. Vi äter yoghurt eller gröt, frukt eller bär och grovt bröd med pålägg, äter gärna tillsammans.

 50. Christina Udd skriver:

  Åh detta vore toppen att vinna,
  för att snabbt en god och nyttig frukost finna.
  Med detta kan man mysa en stund
  med goda gryn som grund.
  Nu vill jag bara få luta mig tillbaka,
  och hoppas att jag av denna underbara
  grötkokare får fylla och smaka!
  Det ger en perfekt start på dagen
  och en skön mättnadskänsla i magen!
  Ha en fin Lucia!
  Önskar Kia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.