Gott & Blandat Choco Loco – en galet god nyhet!

Nu lanseras Gott & Blandat Choco Loco. Det är en rykande färsk blandpåse från Malaco där fruktiga smaker möter härlig choklad i form av krokant och gräddkola.

Gott & Blandat Choco Loco är den perfekta påsen för dig som vill ha olika smaker, färger och former i en och samma påse. Den kommer dyka upp från vecka 7 i service-och dagligvaruhandeln. Du hittar den i två olika storlekar. Om du inte orkar vänta tills dess kan du redan nu hitta den på OKQ8.

Nyheten innehåller en mix av sex olika fruktsmaker, mjuk gräddkola och krispig krokant. Produkten innehåller inga artificiella färgämnen, och finns både i en 100 grams påse och en 130 grams påse. Det rekommenderade konsumentpriset är 17,90 kronor.

Vi rekommenderar att hålla hårt i påsen – det finns nämligen en överhängande risk för att bli galet förälskad i denna unika blandning från Cloetta. Den är nämligen riktigt, riktigt god.

För det första visste ni att Malaco Gott & Blandat funnits i mer än 40 år?

Gott & Blandat Choco Loco

En kommentar på “Gott & Blandat Choco Loco – en galet god nyhet!

  1. Johannes skriver:

    En av de allra märkligaste blandingarna som Malaco gjort. Denna går till historien. En godispåse med en mängd färgglada tassar. Sen har någon haft det unika att lägga in små sega gräddkolor kombinerat med en dålig Daimbricka. Konsistenskombinationen är helt unik och man undrar om Malaco har gjort en prank på oss!? 1 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.