Ahlgrens bilar Radiobilar – en glädjande nyhet!

Vi är många som har saknat känslan av nöjesfält och tivolin. Det är något som Cloetta har tagit fasta på. Nu överraskar det med att lansera en glädjande nyhet i form av Ahlgrens bilar Radiobilar. Nyheten innehåller spännande smaker av popcorn, cola och spunnet socker.

Produktnyheten har en mjuk kaross med ordentliga stötdämpare som är anpassade för höga hastigheter och välsmakande krockar för hela familjen. Hur bra låter inte det?

De vita, bruna och rosa radiobilarna smakar popcorn, cola och spunnet socker. Det för tankarna direkt till sommaren och nöjesparkernas alla karuseller. Inte är vi på redaktionen ensamma om att längta efter denna efterlängtande nyhet.

Ahlgrens bilar Radiobilar är fri från palmolja och innehåller inga artificiella färgämnen. Produkten är en limited edition under 2021 och finns både i en 100 grams påse och en 130 grams påse. Den lanseras officiellt vecka 7 i de flesta butiker inom service- och dagligvaruhandeln. Det går dock att hitta produktnyheten redan nu hos Circle K. Det rekommenderade konsumentpriset är 14,90-21,95 kr.

3 saker du kanske inte visste om Ahlgrens bilar:

För det första visste ni att Ahlgrens bilar nästan funnits i 70 år? Det startade redan 1953.

För det andra visste ni att Ahlgrens godisfabrik från början skulle börja tillverka marshmallows, men att resultatet inte alls blev som man tänkt sig. Det misslyckande resultatet blev de små skumgodisbitar vi idag älskar.

Sist men inte minst visste ni att Ahlgrens bilar kallades för Skumbilar först.

Ahlgrens bilar Radiobilar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.