Böcker – Julkalender 2019

Holger Wästlunds böcker

I samarbete med Holger Wästlund har tre utav er chansen att vinna tre böcker med fokus marknadsföring.

Tävlingens pris
Böckerna ”Skapa webbkurser snabbt, lönsamt och med hög kvalitet”, ”Så marknadsför du dig och ditt företag alldeles gratis” och ”Skaffa jobb genom sociala medier – 39 praktiska råd”.

”Holger Wästlund har arbetat i en mängd olika branscher och hjälpt ett flertal människor att komma in i nya drömjobb. Detta med hjälp av sina erfarenheter som han successivt samlat på sig under många år. Han har sammanställt dessa i form av råd och tips i sina böcker.

Så här tävlar du

Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post, och ev bloggadress.

Vad heter Holger Wästlund senaste bok som släpptes 2019?

För större chans att vinna:
– Dela tävlingen vidare offentligt på Instagram eller Facebook.

– Följ ungaforaldrar.se på Instagram.

– Gilla Unga Föräldrar Facebook.

Tävlingen pågår till och med den 22/12.

Kommentarer godkänns efter avslutad tävling, och tävlingen pågår parallellt även på vår Facebook och Instagram sida. 

Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna utses av Unga Föräldrar. Medarbetare och deras anhöriga får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnarna kommer att kontaktas efter tävlingen är avslutad och efter det kommer namnen publiceras på Ungaforaldrar.se.

4 kommentarer på “Böcker – Julkalender 2019

 1. Amanda skriver:

  Skapa webbkurser snabbt, lönsamt och med hög kvalitet! 😀

  amandanyman96@hotmail.com

 2. Roxanne Muñoz Rytting skriver:

  Svar: Skapa webbkurser snabbt, lönsamt och med hög kvalitet

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag drömmer om att starta eget företag (igen). Förra gången var jag ivrig, men oförberedd och när jag sedan dessutom fick barn så blev det för mycket och jag beslutade att lägga ner företaget. Nu känner jag mig redo att prova igen, men göra allt ordentligt den här gången. Eftersom bland annat webbkurser är en del av affärsidén så skulle den här vinsten verkligen göra nytta för mig! Alla tre böckerna verkar superintressanta.

  miromury@hotmail.com

 3. Tatiana skriver:

  Skapa webbkurser snabbt, lönsamt och med hög kvalitet

  Detta är verkligen drömvinsten! När jag var föräldraledig med min son så startade jag eget utan att riktigt läsa på och veta vad som krävs att inte bara starta utan även driva företaget. Jag misslyckades totalt med att marknadsföra mig så just den boken är av superintresse nu när jag åter igen är i startgroparna av att starta eget. De andra två böckerna låter inte sämre de utan jag behöver verkligen förkovra mig och ta till mig alla tips som finns. Tycker att författaren Holger Wästlund känns väldigt erfaren och kunnig på området så jag kan garantera att hans böcker kan lära mig både ett och annat! Skulle bli helt överlycklig om jag vann dessa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.