Vinn ett presentkort värde 500:- hos Yves Rocher

Yves Rocher
Nu har en utav er chansen att vinna presentkort värde 500:- att handla för på yves-rocher.se.

Tävlingens pris
Presentkort värde 500:- att handla för på yves-rocher.se
”Hos Yves Rocher hittar du allt inom skönhet från växtriket; hudvård, parfym, makeup och kroppsvård online. Just nu är det fullt med skönhetsnyheter inför våren!”

Så här tävlar du
Motivera varför just du ska vinna det här priset och besvara frågan nedan, och gilla även Unga Föräldrar på Facebook och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vilket land Yves Rocher kommer ifrån?

Tävlingen pågår till och med den 6/5.

59 kommentarer på “Vinn ett presentkort värde 500:- hos Yves Rocher

 1. julianna fredriksson skriver:

  Hej!
  Är gärna med.
  Yves Rocher kommer ifrån Frankrike

  Min motivering är att jag är så himla glad över att våren är här och med våren kommer shoppingkänslorna. Därför skulle det vara så kul att få vinna ett presentkort från bästa
  Yves Rocher.

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

 2. Jenny Olsson skriver:

  Svaret är Frankrike!
  Jag brukar handla från Yves Rocher och får alltid hem reklam i brevlådan
  !
  Blir sugen på att testa mycket saker så ett presentkort vore toppen!
  Jag ska på bröllop den 6e juni och har vart och rotat i mitt smink och där sett att småbarnsmamman har mycket grejer som torkat…. Mascara, foundation och en hel del andra prylar som jag hade tyckt var kul vid ett sånt tillfälle!! Hoppas på tur!

 3. sandra alsterfält skriver:

  Frankrike 🙂

  Jag vill verkligen vinna detta presentkortet så jag kan köpa någon hudkräm/ansiktskräm. Har haft problem med acne i hela tonåren. Fick tetralysal i tidiga tonåren och det försvann. Men nu på senare året har acnen börjat komma tillbaka sen jag började med en viss medicin… då medicinen är dyr så har jag inte råd och köpa krämer som är bra och fungerar 🙂

 4. Hedda skriver:

  Åh…., vilken toppen vinst.
  Att kunna unna sig något själv kommer lägst på listan och smink kommer definitivt sist.
  Vilken lyx och glädje att välja ut produkter och få ett paket hem med dofter, krämer kanske något till badet.
  Jag skulle bli super super glad !

 5. Stina Polvi skriver:

  Det kommer från Frankrike 🙂
  Jag beställer lite allt möjligt därifrån, det vore toppenskoj att maxa nästa beställning lite 🙂
  Tävlaroch hoppas 🙂
  Ha en fin dag !
  kram,
  Stina

 6. Lydia Sleyman skriver:

  Jag skulle bli jätteglad om jag vann detta fina pris. Jag älskar naturligt hudvård från växtriket.
  lydia_sleyman@hotmail.com

 7. Camilla Sandmark skriver:

  1. Frankrike
  2. Skulle vara extra kul att få shoppa loss lite extra i en av mina favoritbutiker. Nu var det ett tag sedan så det finns mycket nytt att upptäcka!
  Camilla
  kubbov30@gavlenet.se

 8. Christina Frisberg skriver:

  SVAR : Frankrike och de har massor av superbra produkter som jag alltid använder så jag bleve ju topp tunnor galet lycklig om just jag skulle vinna detta 🙂
  Gillar & Delar tävlingen 🙂
  Kram från Norrköping 🙂

 9. Sofia Bengtsson skriver:

  rätt svar är Frankrike
  Älskar Yves Rocher produkterna! Vill gärna dela med mig av denna vinst till min fina mor som ställer upp i vått och torrt ! Gillar delar och håller tummarna på presentkortet shopping !

 10. Anna Lundqvist skriver:

  Svaret är Frankrike. Efter en tuff period i livet behöver jag piggas upp OCH piffas till. Med ett presentkort från yr skulle det gå att fixa.

 11. SVAR: Frankrike.

  Min fina mamma fyller år den 4 maj och jag skulle gärna vilja ge presentkortet till henne då hon älskar skönhetsprodukter hon gillar verkligen Yves Rocher! 🙂 Det skulle garanterat vara en födelsedagspresent som hon skulle bli mycket glad över!

  Gillar på FB!

 12. Malin Svensk Björck skriver:

  Yves Rocher kommer från Frankrike 🙂
  Skulle vilja skämma bort min mamma lite med hennes favorit produkter från Yves Rocher. Det är ju snart Mors dag så det vore perfekt att kunna skämma bort med lite extra. Det är hon värd så som hon kämpar för att komma tillbaka efter en svår operation som höll på att kosta henne livet.
  Ha en fin vecka!
  Mvh
  Malin

 13. MariaM skriver:

  Frankrike. Skulle gärna beställa hem lite solskydd nu inför sommaren. Både barn och vuxna vill smörja in sig 🙂

 14. Pernilla W skriver:

  Klart jag vill va med i utlottningen :
  Svar: Frankrike
  Motivering:
  I maj fyller jag År, så vad vore bättre än att ett presentkort från Yves rocher Få!!!
  Då skulle jag bli en strålande glad Kvinna, håller nu tummarna att jag detta pris lyckas Vinna!
  Gillat / Delat på fb https://www.facebook.com/pernilla.wamsjo/posts/10204422973950349?pnref=story

 15. Svaret är Frankrike.

  Jag har problem md acne och rosacea. Det
  Är svårt att hitta rätt produkter för min hy, antingen förvärras det, eller så blir hyn uttorkad.
  Yves rocher har ett bra sortiment med milda produkter för ansiktet och även sminket, så detta hade jag blivit väldigt glad över så jag kanske kan slippa sminket i sommar. Gillar på fb, nathalié eriksdotter teodorson.

 16. Petra skriver:

  Yves Rocher kommer från Frankrike.
  Varför jag vill vinna är:
  Vi åker till Italien i juni med tre barn som jag vill ha bra solskyddskräm till och till mig själv också såklart. Sen skulle jag gärna lyxa till det med någon god luktande parfym eller tvål för de slantar som blir över.
  Gillar och delar på fb

 17. Erica Hedlund skriver:

  Frankrike
  Jag skulle unna mig nytt fräscht smink; några härliga läppstift och en mascara!

 18. Elisabeth N skriver:

  Yves Rocher kommer från Frankrike 🙂

  Jag studerar och då finns det sällan tillfällen att man har råd med att unna sig
  det lilla extra, speciellt inte när mina glasögonbågar gick sönder idag.
  Det blir en tråkig utgift som jag måste betala för. Så typiskt !!
  Trots detta hoppas jag på tur.

 19. Irene skriver:

  Svar: Frankrike
  Det är sällan jag unnar mig lyx, men med torr, trött hy och slitet hår håller jag nu tummarna att jag presentkortet får så håret och hyn blir vårdat på djupet och får ny lyster och energi. Så glad jag skulle bli! 🙂

 20. Claudia skriver:

  Svar: Frankrike.
  Här behövs ett presentkort, för åldrandet verkar nu gå fort. Huden som förr hade lyster, känns nu mest torr och dyster. Lite produkter som skulle vårda och fräscha upp, sen behöver jag ju inte kolla med lupp!

 21. […] TÄVLA HOS UNGA FÖRÄLDRAR […]

 22. Anett skriver:

  Svar: Frankrike.
  Jag skulle gärna vilja vinna för detta passar även mig och mina systrar. Snart fyller en år och då blir det ju perfekt att få hem detta i brevlådan!

 23. Anna-Märta Stålnäve skriver:

  Svar: Från Frankrike
  Har alltid förknippat Yves Rocher med lite ”damig” skönhet då min mamma använde det när jag var liten men har det senaste året sett så mkt fint från märket på diverse bloggar att jag nu är supersugen att testa! Mest sugen är jag på ett nagellack i färgen Rouge Vif som verkligen har den PERFEKTA koralliga sommarnyansen.

 24. Annika skriver:

  Vill vinna för att jag just nu inte har några hudprodukter.

  Yves Rocher är från frankrike.

 25. Julia skriver:

  Svar: yves Rocher kommer från Frankrike

  Jag har läst om deras celluitkrämer och har alltid velat testa men har inte vågat lägga så mycket pengar på något jag är osäker på om det funkar. En vinst hade kunnat hjälpa mig bort med celluiterna inför sommaren!

 26. Tina Carlström skriver:

  Svaret är Frankrike.
  Gillar på FB, Tina Carlström. Har ingen blogg 🙁
  Jag skulle så gärna vilja vinna detta då min hy och kroppshälsa har hamnat i skymundan sen sonen kom. Skulle så gärna vilja handla en ansiktsmask och bra återfuktningskräm så jag kan lyxa till det en kväll när sonen somnat!

 27. Madelene Johansson skriver:

  Frankrike 🙂

  Jag har alltid hört så mycket gott om märket men aldrig provat det. Så skulle vara himla skoj och få testa dem 🙂

  Gillar på facebook: Madelene Johansson

 28. Yves Rocher kommer från Frankrike.
  Gillat på FB, Lina Alsaigh Granholm.
  Skulle så gärna vilja vinna detta underbara presentkort då Yves Rocher är en stor favorit här hemma. Produkter som gör under för både hår och hy. Vore så kul att få unna sig lite lyxprodukter när plånboken ekar tom!

 29. sandra skriver:

  Svar: Det kommer från Frankrike.
  Jag skulle så gärna vinna något fint till mig själv. På senaste tiden har jag fått lägga orimligt mycket pengar på elektronik, då mobil och data. Det tycks nämligen gå i släkten att ha otur med just de produkterna, så har fått köpa 3 nya mobiler under ett år samt 2 datorer, den senaste i fredags. Skulle så gärna få något kul till mig själv, som man kan unna sig med :).

 30. Evelina L skriver:

  Hej!
  1) Yves Rocher kommer från Frankrike.

  2) Med en ständigt fet hy på dagen och snustorr på natten vill jag vinna kvalitetsprodukter. Säkert skulle en nattcreme göra susen samt en fetfri créme på dagen. Jag vill även dofta gott till sommaren, något frächt och lätt, nya Intense får det bli! Sista knappt hundra kronorna vill jag lägga på ett nagellack – Tangerine intense i en fräck röd nyans kommer sitta som en smäck till en fin bränna i sommar. (Glöm inte solskrämen bara, 3 in 1 High Protection Spray SPF 30 hoppas jag få använda i den Svenska sommaren – för då är det förmodligen bra väder:-)) Ja som du märker översteg jag 500 kronor, kanske får jag ta en lite billigare doft eller något… För det finns ju massor att välja mellan som bara skulle passa så bra!:-)

 31. felicia kyrk skriver:

  Är så gärna med och tävlar! Kommer från Frankrike!
  Anledningen till att just jag vill vinna är att jag håller helt på att byta ut mitt sminkskrin då jag har rosacea, vilket innebär att min hud är väldigt känslig för vissa produkter och har precis lärt mig vilka produkter jag skall passa mig för, detta vore en hjälp på vägen då Yves Rochers utbud är fantastiskt.

 32. Therese skriver:

  Jag är med!
  Jag gillar på Facebook under namnet Liil Babustyle.
  Yves Rocher kommer från Frankrike.

  Jag vill vinna för att jag behöver (inte bara vill ha, utan verkligen BEHÖVER) nya hårprodukter. Mitt hår är katastrof. Det går inte att göra frisyrer, det går knappt att borsta håret utan att det gör svinont. Min frisör sa att det skulle bli lättare efter jag klippt mig men det blev bara värre… Så skulle verkligen behöva nya och framför allt BRA produkter för håret, men som arbetslös har jag inte råd med det då alla pengar går till mat och räkningar…

  Tack för en fin tävling!

 33. Katarina Andersson skriver:

  Rätt svar är Frankrike! Snart är det sommar och jag vinner gärna ett presentkort så jag kan köpa Yves -rocher solskydd och kroppsolja! 😀

 34. Hedvig skriver:

  Jag skulle jättegärna vilja vinna det här, skulle bli så glad!
  Jag har väldigt känslig hud och har provat en del produkter från Yves Rocher och de är bara så bra, de har gjort min hud mycket bättre. Och deras utbud är helt fantastiskt 🙂

  Yves Rocher kommer från Frankrike.
  Håller tummarna och hoppas på tur! 🙂

 35. Anja Lennartsson skriver:

  Frankrike.
  Härligt med extra skönhet från växtriket som dessutom doftar gott.
  Har en nybliven tonårsdotter som jag gärna skulle vilja handla fina produkter tillsammans med.
  Yves Rocher har mycket bra produkter som både passar för mor eller dotter. Vill ju vara fina inför vårens fester och skolavslutning. Vi har känslig hud, men dessa tål vi.

 36. Bettan skriver:

  Frankrike
  Precis vad jag behöver för att fylla upp badrumsskåpet till sommaren
  jag älskar smink och skönhet tycker det är kul att testa ny grejer i mina rutiner.
  http://nouw.com/Lyckan

 37. sara salem skriver:

  SVAR: Frankrike
  MOTIVERING: skulle vilja vinna för att jag älskar yves rocher och deras produkter. Skulle bli kul och prova något som man vinner. Behöver även nya produkter från yves rocher då jag knappt något nu och inte råd med att köpa fler 🙂
  Håller tummarna

 38. Jennie L skriver:

  Jag är en ensamstående mamma , som studerar för att få ett bättre liv åt oss allihopa! Jag vet att det är värt det i sista enden, då jag kan bli en ännu bättre förebild för mina barn och visa dem att man kan allt det man gärna vill i livet om man bara kämpar hårt för det!
  Men det är mycket som måste offras, och det är inte alltid lätt att få ekonomin att gå ihop, och det är sällan råd att unna sig något extra! svaret är Frankrike! Så jag håller tummarna och hoppas på tur!

 39. Louise Maynard skriver:

  Svar: Frankrike! Gud vad roligt tt kunna shoppa loss lite på grejer som jag verkligen behöver! Lite vardagslyx till en trött mamma skulle vara underbart!

 40. Frida Bergner skriver:

  Jag är självklart med och tävlar.

  Yves Rocher kommer från Frankrike.
  Jag skulle vilja vinna för att kunna köpa min favorit parfym Comme une Évidence och en bra ansiktskräm som passar min hy.
  Gillar och delar på FB: Frida Bergner

 41. Matilda skriver:

  Detta är det närmaste glamour,
  jag kommer som trött småbarnsmor 😉
  Till våren önskas lite nytt, fräscht och bra.
  Yves Rocher har allt som man vill ha!

  Svar: Frankrike

  Kram Matilda

 42. Anna skriver:

  Svar: Frankrike 🙂

  Har inte använt de här tidigare så provar gärna något nytt för min torra hud 😉 Gillar/delar glatt vidare Hoppas på tur!

 43. Marre skriver:

  Hejsan!
  Svaret på frågan är självklart FRANKRIKE.
  Jag blev hur glad som helst samt när jag såg att ni hade ordnat en tävling för läsarna, vilket var hur bra som helst samt väldigt roligt för oss läsare som har chansen att vinna en av dessa fina produkter. Jag tycker väldigt mycket om att läsa bloggar, speciellt den här bloggen. Jag blev positivt överraskad när jag såg dessa produkter vi kunde tävla och vinna om. När jag såg tävlingen så blev jag väldigt glad och tänkte, det här måste jag vinna, har alltid velat vinna en tävling och om jag vinner så blir det nog en bra present haha, just för att jag köper nästan alltid mina produkter från Yves Rocher, men eftersom min ekonomi är inte på topp för jag pluggar högskola och det kostar en hel del. Jag hade verkligen velat vinna! Som alla andra så hade jag såklart blivit överlycklig ifall jag vann den här gången, och som en fattig student så hade jag varit lycklig. Tack och lycka till er alla som tävlar 🙂
  Mvh Marre.

 44. Gabriella skriver:

  Frankrike!
  Jag skulle verkligen behöva nytt smink, har inte haft ork eller tid att köpa något nytt på ett bra tag. Skulle pigga upp lite då jag har det lite stressigt med två småbarn och en bebis här hemma just nu! 😀

 45. Sandra skriver:

  Å detta skulle vara perfekt då jag älskar deras produkter! Vi ska åka utomlands och då är det bra produkter man vill ha med sig som jag hade förra året med en dotter som lätt bränner sig.
  Svar: 1959 var året då företaget Yves Rocher grundades av herr Yves Rocher i den franska byn La Gacilly, alltså landet är Frankrike

 46. Kajsa skriver:

  Svaret på frågan är Frankrike!

  Yves Rocher är en nybliven favorit för mig. Har beställt produkter därifrån ett par gånger nu och jag är nöjd. Att vinna ett presentkort på 500 kr skulle jag se som en möjlighet att prova på en hel del nya produkter som jag tycker låter lockande, för hur kul är det inte att prova nytt!! 🙂

 47. Kajsa skriver:

  Jag har även gillat sidan på facebook under namnet ”Kajsa Johansson”!

 48. Malin Öhlund skriver:

  Rätt svar: Frankrike.
  Jag tycker det är väldigt roligt att testa nya skönhetsprodukter, det är bland det bästa jag vet helt klart! Nu är det dessvärre så att jag varit arbetslös i snart 1 år så det har tyvärr blivit så att jag varit tvungen att prioritera andra saker än just skönhetsprodukter. Just därför känner jag att det hade varit gudomligt att få vinna ett presentkort så jag kan köpa mig lite nytt och få känna den där glädjen igen, att öppna ett paket med nya skönhetsprodukter är bättre än både julafton och födelsedag tillsammans!

 49. liselotte skriver:

  Jag är gärna med och tävlar, svaret är Frankrike. Vill vinna för det skulle varar så roligt att få testa detta märke som jag har hört så mycket om, och jag är dessutom ganska dålig på att unna mig själv saker, så skulle vara roligt att få skämma bort sig själv lite. Gillar på facebook, liselotte andersson

 50. Sofia Hansson skriver:

  Yves Roche kommer såklart från det vackra landet Frankrike!
  Skulle gärna vinna detta underbara pris då min hud är ytterst känslig. Yves Roche är då det enda hud-relaterande produkt jag köper ifrån! Så ja, är en trogen stammis! 😉

 51. Maud Lindberg skriver:

  Hej! Svaret är Frankrike.
  Fina produkter som vore fint att få vinna!
  Kram Maud.

 52. Vera skriver:

  Hej! Jag är jättegärna med och tävlar! Svaret på frågan är Frankrike.
  Ett fantastiskt pris som detta ger vinnaren möjligheten att själva välja ut vad som passar dom ur Yves Rochers otroliga sortiment fylld med massor av vårdande produkter. Min kära bästis som nyligen har fött har inte haft tid att skämma bort sig själv och jag vet hur mycket hon hade älskat detta pris då hon älskar skönhetsprodukter. Hon är väldigt upptagen med både skola och barn, jag hjälper till så gott jag kan och hon uppskattar det enormt men jag är övertygad om att Yves Rocher vore som pricket över iet. Kram!

 53. Madelene skriver:

  Hejsan!

  Svar: Frankrike

  Vinner jag presentkortet ska min underbara mamma få det av mig. Hon vårdade mig i hemmet under min fruktansvärda cancerresa och var med mig som stöd till sjukhuset när jag fick dom tuffa cellgiftsbehandlingarna. Hon är guld värd och jag älskar henne så! Dessutom har hon födelsedag den 15 maj, så det skulle bli en fin födelsedagspresent till henne. Hoppas hoppas!!!

  Kram Madelene

 54. Birgitta skriver:

  Hej!

  Frankrike är svaret.

  Min älskade dotter ska få presentkortet av mig om jag har tur nu. Hon har fått kämpa så med sin svåra cancer och fått lära sig gå på nytt igen efter att ha varit sängliggande under lång tid. Skulle vara så roligt att få överraska henne. Hon skulle bli så glad!
  Så nu håller jag tummar och tår att jag presentkortet får!!!

  Kram/ Birgitta

 55. Robert skriver:

  Tjena!

  Detta fina presentkort vill jag vinna, till min underbara kvinna!

  Svar är: Frankrike

  MVH Robert

 56. Rolf skriver:

  Hej!

  Svar: Frankrike

  Skulle vilja överraska min kära fru med det fina presentkortet på hennes födelsedag den 15 maj. Hon är så värd lite fina produkter. Håller tummarna!

  MVH Rolf

 57. Daniel W skriver:

  Min fru firar morsdag för första gången nu i maj, och dessutom fyller hon 25 år.
  Jag tycker det är svårt att komma på vad jag ska ge henne i present. Men detta skulle hon verkligen uppskatta då hon under lång tid bara lagt all tid på vår lilla dotter.
  Jag skulle vilja att hon fick lite egentid och skämma bort sig själv med lite nya hudvårdsprodukter!
  Skulle jag vinna detta skulle jag dessutom ha råd att överraska henne med ytterliggare en present, något hon verkligen inte skulle vänta sig!
  Svar på frågan: Frankrike
  Hoppas på tur!

 58. Mitt svar är Frankrike

  Jag skulle gärna vilja vinna lite fina produkter,som bodyscrubb,pealing,och lite manikyr och predekyr,detta skulle jag unna mig själv nu när det är snart mors dag,och innan dess får jag krypa ner i ett bubbelbad för att ladda batterierna.Jag har delat och gillat på facebook-Lina Salomonsson samt att jag har delat på min blogg så nu håller jag tummarna riktigt ordentligt.Min adress blogg finns här nedan

  http://mammatillhampus.blogspot.se/2015/05/tavlar-om-ett-presentkort.html

 59. nathalie skriver:

  Frankrike.
  Hade varit behövligt med lite lyx och flärd för mig och syrran. Hade delat denna
  Vinst med henne så hade hon fått välja sina favoriter också 🙂 . Vi båda har känslig hy så det är skönt att hitta de produkter som
  Passar oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.