Vinn ett klädkit ifrån Woolpower till ditt barn.

20140404_gostafries_DSC4086Nu har en utav er chansen att vinna ett fint kit bestående av jacka och byxor ifrån Woolpower i valfri storlek och färg.

Tävlingens pris
Ett fint kit bestående av jacka och byxor ifrån Woolpower i valfri storlek och färg.

”Barn varierar ofta hög aktivitet med stillasittande lek och har höga krav på utrustning. Kläderna bör vara behagliga på kroppen, ge full rörelsefrihet, vara slitstarka samt lätta att ta på och av.

Woolpowers kläder är i materialet Ullfrotté Original och finns för barn i storlekarna 86–140. 

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan nedan och motivera varför just du ska vinna det här priset, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vart utvecklades det unika materialet Ullfrotté Original för 40 år sedan?

Tävlingen pågår till och med den 13/10.

Kommentarer godkänns efter avslutad tävling.

73 kommentarer på “Vinn ett klädkit ifrån Woolpower till ditt barn.

 1. Sara miller skriver:

  Matriser tillverkades i Östersund för 40 år sedan.
  Jag önskar att vinna detta till min dotter så hon kan springa som hon vill och verkligen kunna vara ett barn som jag fick när jag var liten 🙂

 2. Jessica Olofsson skriver:

  I Östersund i samarbete med försvaret.

  Med en son som är en riktig fryskotte vore det perfekt med ett riktigt underställ. Hoppas på tur och att det får hålla honom varm i vinter.

 3. Pierre S skriver:

  I Östersund till försvarsmakten

  Liten kille längtar snö och Pappa med. Då är det härligt att hålla sig torr och varm under med kläder och kvalitet och rean nu i höstens vackra färger är det finfina plagg att ta på.

 4. Anna L skriver:

  svar: Östersund

  Hoppa, skutta, rasa runt
  Dessa plagg vore sonen väl unt
  Plagg av kvalitet
  Det är grejer det
  Kan man känna sig trygg
  Och samtidigt väldans snygg

 5. Anja L skriver:

  Östersund.
  Torra varma barn är glada barn som leker och har skoj. Yngste sonen önskar skidkläder så han kan åka som de stora killarna.

 6. Lasse skriver:

  Östersund.
  Vill ha skoj i snön med varma barn.

 7. Anja Le skriver:

  Östersund.
  Varma goa ungar är glada ungar som vill leka och ha skoj i snön. Vill gå till pulkabacken och ha picknick.

 8. Carola L skriver:

  Svar: Östersund.
  Det vore toppen till lillan i vinter! För här är det ju alltid vinter känns det som.

 9. Camilla Thåström skriver:

  Nu kommer årstiden när fet är såå kul och vara ute med mitt barnbarn Zelda 3 år , massa löv i pippiparken och förhoppningsvis massa snö att åka pulka i Då hennes mamma bara är 19 år och går sista året på gymnasiet så hade detta underlättat både hennes och min ekonomi då Zelda växer så det knakar och dom bor hos mig sen hon fick henne , hoppas på en jätteturneringen nu till Zelda . Och svaret på frågan är Östersund , med försvaret och läkare

 10. Christina Frisberg skriver:

  SVAR: Ullfrotté orginal utveklades på 70 talet uppe i Östersund det består av 80% luft som ju binder värmen.
  Jag vill så gärna vinna detta settet till mitt största barnbarn Elliot som ju är en riktig hockeykille och det tränas flera gånger i veckan och ibland inomhus på hockeyarenan i Strängnäs och i bland utomhus , jag vill att han ska ha bra grejor och att han inte vare sig fryser eller blir totalt genomsvett och då är ju detta materialet perfekt 🙂 <3
  Hoppas som sjutton på tur 🙂 <3

 11. Rebecca Andersson skriver:

  Svar: Östersund

  Skulle ju vara perfekt att vinna då det verkar som att vi kommer tillbringa jullovet i norge, kallt som sjutton redan nu här. Brr

 12. Jessica Sundberg skriver:

  I östersund!!! Min son växer så det knakar och han behöver ett nytt underställ i år igen för att klara vinterkylan. Det enda understället han gillar (alla andra ”kliar”) kommer just från Woolpower och en vinst hos dig skulle mötas med klang och jubel hos honom. Jag råkade köpa hem ett annat märke och det vägrar han ens testa….

 13. Jenny skriver:

  I Östersund!!
  Vi är ute så himla mycket och jag har alltid ull på barnen, det tycker jag absolut är det bästa för dom håller sig så varma! Vinner gärna ett set till storebror, han har växt ut sitt från förra året så det blir lillasysters i vinter! Enda nackdelen med ull är verkligen priset… Hoppas på en fin julklapp!

 14. Agneta Sundberg skriver:

  Svar: i Östersund

  Woolpower med sitt unika material Ullfrotté Original ger bästa möjligheten
  för barnen att hålla sig varma, behagliga och rörliga i leken.
  Dessa kläder gör barnen glada och nöjda.
  De kan ha roligt, vara ute och fröjda.
  Lätta att ta av och på så vi annat kan hinna.
  Åh, vad glada vi skulle bli för att detta klädkit ifrån Woolpower vinna!

 15. svar: östersund. 😛

  Skulle vara perfekt för min stora flicka som är ute helatiden. jag som blir orolig att hon fryser skulle få ner min oro..

 16. Tina Carlström skriver:

  I Östersund.
  Detta vore toppen för min son som ska börja på ett ur och skur förskola. Då gäller det att ha varma och sköna kläder närmst kroppen. Gillar att de ör så förglada och fina med.

 17. Emma Cederwall skriver:

  I Östersund.
  Åh så fina, fägglada kläder, för barn att vara ute i många sorters väder. Kyler vid värme och värmer i minusgrader. I dessa plagg kan man uppleva många bravader. Så välkommen höst med busväder och sol. Jag möter dig med ett leende i kläder som ger power i wool!!!

 18. Annica L skriver:

  Östersund
  Långa dagar med vinterlek passar det här perfekt till frusne sonen.

 19. Ingela Renman skriver:

  Östersund
  Om min son skulle få bestämma skulle vi vara ute från han vaknar på morgonen till det är dags att krypa isäng, det här kan vara en del av lösningen att kunna vara ute hela dagen utan att frysa.

 20. Thomas skriver:

  Östersund!

  Tänk att få invänta vintern med nya och varma kläder, som passar i det kalla vädret!

 21. Tine skriver:

  Östersund

  Skulle bli perfekt till lillkillen som har börjat i förskolan. I ur och skur ska han vara ute så varma kläder kommer att behövas!

 22. Stefan. S skriver:

  Svar. Östersund.
  Med Woolpowers fina set skulle flickan inte frysa,
  utan istället i vintervädret ute mysa.
  För man ska ju börja underifrån och sen bygga på,
  för att barnen värme i hela kroppen ska få.

 23. Jessica skriver:

  Svar: Vackra Östersund
  Växte själv upp med dessa varma underställ, men då hette märket Ullfrotté och jag hade 2 uppsättningar i mörkblått, ett till vardags och ett som jag fick ha i stallet. Detta är över 20 år sedan och jag har själv fortsatt köpa Woolpower till mig själv och min familj och det känns som en självklarhet att familjen ska ha det bästa och varmaste understället som finns på marknaden och desutom lokalproducerad ”värme” från Östersund!

 24. My Thulin skriver:

  svar : Östersund!

  Passar perfekt nu när kylan börjar komma!
  Man vill ju inte frysa! 🙂

 25. Sandra johansson skriver:

  Hej !det utvecklades i Östersund .Jag håller tummarna för att hinna detta åt min lilla prinsessa som snart börjar på dagis. vi har haft en ganska tuff tid med sjukdom i familjen och det har tyvärr även slagit ekonomiskt så det skulle vara fantastiskt att få vinna det här då det kommer väl till användning på dagis

 26. Camilla Sandmark skriver:

  Hej!
  Materialet utvecklades i Östersund.
  Det här kitet skulle vara perfekt till min lilla systerdotter som är rullstolsburen och som lätt blir frusen när hon är ute. Det skulle vara skönt att veta att hon nu kan vara ute på alla aktiviteter och vara skönt och bekvämt klädd under tiden och hon skulle älska färgerna!

 27. Helen Isak skriver:

  Hallå! Vilken härlig tävling! Svaret är Östersund. Med fyra härliga vinterfrusna (som sin mamma) trollungar i familjen skulle ett fint set som detta komma som en skänk från ovan! Tack för min medverkan och för en bra sida ☺️

 28. Gunilla . B skriver:

  Svar : Materialet utvecklades i Östersund . Önskar vinsten till sonen och hans flickvän som väntar sitt första barn nu i oktober ! Vinner jag detta till dom – kan dom ju själva välja !? Det vore ju perfekt i så fall !! De behöver all hjälp dom kan få – med kläder och annat !!

 29. SVAR: Östersund
  Då min minsting går på en förskola med mycket utelek skulle detta komma väl till pass! Det skulle kännas bra i mammahjärtat att veta att hon håller sig varm och torr hela dagen!!

 30. Ana Z skriver:

  Hej!
  Materialet utvecklades i Östersund.

  Detta kit skulle vara hur underbart som helst att vinna åt min åt min lilla dotter som precis har börjat 1an. Många ute dagar blir det och det här kitet skulle passa utmärkt. Underbara färger.

 31. ANNELIE ANDERSSON skriver:

  Östersund!!!

  Jag vil ge mina barn det bästa i livet,
  varma och bra kläder är drömalternativet!

 32. Sabina Pannwitz skriver:

  Svar: det utvecklades i Österund.

  Detta är precis vad jag hade behövt till minaktiva lilla 4-åriga dotter Ebba. 🙂 Hon har storlek 110

 33. Bo Nilsson skriver:

  utvecklades i Östersund
  Vintern har varierande väder,då behövs varma ,sköna och bra kläder.
  Kanon för femåriga barnbarnet Leo

 34. Tina Almhjell skriver:

  Östersund är platsen för ullfrotte. I vår familj använder vi ull alla 4, båda små och stora, varje dag. Nu när det närmar sig vinter är ullfrotte ett must när vi ska ut och leka. Så vi hoppas på ett blått set i storlek 116 (och att det blir mycket snö denna vintern så vi kan åka skidor!)

 35. Monika Lindh skriver:

  Som jämtlänning vet jag såklart att ullfrotté original utvcklades i Östersund. Har varit min följeslagare lika länge. Helt suveräna fotvärmare! Och vill naturligtvis överföra Woolpower till nästa generation – lilla Saga Amanda. Som redan nu tultar i skog och mark, kryper och hasar. Hon behöver varmt och smidigt under galonisarna!

 36. Carola skriver:

  I Östersund. Kitet skulle passa bra till min minsta tjej som ofta är igång o ute med sin hund i ur o skur, så hon behöver varma o sköna kläder för att vistas ute i skog o mark i rusk o kyla!

 37. Kristiina skriver:

  Hej!

  Svar: Östersund.
  Motivering: Woolpower för nordiskt klimat och uteungars tuffa tag,
  klär upp och bekvämt barnens dag.
  För aktiva och glada barn, för äventyr och utveckling här och nu.
  Ullfrotte är oslagbart och det bästa ju!

  Ha en fortsatt fin höst!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

 38. sara wallenius skriver:

  I fina Östersund!
  Min fina lilla tös är lika frusen som jag…detta hade varit perfekt för henne!!;)
  Wallenius.sara82@gmail.com

 39. Linda skriver:

  Hej!
  Ullfrotte original utvecklades i Östersund.
  Vi har precis flyttat tillbaka till Sverige efter många år utomlands och barnen har ännu inte ett enda vinterplagg. De är vana att alltid leka ute och jag skulle vilja fortsätta att de gjorde det, även om det i Sverige är mycket kallare än de är vana vid. Woolpowers kläder skulle passa dem perfekt, både ge dem rörelsefrihet och värme när de tumlar runt i den efterlängtade snön!

 40. Deni Mårdvall skriver:

  Svaret: Östersund
  Jag önskar att vinna för att min älskade lillan ska börja dagis snart och jag behöver de bästa kläderna att skydda henne från kylan. Hon älskar att leka ute och utforska naturen med mamma och pappa. Vi skulle bli super glad att vinna den här.

 41. Maja Sahlin Torp skriver:

  I Östersund!
  Jag är ursprungligen från Östersund men bor nu i Göteborg. Har genom hela min uppväxt använt mig av woolpower och vill nu ge samma sak till mitt barn!

 42. Elin Hansson skriver:

  Svar: Östersund.

  Vi har världens geggamonster till barn. Vadå vattenpölar? Det är mycket roligare att hoppa i lera för då blir det mönster när man går (det har dem visat dem på förskolan). Och sen älskar han att duscha på kvällen, så det blir liksom den ultimata kombinationen. Dock kräver denna extrema sport ombyte, och åter ombyte. Ofta samtliga lager! Tvätt, tvätt, tvätt. (Nej, jag suckar inte. Jag ler lite innombords för jag VET hur mycket han gillar det och hur det lyser i hans ögon när han hittat en riktigt stor lerpöl) Så därför hoppas jag få vinna ett ombyte till honom och den kommande höst och vintersäsongen. För i Skåne där vi bor töar snön snabbt bort och kvar blir vatten och lerpölar. LYCKA! 😀

 43. Louise skriver:

  Fotbollsträningarna kommer fortsätta fast kylan kommer och då min son har svårt att hålla värmen hade detta varit toppen för honom.
  Svaret på frågan är: Östersund

 44. Maria Stråle skriver:

  Svar: Östersund.

  Mitt barn leker och leker vintertid, åker skidor, skridskor, bygger kojor med massor av speed.
  Hålla honom varm med Wollpower vore ett test – kanske ni är bäst.
  Han har klagat på andra underställ – de kliar och de sticks – era kanske han sätter på sig utan trixs!

 45. Annika skriver:

  Svar: i Östersund

  Min dotter älskar att vara utomhus och då vi bor i norra norrland är behovet av rejäla och varma kläder stort! Hoppas på vinst av era snygga kläder!

  (färg spelar ingen roll. Storlek 92.)

 46. […] TÄVLA HOS UNGA FÖRÄLDRAR […]

 47. Jag är gärna med och tävlar!
  Sonen är ute mycket på förskolan och jag vill gärna veta att han håller sig varm. HOppas på tur i tävlingen.

  Svar på frågan är: Östersund

  har tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/10/08/woolpower-1310/

 48. Lina skriver:

  Rätt svar är Östersund.

  I våran familj vistas vi utomhus oavsett väder och vind, ett underställ till minstingen hade kommit så väl till pass. Håller tummarna för vinst!

 49. Johanna Th skriver:

  Svar på frågan: Det unika materialet utvecklades i Östersund.

  Jag vill vinna det här kitet till min treåring som är väldigt frusen av sig. Det skulle sitta fint nu i höst och vinter 🙂

  Mvh Johanna

 50. Birgitta Ranner skriver:

  Jacka och byxor i rosa och storlek 110…det skulle farmors ”hjärta” gilla!

  Svar på frågan: Östersund

 51. Birgitta Ranner skriver:

  Jacka och byxor i rosa och storlek 110…det skulle farmors ”hjärta” gilla!

  Svar på frågan: Östersund

 52. Ingela Wulff skriver:

  Svar Östersund.
  Jag vill vinna dessa läckra kläder i härliga färger till min 7-åriga sons vars garderob är lite skral nu inför höst och vinter. De skulle klä honom mycket väl ☺

 53. Malin Svensk Björck skriver:

  Det utvecklades i Östersund.
  Min lilla systerson skulle verkligen behöva detta.
  Han är frusen och blir ofta sjuk samt har nåt fel på hjärtat.
  Så dett vore perfekt till honom.
  Vore kul att överraska med det då min lillasyster är ensamstående mamma och pengarna räcker inte alltid till allt.
  Ha en fin söndag!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

 54. charlotta hellström skriver:

  Hej!
  Vilken fantastisk tävling. Som mamma till fem underbara barn vet jag hur viktigt det är med ett bra underställ. Har alltid haft turen att kunna ärva bra kläder av andra och har sparat till nästkommande barn, men nu är ”förrådet” slut. Skulle bli jätteglad för ett sådant här fint set till min yngste som är 7 år och har börjat skolan nu i höst.

  Rätt svar är Östersund

  med vänliga hösthälsningar
  Charlotta

 55. Gunilla . B skriver:

  Svar : Det utvecklades i Östersund .
  Önskar detta kit till mitt barnbarn ! ( förhoppningsvis får föräldrarna själva – välja storlek och färger !? )
  Vore kul , för kitet ser varmt och skönt ut – och är i läckra färger !

 56. Östersund

  En perfekt vinst till vår 5-åriga dotter som alltid fryser på vintern. Om jag vinner kan vi kanske vara ute och åka pulka och göra snöänglar utan att hon vill gå in efter fem minuter.

 57. Lina E skriver:

  Östersund är rätt svar!

  Snart sänker sig kylan över oss i norr,
  en tid när man vill vara varm och torr,
  och för den sakens sköna skull,
  önskas till sonen ett härligt kit i ull.
  För då kan han leka ute vintern lång,
  klädd i Woolpowers mjuka omfång,
  alltid lika varm och glad som trygg,
  och dessutom oöverträffat snygg!

 58. Louise Tibblin skriver:

  Svar: Östersund

  Jag vill gärna att min dotter endast ska använda naturmaterial, men det är så svårt att hitta bra och prisvärda kläder! Dessa ullkläder verkar helt underbara! Vore så kul att kunna få ge dem till min dotter!

 59. Amanda skriver:

  Svar: Östersund

  Ska på skidresa i vinter och detta skulle vara perfekt till min dotter, men även bra vanliga pulkabacks besök, där man kanske sätter sig i snön för fika, då är det viktigt att hålla stjärten varm!

 60. Hugo Jernmark skriver:

  Det utvecklades av Woolpower AB i Östersund i samarvete med bl.a försvaret.

  Vår son borde vinna eftersom han älskar får och det värmer både honom och våra föräldrahjärtan när han är ordentligt klädd i vinter.

 61. Linda Jonsson Wallberg skriver:

  Här uppe i norr behövs varma och behagliga kläder för långa dagar ute på förskolan.

 62. Kristin skriver:

  Svar: Östersund
  Hoppas på en riktig vinter med mycket snö, och med detta set kanske det inte blir så mycket bråk när barnen ska på med vinterkläder!

 63. Jag vill såklart vara med och tävla! Sigrid växer så det knakar och hade verkligen behövt bra kläder under overallen nu i vinter. De är ute mycket på förskolan och eftersom vi själva har en stuga i Sälen och är där några gånger per säsong gäller det att klä sig smart!

  Vet inte riktigt vilket svar du tänker dig på frågan. Företaget Woolpower ligger i Östersund i alla fall, även om de olika instanserna de samarbetade med för att ta fram ullfrottén finns på andra orter. 😉

  Nu håller jag tummarna!

  Kram Johanna
  johanna@rosabubbla.se
  http://www.rosabubbla.se

 64. Jessica Hellström skriver:

  Rätt svar är Östersund.

  Har hört så mycket gott om Woolpowers kläder, skulle vara toppen att få sätta på grabben ett par sköna byxor och jacka, då vet jag att han klarar skolans raster, galant!

 65. özlem demir skriver:

  Östersund.ska åka till en resa på jul lovat.den jackan blir det perfekt blir det till min dotter.hennes str är 104.

 66. Liselotte skriver:

  Svar: Östersund

  Barnen må ha andra uppfattningar men JAG är frusen av mig och ordinerar därför många lager mjuka kläder 🙂

 67. Annika Nilsson skriver:

  Svar: Östersund

  Sydskåningar ska för första gången passera Smålandsgränsen och åka ända upp till Lappland i vinter! Jag fruktar för deras liv! De är INTE vana vid snö och kyla och har inga kläder som passar polar-väder! Woolpower skulle rädda dem från förfrysningsskador!

 68. Malin Öhlund skriver:

  Rätt svar: Östersund.

  Jag vill vinna för att jag vill ge dessa kläder till min lillebror i julklapp. De hade passat jättebra att ha med sig på dagis och att ha under overallen i vinter så han håller sig varm 🙂 vi ska även en sväng till fjällen i vinter och då hade ju dessa suttit väldigt fint! Han har ganska dålig blodcirkulation så han behöver alltid ha lite varmare kläder än alla andra för han fryser väldigt lätt.
  Hoppas verkligen att jag vinner dessa till honom! 😀

 69. Sandra Thorssell skriver:

  Svar: Östersund.
  Vi har en liten Sigge som precis börjat förskolan och skulle jätte gärna ha era härliga kläder att lämna honom i. Tänk så skönt att veta att han är välklädd i kylan!

 70. Magdalena skriver:

  Östersund är rätt svar

  Mio min Mio har energi som ingen annan minsann
  Tänk vilken glädje om vi vann
  Han är lika frusen som sin mor
  Trots det han ute på lekplatsen nästan bor
  Han älskar att röra på sig och leka ute ja ja ja
  Tänk om vi detta vinner hurraaaa

 71. Anne skriver:

  Östersund. Ut i kylan, Sara vill ej frysa. Inte heller hosta eller nysa.

 72. Lena E skriver:

  Svaret är Östersund.
  Material som är snäll mot djur, natur och barns hud vill jag att vi alla har. Jag vill inte att mitt barn ska utveckla allergier bara för att materialen som han bär innehåller en massa gifter som inte deklareras. Att de dessutom produceras i Sverige är hur bra som helst. Med de här understället kan jag lova mitt barn att han inte kommer att frysa i första taget och det är ju vad varenda förälder vill kunna göra.

 73. Heléna skriver:

  I Östersund.
  Jag skulle vilja vinna för jag läste just i tidningen att en extremkall vinter väntar och vi bor i Norrland! =) Jag har inte råd att köpa dom dyraste/bästa vinteroverallerna så med ordentligt under kanske det går ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.