Vinn entrébiljetter till Lakritsfestivalen

lakritsNu har två stycken utav er chansen att vinna 2 stycken entrébiljetter var till Lakritsfestivalen den 22-23 mars 2014 på Annexet vid Ericsson Globe i Stockholm.

Tävlingens pris
Entrébiljetter till Lakritsfestivalen den 22-23 mars 2014 på Annexet vid Ericsson Globe i Stockholm.
Lakritsfestivalen är Sveriges årliga mötesplats för lakritsälskare, en fest fylld med goda smakupplevelser, spännande aktiviteter och ny kunskap om lakrits. Arrangör av festivalen är Tuija Räsänen som driver Choklad & Lakrits och håller lakritsprovningar.

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan nedan och motivera varför just du ska vinna entrébiljetter till Lakritsfestivalen, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vilken lakrits blev korad till vinnare 2013 under Lakritsfestivalen?

Läs mer om Lakritsfestivalen här på deras hemsida.

Tävlingen pågår till och med den 28/2.

48 kommentarer på “Vinn entrébiljetter till Lakritsfestivalen

 1. […] TÄVLA HOS UNGA FÖRÄLDRAR […]

 2. Svaret på frågan är: vinnaren blev Salmiakkola från Desserter utan gränser.
  Jag skulle vilja vinna biljetterna så jag kan ge dem till min lillasyster som väntar sina tvillingar och ska gå hemma nu några månader innan bebisarna kommer så då kan hon få lite roligt att göra eftersom hon bor mer än 60 mil ifrån oss. Dessutom älskar hon laktrits!

 3. Liza skriver:

  Hej,

  Mitt svar:
  Salmiakkola.

  Min motivering:
  Vill komma iväg och göra något riktigt kul, något annorlunda långt bort ifrån vardagens ekorrhjul. Bakning och godsaker har länge varit vår stora passion, med denna vinst skulle vi garanterat få massor med ny inspiration. Dessutom fullkomligt älskar jag lakrits av alla de slag, skulle garanterat på mässan bli en smakfull dag. Denna upplevelse tillsammans med sambon vore kanon, vi behöver verkligen från hemmets alla måsten få lite permission!

 4. svar:salmiakkola från desserter utan gränser

  Hej;)
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna biljetter till festivalen och överraska min dotter Malva med ett besök.
  Hon tycker att hon får för lite tid med sin mamma och skulle bli överlycklig då hon är en stor lakrits♥
  Nu håller jag tummarna!
  Med vänlig hälsning Gabriella Klingberg

 5. Carina Persson skriver:

  Salmiakkola av desserter utan gränser

  • Carina Persson skriver:

   Älskar lakrits, visste inte att en sådan festival existerade, måste vara lite som att komma till himeln.

 6. Helena Salmons skriver:

  Svar: Salmiakkola

  Svart som natten,
  men den godaste skatten,
  en festival till lakritsens ära,
  tack, vad kan man mer begära!

 7. Annica Nilsson skriver:

  Svar: Salmiakkola

  Jag älskar lakrits och skulle vilja besöka festivalen, provsmaka och även ta del av äventyren att vara där och träffa människor som har samma intresse.

 8. Cathrine Kohlstedt skriver:

  Vinnare år 2013 blev salmiakkola från desserter utan gränser. Min mamma är en riktig lakritsälskare och jag med hade varit kul att få ge henne detta i födelsedagspresent, hon hade blivit så överraskad 🙂 Cathrine Kohlstedt. Kattis_zera@hotmail.com

 9. margareta s skriver:

  Tävlingssvar:
  Salmiakkola från Desserter utan gränser.

  Motivering:
  På Laskritsfestivalen vill jag gå, vill nya smakupplevelser få.
  Är trött på, att i samma gamla vanliga lakritsätarspår gå. Jag vill nu ha det på en högre nivå.

 10. lena höglund skriver:

  Desserter utan gränser, salmiakkolan. (Ljuvlig)

  Åh jag lider just nu i en lägenhet, enrummare, som stambyts. Förstå eländet. Förstå att jag behöver en paus från mardrömmen, och massor av lakrits!!!!

 11. Eva Maria Smidestam skriver:

  Salmiakkolan, gjord av Desserter utan gränser, korades till vinnare 2013 under Lakritsfestivalen.

  Salt, söt, pulver, seg, hårt, mjuk, dessert, godis, glass, dryck. Älskar lakrits i alla former, och skulle vara överlycklig att få ta med min lakritsälskande dotter till festivalen,

 12. Mari Lööv skriver:

  Har snart lärt mig gilla mörk choklad. Kom jag på en lakritsfestilval kanske jag kan lära mig något annat än mjuk söt laktrits också. Kul med nya upptäckter!

 13. Gunilla Egelstad skriver:

  Svar: Salmiakkola

  Jag alla sorter lakrits från min barndom minns
  För jag är det största Lakritsmonster som finns!
  Tänk att få gotta sig på en mässa så här…
  Skulle ju i ännu fler sorter bli kär!

 14. christina olsson skriver:

  svar Turkisk peppar

 15. Maja Andersson skriver:

  Vinnaren 2013 var Desserter utan gränsers Salmiakkola.

  Om jag vinner biljetterna vill jag ge dem till min mamma och moster som båda älskar lakrits lika mycket som mig, själv är jag inte i Sverige under festivalen annars vore det rena rama drömmen att vara där. Jag håller tummarna för att mamma och moster får åka i väg på en mysig helg till Stockholm tillsammans för att delta i festivalen och äta mycket god lakrits!

 16. Irene Mokricki skriver:

  Svar: Salmiakkola

 17. Trisse skriver:

  Salmiakkola (Desserter utan gränser)
  lakrits är gott som godis, i mat och absolut i bakverk. Salt lakrits som drinktilltug är perfekt.

 18. Jenny Rindstarr skriver:

  Svar på frågan: Salmiakkola från Desserter utan gränser.

  Motivering: Jag har en svärfar och svärmor som är helt galen i lakrits. Båda svärföräldrarna kommer från finland och om jag vann skulle jag ge biljetterna till dem för det vore som att skicka dem till himlen för en dag eller två.

 19. Heidi skriver:

  Salmiakkola (Desserter utan gränser).

  • Heidi skriver:

   .. och jag skulle gärna vinna entrébiljetter då jag ÄLSKAR lakrits men aldrig haft möjlighet att unna mig att åka till lakritsfestivalen tidigare.

 20. Elina Larsson skriver:

  Hej!

  Vinnaren 2013 var:
  Salmiakkola från Desserter utan gränser.

  Motivering:
  För att lakrits
  är min favvis

  Med vänlig hälsning,
  Elina

 21. Malin Hedlund skriver:

  Svar: Desserter utan gränser och deras Salmiakkola.

  Skulle vara kul att få ta med min lakrits älskande väninna på en smakupplevelse hon sent kommer att glömma.

 22. Nina Bergquist skriver:

  Jag är jätte gärna med och tävlar.

  svaret är salmiakkolan, som jag självfallet röstade på!! så god!

  Skulle jag vinna så skulle jag jätte gärna vilja ta med min bror. Han och jag gör väl inte allt för mkt ihop, men något som vi har gemensamt är att vi älskar lakrits. Är övertygad om att vi skulle få en heldag av skoj, nya smakupplevelser och tom plånbok efter den vistelsen. Vore så roligt att få ta del av detta evenemang.

  mvh Nina

 23. Sara Ericsson skriver:

  Rätt svar: Salmiakkola från desserter utan gränser.
  Jag vill verkligen vinna biljetter för att jag vinner aldrig någonting, och som bonus jag älskar lakrits. Dessutom skulle det vara väldigt kul att komma bort från Gävle ett tag och ta något kul!

 24. Lili Johansson skriver:

  Svar: Salmiakkola från Desserter utan gränser
  Motivering: Lakrits är min passion!!!

 25. Susanne Strandberg skriver:

  Salmiakkola från Desserter utan gränser. Önskar vinna biljetterna till min son och hans flickvän som ska bli föräldrar i maj. Tänkte att båda älskar lakrits och sen blir det ingen tid över för mässor med ett litet barn att sköta om.

 26. Ulrika Nyback skriver:

  Salmiakkola från Desserter utan gränser blev vinnare vid Lakritsfestivalen 2013.

  Både jag och min blivande make är riktiga lakritsälskare. Den ena älskar salt, den andra sött. Vi kommer att gifta oss i slutet av sommaren och har tänkt oss ha något med i lakritstema med på bröllopsfesten. Något i desserten, eller i tårtan, kanske? Hur som helst så skulle ett par entrébiljetter till oss kanske kunna ge oss både massor av inspiration och resultera i ett beslut om vad det skulle kunna bli! 🙂

 27. Frida Jacobsson skriver:

  Förra årets vinnare var salmiakkola från desserter utan gränser.
  Motivering: Lakrits är min favorit och när jag får en bit så skapar det ett sug och då måste jag vara slug för att få så mycket jag kan!

 28. Jessica Olofsson skriver:

  Svar Salmiakkola från desserter utan gränser. Min sambo fyller år nu på våren så det skulle bli en födelsedagspresent till honom för han är som många från Finland en stor lakrits älskare, men skulle inte unna sig något sådant.

 29. Jenny skriver:

  Det var Salmiakkolan (Desserter utan gränser) som vann förra året. Jag skulle jättegärna vilja gå på lakritsfestivalen tillsammans med min kompis som också ska börja jobba som mig efter våra längre mammaledigheter. Vi båda behöver peppa upp oss rejält inför jobbstarten och vilket bättre sätt finns det att göra det på än att moffa i sig god lakrits 🙂

 30. Amanda skriver:

  Svaret är Salmiakkola från desserter utan gränser.
  Jag och min kille älskar lakrits!!! Vi bara måste dit!!!

 31. Ewa / Tjejmorsan skriver:

  Under Lakritsfestivalen utsågs även Sveriges favoritlakrits 2013, vinnaren blev Salmiakkola från Desserter utan gränser

  Jag skulle ta med mig min dotter på festivalen. Vi älskar lakrits båda två. Hon kämpar på som 7
  en(s)a(m)stående mamma till lilla Charlie varje dag och jag tycker hon vore värd att få komma ut på nåt skoj <3
  Så jag skulle glädja henne med en heldag på lakritsfestivalen om jag vann 🙂 Oj så skoj vi skulle ha!!

 32. Malin alfon skriver:

  Det var den goda salmiakkolan från desserter utan gränser som vann 2013! Jag önskar absolut att jag vinner biljetter så att jag och min lakritsälskande mamma kan besöka denna otroliga festival. Finns inget godare än lakrits enligt henne o mig.

 33. Malin Aldén skriver:

  Det blev fel efternamn! Aldén är korrekt

 34. Elina skriver:

  Vinnare 2013 var Salmiakkola från Desserter utan Gränser.
  Jag skulle vilja bjuda med min sambo på lakritsfestival av två anledningar; 1. vi älskar båda två lakrits (både söt och salt). 2. Efter att ha varit sambos i många år är vi för tillfället (nästan ett års tid) tvingade att vara särbos (pga jobb och studier) och bo 45 mil ifrån varandra. Saknar honom så! och det hade varit supertrevligt och överraskande att kunna bjuda med honom på ett event som detta.

 35. Angelica skriver:

  Jag ÄLSKAR lakrits.
  När vi besökte underBARA BARN mässan passade vi på att även besöka festivalen i rummet brevid och såklart bjöds det på en massa god lakrits som jag aldrig kommer att glömma. Att nu få chansen att gå på en hel festival med enbart lakrits gör att drömmar faktiskt kan besannas <3

  Salmiakkola från desserter utan gränser vann 2013 😀

  Kram kram

 36. Lotta skriver:

  Svar: Salmiakkola från desserter utan gränser.
  Skulle ta med min syster och botanisera bland alla härliga lakritsdofter och provsmakningar. Älskar lakrits =)

 37. Camilla skriver:

  Svar Salmiakkola från Desserter utan gränser vann. Jag vill vinna för att jag inte gått på festivalen tidigare då den krockat med annat men inte i år, äntligen! Och såklart älskar jag lakrits

 38. Linnea Bengtsson skriver:

  Svar: Salmiakkola från Desserter utan gränser vann år 2013.

  Jag skulle gärna dela denna upplevelse med min farmor,
  inom oss det ett litet lakritstroll bor.
  Ett utmärkt tillfälle att äntligen ses och umgås med varandra,
  i härlig festival och festlig anda!
  En upplevelse för varje sinne,
  samlas till ett vackert minne.

 39. annika skriver:

  Vinnare blev Desserter utan gränser och deras Salmiakkola
  .Hård eller mjuk variant, det spelar ingen roll,
  Jag tror jag är Sveriges egna lakrits-troll.
  Hoppas kursen kan bota min abstinens
  Och öka min kunskap och lakritskompetens!

 40. Hanna Liedgren skriver:

  Vinnare blev Desserter utan gränser med Salmiakkola

  Denna festival
  skulle jag tycka var maximal.
  Smaka, lukta, titta
  kanske en ny favorit jag skulle hitta!

 41. Marlene skriver:

  Salmiakkola/desserter utan gränser.

  Jag ÄLSKAR lakrits, särskilt i kombination med choklad och skulle vara i himlen om jag fick komma till festivalen. Jag vill gärna lära mej att laga mat med lakrits, för då kanske jag skulle kunna få sambon att äta det också 🙂

 42. Josefine skriver:

  Vinnare 2013 var Salmiakkola från Desserter utan gränser. Både jag och min blivande man älskar lakrits, så lakritsmässan skulle vara något som vi båda skulle uppskatta. Kul också att göra något lite annorlunda tillsammans.

 43. Johan skriver:

  Vinnare 2013 var desserter utan gränser med Salmiak kola.

  Jag vill inte vinna biljetter till mig själv, utan att ge till min underbara älskade dotter och hennes Laktitstokiga pojkvän.

 44. Liza skriver:

  Svar: Salmiakkolan från Desserter utan gränser.

  Min motivering:
  Vill komma iväg och göra något riktigt kul, något annorlunda långt bort ifrån vardagens ekorrhjul. Bakning och godsaker har länge varit vår stora passion, med denna vinst skulle vi garanterat få massor med ny inspiration. Dessutom fullkomligt älskar jag lakrits av alla de slag, skulle garanterat på mässan bli en smakfull dag. Denna upplevelse tillsammans med sambon vore kanon, vi behöver verkligen från hemmets alla måsten få lite permission!

 45. Sanne fernsten skriver:

  Salmiakkolan blev vinnare 2013, sååå god!!! Jag vill vinna därför att jag och min kompis är galna i lakrits! Det skulle betyda så mycket om jag fick göra något för henne då hon haft det väldigt jobbigt de senaste månaderna. Här är ett litet rim!
  Det finns ingen som älskar lakrits så mycket som oss(a),
  Därför vill vi nu i lakrits frossa.
  Jag och hon är födda att lakrits gilla,
  Att efter festivalen vill vi må illa.
  Till annexet vi ska
  Därför att lakrits gör mig jättegla’!

 46. Max Milenkovic skriver:

  Salmiakkola från Desserter utan gränser vann 2013.
  Jag har alltid varit emot lakrits ända sedan barnsben, men nu har jag blivit omvänd och älskar lakrits! Det skulle vara kul om jag vann då det skulle kännas som att jag vallfärdar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.