Vinn en OMRON BF511 ANALYSVÅG ifrån Medistore.se

347-2510-1_medium.1425651107
Nu har en utav er chansen att vinna en OMRON BF511 ANALYSVÅG ifrån Medistore.se.

Tävlingens pris
En OMRON BF511 ANALYSVÅG

”Omron BF 511 är en sammansättningsmätare med mätpunkter både vid händer och fötter. Omron BF 511 har en display som är lättavläst eftersom du håller den i händerna vid mätningen. Förutom vikten så mäter Omron BF 511 kroppsfett, visceralt fett, skelettmuskelmassa, vilometabolism (ibland kallat BMR) och BMI. 4 personer kan ställa in personliga data. Denna våg har även en algoritm för barn så att personer från 6 års ålder kan använda vågen. MediStore Rekommenderar: En mer tillförlitlig våg och kroppsfettmätare för privatbruk och i den här prisklassen hittar du inte.”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan nedan och motivera varför just du ska vinna det här priset, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Hur många års garanti har OMRON BF511 ANALYSVÅG?

Tävlingen pågår till och med den 7 augusti.

17 kommentarer på “Vinn en OMRON BF511 ANALYSVÅG ifrån Medistore.se

 1. Lottiz skriver:

  Den har 3 års garanti. Jag skulle vilja vinna då jag inte har någon ordentlig våg hemma då den som finns gått sönder. Jag behöver gå ned 10kg och det skulle vara motiverande att se sina resultat, inte bara genom kg utan oxå se att fettmassan ändras. Det är likadant för min man.
  Håller tummarna.

 2. Fröken M skriver:

  3 års garanti!

  woow vilken vinst!
  Mitt bekymmer kan säkert låta lite märkligt för vissa,
  Men faktum är att jag är en ”smal tjockis” som gärna äter godis istället för mat, och vill ha förändring i livet!
  Jag vill behålla min nuvarande vikt ( kanske till och med gå upp ett kilo eller två) men ta kontroll över kroppens sammansättning.
  Mer muskler och mindre ”fluff” skulle garanterat göra underverk för både kropp och själ.
  För med mer riktig energi i kroppen skulle jag säkerligen bli en både piggare och gladare fru och mamma.
  Och med den här vågen skulle jag verkligen kunna motivera mig själv eftersom jag hela tiden kan få ett kvittot på hur kroppens sammansättning förändras med bättre kost och motion!
  Därför hoppas jag på en stor portion tur!!

  • Sara miller skriver:

   Denna har 3 års garanti.
   jag skulle vilja vinna denna tillin tjejkompis som gör allt och kämpar massor för att gå ner i vikt.
   Men hon saknar en sådan för att hålla lite koll på hur allt går.
   håller alla tummar och tår jag kan för aTT jag ska kunna ringa henne och säga att hon vunnit den som överraskning
   Mvh sara miller

 3. 3 års garanti.
  Jag tränar ganska mycket och försöker få ned fettprocent och öka muskelmassan. Denna hade varit perfekt att ha hemma så jag kan sätta mina personliga mål och bli mer
  Hälsosam.

 4. Carola skriver:

  Tre års garanti

  Jag vill vinna helt enkelt för att jag har bestämt mig för en nystart i viktminskningen nu i höst och då vore det peppande med denna våg så jag kan följa mina framsteg. Jag har försökt gå ner i vikt tidigare, men inte varit tillräckligt motiverad. Nu känner jag mig redo att lyckas.

 5. Anja L skriver:

  3 års garanti.
  Efter 4 barn jag nu kämpar med mammakroppens extrakilon. Vore häftigt att kunna följa minskningen på vågen. Inte som vanlig våg utan följa fettminskningen och BMI.
  OMRON BF511 ANALYSVÅG har allt vad som krävs för att på ett rättvist sätt följa sin kropps förbättring och ge motivation att komma i bättre form. Detta för att barnen ska få en piggare och mer alert mamma som orkar.

 6. Jerker Nilsson skriver:

  Den har 3 års garanti. Det vore kul att ha både för mig och min fru, som idag har en våg som i princip inte fungerar alls…

 7. Annika Andersson skriver:

  Med en hel del övervikt behövs det motivation och morötter (både fysiskt och bildligt) för att gå ner till hälsosam vikt. Jag har gett mig någon vecka till att blunda för problemet, men i höst börjar mitt nya liv.
  Vilken sporre att se både vikt och fett minska på vågen. Håller tummarna för att just jag vinner. 🙂

  Och den har 3 års garanti.

 8. MariaM skriver:

  3 års garanti. Hade gärna vunnit för att få lite koll på min vikt och framför allt på hur det är fördelat. Blir en sporre att fortsätta med träningen till hösten, efter ett långt sommaruppehåll!

 9. Camilla skriver:

  3 års garanti:)

  Aldrig haft en våg och efter 3 barn varav 2 med tio månaders mellanrum
  Har jag ca 25 kg och gå ner så att få vinna denna skulle underlätt en hel del för mig 🙂

 10. Lotta Borneklint skriver:

  Den har 3 års garanti 🙂
  Jag vill vinna den här för att jag helt enkelt inte HAR någon våg hemma just nu eftersom den vi hade gick sönder när vi flyttade hit för några månader sedan… Det innebär att ingen i familjen kan hålla koll på sin vikt. Vi är inte extremt överviktiga någon av oss men jag tycker ändå det är viktigt att hålla sig i form och hålla koll på vikten!
  Det här vore verkligen en kanonvinst!
  /Lotta

 11. Anna L skriver:

  Svar: 3 års garanti

  Tänk att få mäta och koll opp
  hur det egentligen står till med ens kropp
  Det skulle kännas bra
  att en sådan träningskompis ha

 12. Pierre S skriver:

  3 år garanti

  Tänk att slippa gå iväg för att mäta kroppsfett och vikt. Detr hade känts skönt att kunna ha det för sig själv och glädjas med förbättringar

 13. Maud Lindberg skriver:

  Hej! Den har 3 ÅRS Garanti.
  Vet att jag har övervikt och har varit sjukskriven för stress och är i obalans med vikten ibland.
  Jag tror denna skulle kunna hjälpa mig! Hoppas Kram Maud.

 14. Carola L skriver:

  Svar: 3 års garanti

  Jag behöver en bra våg när jag börjar min viktresa. Jag hoppas denna kommer underlätta lite med att hålla koll på resultaten

 15. Sandra Peterson skriver:

  Hej på er!
  Garantin är tre år. Jag vill kunna avläsa mer än bara vikt när jag nu ska försöka bli hälsosammare på sikt.

 16. Anja L skriver:

  3 års garanti!
  Vore fantastisk hjälp till ett lättare oh hälsosammare liv. Vill vara ett bra/bättre föredöme för mina fina ungdomar/barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.