Vinn boken Super mat: läkande mat från naturens hjärta

Bok persp

Nu har en utav er chansen att vinna boken Supermat : läkande mat från naturens hjärta av John Opsahl.

Tävlingens pris
Boken Supermat : läkande mat från naturens hjärta av John Opsahl.
Supermat är mat från naturen med naturligt innehåll av högsta koncentration av hälsofrämjande näringsämnen från vår jord.

John Opsahl är livsstilscoach och Nordens ledande expert på supermat. John har coachat människor över hela världen till en bättre livsstil. Nu är han aktuell med boken ”Supermat” som ska hjälpa svenskarna att ta kontroll över sin hälsa genom att äta livsmedel med exceptionella näringsvärden och hälsofrämjande egenskaper.”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna en bok, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Måltidsakademin delade under 2014 ut pris till boken, i vilken kategori?

Tävlingen pågår till och med den 20/11.

21 kommentarer på “Vinn boken Super mat: läkande mat från naturens hjärta

 1. Carola L skriver:

  Svar: bästa Nordiska måltidsbok

  Jag skulle vilja vinna för att få ett bättre liv – med rätt mat skulle jag må bättre!

  Delat: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2014/november/supermat.html

 2. […] TÄVLA HOS UNGA FÖRÄLDRAR […]

 3. Anette Carlsson skriver:

  Svar: Nordiska Måltidsbok.

  Jag håller just nu på och läser mycket om mat och hur visa matprodukter som kan göra att jag mår så mycket bättre.
  Så denna bok skulle jag läsa på direkten, intressant, givande och det skulle vara en förtidigt julklapp som jag skulle uppskatta mycket.

 4. julianna fredriksson skriver:

  Hej!
  Är gärna med.

  Svar på frågan är: Nordiska Måltidsbok

  Jag och min dotter har nyss börjat med att äta nyttig mat
  och så ska vi börja röra på oss varje dag. Då vore denna bok
  vara bra att ha så man får mer inspiration och motivation.

  Delar tävlingen på Facebook
  https://www.facebook.com/julianna.fredriksson1

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 5. felicia kyrk skriver:

  Nordiska Måltidsbok!
  I och med att jag flyttat hemifrån skulle en bas bok med nyttiga recept passa perfekt i mitt skafferi. Väldig hälsomedveten och bryr mig om vad jag äter och hur jag mår, men när bristen på fantasin dyker upp blir det ofta inte så mycket hälsosamt! En bok att ha när man bra mat vill ha! Vore perfekt det!

 6. Katarina skriver:

  Människor äter ofta utan att reflektera över innehållet eller över vad vi faktiskt behöver få i oss. Jag skulle vilja få upp ögonen och lära mig mer om bra mat.:)

 7. Stina skriver:

  Bästa nordiska måltidsbok.

  Vill vinna eftersom mina föräldrar är så duktiga i köket och jag vill ge den här boken till dem! Tror den här boken skulle göra dem jätteglada och det skulle kännas fint att göra något bra för dem efter allt de gjort för mig.

 8. Maria Karlsson skriver:

  Vilken härlig tävling!
  Svaret på frågan är Nordiska Måltidsbok.
  Märker själv att mina måltider är enformiga och grönsaks/sallads-snåla och jag kanske inte får i mig allt det jag behöver då jag känner att jag ständigt är lite småtrött och inte får ut så mycket av dagen som jag önskar. Som student är det mycket som ska prioriteras och maten kommer lätt i skymundan under tentaperioderna och vid alla inlämningar. Däremot älskar jag att testa nya saker och hoppas att detta kan få mig att upptäcka några nya näringsrika rätter som jag kan introducera i min standardmeny 🙂

 9. Camilla Wihlborg skriver:

  Åh den boken önskar jag mig!
  Vill bli bättre på det här med ”riktig” och viktig mat,
  mest för barnens skull men också för min egen.
  Man får ju bara ett liv, måste ta hand om sig då ju ♥
  Svarar Bästa Nordiska Måltidsbok och håller tummarna!

 10. Irene skriver:

  Bästa Nordiska måltidsbok.
  Jag vill lära mig hur jag äter sunt och får en hållbar livsstil. Jag vill ändra på det jag äter, men vet inte riktigt hur. Då skulle nog den här boken vara ett viktigt hjälpmedel! 🙂

 11. mikaela skriver:

  boken vann priset i kategorin ”nordisk måltidslitteratur”.
  jag har nyligen diagnosticerats med en autoimmun reumatisk sjukdom och har sedan tidigare en annan kronisk autoimmun sjukdom. kosten är en viktig del i att försöka lindra symptomen och hålla sjukdomarna under kontroll, och jag tror att den här boken skulle kunna vara till stor nytta för mig.

 12. MariaM skriver:

  Bästa nordiska måltidsbok. Min man älskar att laga mat och gärna nyttig sådan. Jag älskar att äta hans goda mat och vill gärna bidra med inspiration 🙂

 13. Gabriella Wikström skriver:

  Bästa nordiska måltidsbok!!!

  Den skulle verkligen behövas här hemma!
  Jag är så dålig på att laga näringsrik mat även om jag gärna vill göra det- Hoppas på tur!

 14. Malin skriver:

  Svar: Nordiska Måltidsbok
  Motivering: Jag behöver verkligen lära mig mer om att laga mat. Som 22-åring som vill flytta hemifrån så småningom så känns det som att det verkligen är på tiden och då skulle denna bok passa bra som start!

 15. Desirée Larsen skriver:

  Svar: Bästa nordiska måltidsbok

  Den här boken önskar jag mig verkligen! Jag försöker i möjligaste mån hålla mig uppdaterad om nyttiga bär, frukter, nötter etc men ibland åker chipspåsen fram – trots att jag i efterhand inser att det varit godare att äta en näve med nötter än en näve chips,.. Känner att det är dags att göra en totalförändring vad gäller min kost och behöver hjälp på vägen. Denna bok är jag övertygad om skulle hjälpa mig i mitt mål att bli ett bättre jag – ett starkare jag – ett friskare jag.

  Håller tummarna enormt mycket!

 16. Helen S skriver:

  Svar: Bästa nordiska måltidsbok.
  Skulle verkligen behöva få inspiration av denna bok! Den verkar superbra.

 17. Amanda skriver:

  1. Nordiska Måltidsbok
  Jag är ofta sjuk och hoppas hitta svar på det i boken.

 18. Anna L skriver:

  Vill laga bra mat
  veta vad som hamnar i kropp och på fat
  läka min kropp
  med info på topp
  det vore en chans
  att komma ur denna sjukdomsdans
  och äntligen få må bra
  en bok jag verkligen vill ha

 19. Nadia Påfvelsson skriver:

  Jag hade gärna velat vinna så jag kan lära mig nya hälsosamma recept.
  Finns så mycket spännande från naturen vi aldrig använder oss av och hoppas jag får testa på något helt nytt och gott!

 20. Pernilla skriver:

  Nordiska måltidsbok!
  Vill ha gott i magen
  får nog med gifter i vardagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.