Vinn biobiljetter till Muminfamiljen på Rivieran

muminnNu har fem utav er chansen att vinna två biljetter var till bio filmen Muminfamiljen på Rivieran, biopremiär den 31 oktober.

Tävlingens pris
2 biljetter var till bio filmen Muminfamiljen på Rivieran.
”Snorkfröken och Muminpappan drömmer om champagne och soliga terrasser på Rivieran. Muminfamiljen bestämmer sig för att ta sig ut med segelbåten i månskenet. Familjen hamnar mitt i en häftig storm och vaknar följande morgon på en öde ö – med Rivieran inom synhåll. Mumin lovar att ta Snorkfröken till Rivieran.”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna biljetterna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vad heter skaparen och författaren bakom Mumintrollen?

Tävlingen pågår till och med den  27/10.

16 kommentarer på “Vinn biobiljetter till Muminfamiljen på Rivieran

 1. Jessica Sundberg skriver:

  Tove Jansson.

  Jag älskar bio. Jag älskar tecknat. Jag älskar mina barn. De älskar bio, De älskat tecknat. Vi älskar Mumin!

 2. Tove Jansson.

  Det här vore kul att få ta med Felix på. Han gillar mumintrollen och jag tror han skulle kunna sitta still hela filmen. Bra premiärfilm.

  Har delat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/09/30/mumin-2710/

 3. liselotte skriver:

  Jag är gärna med och tävlar. Svaret är Tove Jansson. Skulle vara så roligt att få gå på bio med barnbarnet, han har varit på bio en gång tidigare och tyckte det var roligt. Så han skulle bli jätteglad för att få gå på bio med mormor också. Mvh Liselotte

 4. Jeanette skriver:

  Svar: Tove Jansson

  Åh! Min kollega ÄLSKAR mumin! Så kul det hade varit att vinna detta till henne. Då skulle hon kunna gå på filmen med sin brorsdotter. Håller tummarna!

 5. Millah skriver:

  1. Tove Jansson
  2. Min dotter har aldrig varit på bio och det skulle vara å roligt att överraska henne med detta
  och då hon älskar mumin så vore det extra roligt

  Hoppas på tur.. Kram // Millah
  millahoman@hotmail.com

 6. Carola L skriver:

  1: Tove Jansson
  2: det vore roligt att inviga dottern i den fantastiska Muminvärlden!

 7. Emelie Johansson skriver:

  1. Tove Jansson
  2. Det vore jätteroligt att vinna dessa biljetter, då kommer vi gå jag och sonen. I somras var vi på moominworld i Åbo och det gjorde succé. Det var även roligt för oss föräldrar att besöka mumins värld och givetvis har det gett avtryck i sonens liv att tycka om Muminkaraktärerna. Han har bara varit på bio en gång tidigare (4 år) så att få gå på bio igen samt att det är muminfilmen, skulle göra vår lilla pojke bra lycklig 🙂

  Hoppas på tur!
  Kram Emelie
  x_emelie@hotmail.com

 8. jessamy skriver:

  1. Tove Jansson
  2: Barnen har sett mumintrollen på tv några gånger så skulle vara så rligt att skicka iväg mormor med ett barnbarn på bio 🙂

 9. Monica skriver:

  1. Tove Jansson
  2. Min dotter är för liten, men grannens döttrar skulle tycka att detta är väldigt roligt.

 10. Camilla Wihlborg skriver:

  1. Tove Jansson!
  2. Mumin har jag älskat sen jag var liten,
  skulle vara så roligt att få se dom på bio med min dotter!

 11. Linda skriver:

  Åh vad mysigt! Jag älskar mumin så hade kunnat tänka mig att gå själv haha. Men den här gången skulle jag ta med sambons systerdotter som är sex år gammal, dels för att det är mysigt att få lite egentid med henne och dels för att göra henne lika mumintokig som jag är!

  Svaret är såklart Tove Jansson!

 12. Carina Wiberg skriver:

  Svar: Tove Jansson.

  Motivering:
  Mumintrollen tar ut svängarna och visar sidor av sig själva som vi aldrig har sett förut.
  Blir spännande att se tillsammans med min son.

 13. Jessica Olofsson skriver:

  Svar Tore Jansson
  Självklart får höstrusket oss att längta in i biomyset.

 14. Karin Danielsson skriver:

  Svar: Tove Jansson
  Jag vill så gärna köpa en Muminkalender till sonen och om han först få se filmen lär det bli en favorit i december.

 15. Johan skriver:

  Jag ser att tävlingsperioden egentligen redan gått ut men eftersom tävlingen fortfarande finns kvar gör jag ändå ett försök och hoppas på tur.
  Det är Tove Jansson som står bakom Mumintrollen. Jag hoppas vinna eftersom jag gärna vill att sönerna ska få se lite annan barnfilm än Disney och Pixar (vilka i och för sig kan vara bra ibland men samtidigt väldigt likriktad och aningens trist)

 16. […] TÄVLA HOS UNGA FÖRÄLDRAR […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.