Vinn biobiljetter till Hot Pursuit

Hot_Pursuit_2015_poster

Nu har sex utav er chansen att vinna två biobiljetter var till filmen Hot Pursuit, biopremiär den 22/5.

Tävlingens pris
2 biobiljetter var till filmen Hot Pursuit

”I actionkomedin HOT PURSUIT spelar Reese Witherspoon en nervig polis som får i uppdrag att skydda en temperamentsfull änka (Sofia Vergara), som just förlorat sin man, en ökänd knarkboss. Jagade av korrumperade poliser och gangsters gör de livet osäkert på vägarna genom Texas för att hinna fram till rättvisan innan det är försent.

I rollerna: Reese Witherspoon, Sofia Vergara, John Carroll Lynch, Rob Kazinsky
Regi: Anne Fletcher”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan nedan och motivera varför just du ska vinna det här priset, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

Vilken känd klädkedja har Reese Witherspoon varit modell för?

Tävlingen pågår till och med den 18/5.

24 kommentarer på “Vinn biobiljetter till Hot Pursuit

 1. […] TÄVLA HOS UNGA FÖRÄLDRAR […]

 2. Anja Lennartsson skriver:

  Lindex.
  Jag vill med dottern/mormor/svärmor gå på bio och ha tjejmys.

 3. Malin Öhlund skriver:

  Rätt svar: Lindex.

  Jag har inte varit på bio på evigheter och detta verkar helt klart vara en film för mig! Det hade varit jätteroligt att få ta med mig min bästa kompis och gå å se denna på bio, en toppenkväll hade det blivit 😀

 4. Åsa H skriver:

  Svaret = Lindex
  Jag hoppas få vinna och skratta !
  Livet är nog svårt att ratta !
  Roliga tjejer,
  det måste ju vara grejer !?

 5. Pierre S skriver:

  Svar: Lindex

  Tror det skulle vara en härlig film att bjuda med tjejen på och få skratta lite = ) Det kan vi behöva!

 6. Anna L skriver:

  LINDEX

  När såg man en actionkomedi med två tjejer i huvudrollen sist? Vill ta med min härliga tjejkompis för en kul biodejt. Nog för att man får mycket glädje av de små men lite tid med bara mammor kan också göra gott.

 7. Eva Flood skriver:

  Lindex.
  Om jag vinner så får dotter och sonhustru gå och ha en trivsam kväll tillsammans,så tar jag barnen

 8. Emelie Hassel skriver:

  Lindex

  Nu gäller det att ha lite tur,
  så man får sig lite bio-kultur !
  Bara syrran och jag en tag,
  vi syns ju inte varje dag !

 9. SVAR: Lindex.

  Jag skulle gärna vilja bjuda med min fina mamma på denna film! 🙂

 10. Carola Erdestål skriver:

  Hej !

  Svar på Frågan : Lindex

  Den här filmen verkar så rolig. Älskar komedier . Så den här filmen skull jag vilja se med min vän Marita . Bästa sällskapet och en bio kväll med många härliga skratt det vore verkligen trevligt / Carola

 11. Marre skriver:

  Hejsan. Svaret på frågan är LINDEX, tror hon var modell år 2011 om jag minns rätt.
  Jag blev så glad när jag såg den här tävlingen på denna blogg och tänkte att den här måste jag vinna, just för att jag är en big fan av både Sofia och Reese, älskar modern family och filmen fear, en djävulsk romans och this means war. De är en av mina favorit skådespelerskor och den filmen vill jag jättegärna se tillsammans med min underbara mor, och det hade varit väldigt trevligt att ha ensam tid med henne just för att vi nästan aldrig har det. Så jag håller tummarna! 🙂

 12. Marie S skriver:

  Rätt svar: Lindex
  Wow! Denna film vill både jag och min pappa se
  eftersom den innehåller både Action och snygga tjejer!

 13. Marie Krantz skriver:

  Hej !

  Svar på frågan : Hon har varit modell för klädkedjan LINDEX.

  Film på bio är alltid den allra bästa upplevelsen. Vill ta med mig dotter vet att hon pratat och väntar på att filmen ska komma på bio. Så en biokväll med dotter och se Hot Pursuit det vore toppen 🙂

  Med vänlig hälsning Marie

 14. Kajsa skriver:

  Svaret på frågan är Lindex!

  Jag skulle gärna vilja vinna för att avnjuta en skön biostund med en vän innan en hel sommar med jobb invigs för våran del 🙂

 15. Frida skriver:

  Hej hej,

  Svaret på er fråga är Lindex och det skulle vara kul att få en biokväll med min goda väninna. Vi båda behöver en rolig kväll med lite fart och fläkt och denna filmen har vi båda spanat in så tänk vad glad hon skulle bli om jag överraskade henne med en biobiljeTt 🙂

 16. Sandra johansson skriver:

  Hon var modell för lindex 🙂 skulle vilja vinna biljetter till mig och min bästa vän , då vi planerar bio i juni. Det kommer vara första kvällen jag är utan min dotter som nu är 6 månader och min vän är då höggravid . Vi har inte kunnat umgås så mycket då hon haft en tuff graviditet och man har fullt upp med småbarnslivet . skulle vara roligt att bjuda henne på detta

 17. Svar: Lindex
  Jag vill vinna bio biljetterna och gå med min bästa vän jonna. Hon är inte ofta till mig i luleå hon bor i haparanda och vi har inte setts nu på 3 månader och hade så gärna ta med henne på bio kväll. Ha en liten kompis kväll.
  Nu vill jag hålla tummarna och verkligen se fram emot.
  Länkat även i min nya blogg: http://nouw.com/Lillemmish/hot-pursuit—185-19017002

 18. Therese skriver:

  Jag är med!
  Svaret på frågan är Lindex.

  Jag skulle gärna bjuda min bästa vän på bio. Hon har kämpat hårt med skolan det senaste året och vi har inte setts på flera månader. Skulle vilja ta ut henne för en liten tjejkväll, det förtjänar hon!

 19. Carola L skriver:

  Svar: Lindex

  Jag skulle ta med min kompis Jessica – hon behöver få lite fritid!

 20. Malin skriver:

  Jag är med och tävlar! Reese Witherspoon har varit modell för Lindex. Jag vill ta med en tjejkompis för vi behöver få lite tid tillsammans och skratta och ha kul. Det skulle vara ett bra avslut på en jobbig universitetstermin!

 21. Sara skriver:

  Svar: Lindex

  Jag och min man behöver egentid och det skulle vara superlyxigt att få gå på bio tillsammans!

 22. Hanna skriver:

  Svaret är Lindex.
  Tycker det verkar roligt med en buddy-film med två brudar för en gångs skull!

 23. liselotte skriver:

  Jag är gärna med och tävlar, svaret är Lindex. Skulle vara så kul att få komma iväg och se på en film, vet inte när jag senast var på en biograf och kollade på film.

 24. felicia kyrk skriver:

  jag är med! Lindex!
  vill iväg och spendera lite kvalitétid med syrran mitt upp i allt studerande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.